-
Važený pane Marku Ebene,
v posledním pořadu StrarDance jste zaměnil dva pojmy: pojem baník, který jste použil, se používá ve slovenštině a do češtiny přeloženo rovná se horník. Ve slovním pojetí, které jste použil, mělo být místo baník, použito slovo hutník. Ti obsluhují vysoké pece. Jinak vše OK, líbí se mi celý pořad i Vaše komentáře. S pozdravem Mgr. Jiří Andrlík, středoškolský profesor chemie-geologie. -
Pane Eben
Pčed Vámi smekám!!!!Vás by si měli naši politici vzít za příklad.
Děkuji Vám DarinaJ23 -
Dobrý večer pane Eben.
Dnešní večer(a ne pouze dnes), sleduji pořad na bázi charitativní pomoci postiženým dětem .
Vy , jako moderátor jste jednička ,(O TOM NENÍ POCHYBY) a jediné , co mne a také mnoho mých ostatních přátel mrzí , že u těchto pořadů s dárcovskými SMS , které posílají i jiní občané , kterým také není lhostejné , jak žijí postižené děti a jejich nešťastní rodiče , kteří mnohokrát nemají na základní pomůcky pro to , aby jejich děti žili aspoň trochu slušně , profituje zase jen operátor , který tuto službu zprostředkovává !! Vždy , když vidím , že z dárcovské SMS jde pouze 27 Kč pro postižené a plné 3 Kč !! si operátor vkládá do své vlastní kapsy za poskytnutí této služby, tak mě bere amok.
Úplně přesně se to hodí na dnešní text , který Tomáš Hanák uvedl v dnešním klipu , že to je vlastně vše jen pro " prachy " . Je možné , že jsem si to vyložil jinak , ale já ten dojem osobně MÁM a právě proto jsem NIKDY neposlal žádnou dárcovskou SMS z důvodu toho , že operátor místo toho, aby předal veškeré dárcovské peníze postiženým , pro které je tento pořad určen ,se sám pakuje na neštěstí druhých !!!
Když pošle dárcovskou SMS např. 1 000 000 slušných lidí , tak operátor (aniž by hnul prstem) má v kapse 3 000 000 Kč !!! Ne , že bych mu to nepřál , ale již tak operátoři bohatnou na svých monopolech , který si sami vytvořili , protože jak známo - " bez spojení - není velení " a jsou si toho velmi dobře vědomi .
Až pojede na obrazovce text , že celý obnos z dárcovské SMS PŮJDE pro postižené , pro které jsou tyto pořady určeny , tak nebudu váhat a pošlu třeba 5 SMS , protože budu vědět , že peníze , které tímto způsobem posílám postiženým , se do poslední korunky všechny předají na tyto postižené děti a že na tom nebohatne operátor , kterému by se nějakým způsobem ulevilo např. na daních za zprostředkování těchto poskytnutých služeb .
Bohužel nemám Vaši e-mail adresu , tak to zkouším takto .
S pozdravem a přáním příjemného dne
a ať se Vám vše daří
Miloslav krňávek , Lanškroun -
Pane Ebene, Vy jste moderátorská jednička. Moderátor s velkým M. *4*
-
Vážený pán Eben, mám Vás veľmi rada.Sledujem Vaše rozhovory "Na plovárně", ktoré vediete perfektne. Som Vami nadšená . Vždy pri Vašich vystúpeniach v TV naberám vnútornú pohodu. Ste proste jednička.
Prajem Vám veľ zdravia, optimizmu a veľa zaujímavých ľudí k rozhovorom. *3* -
Vážený pane Marku,
velice si Vás vážím. Po uveřejnění, že bude volba hlavy státu volena přímo občany jste pro mne a řadu mých přátel osobnost, která by mohla stát v čele našeho státu. Domnívám se, pokud by jste našel odvahu do kampaně vstoupit, nejednalo by se o žádnou recesi. S pozdravem se těším na Vaše rozhodnutí.8 -
Skvělá osobnost...
-
Milý Marku, mám Vás strašně ráda, máte příjemný hlas a jste ten nejlepší a nejserióznější moderátor, který se na obrazovkách objevil. Strašně ráda bych Vás chtěla poznat osobně, jste slušný člověk. Mějte se hezky a přeju Vám do nového roku hodně lásky, štěstí, zdraví, spokojenost a úspěchy jak osobní, tak pracovní.
-
Pane Ebene, Váš skutek se zakoupením dvou koz do Afriky je chválihodný, ale jestlipak víte, že právě kozy jsou příčinou rozšiřování pouště v Africe. Spasou všechno zelené a dokáží lézt i po stromech, takže důsledek je nasnadě. Ale jinak Vám fandím, jste skvělý.
Jiří Moskal -
Dobrý den pane Ebene,
z celého srdce všechno nejlepší k Vašim dnešním narozeninám, hodně zdraví, štěstí, pracovních i osobních úspěchů a veselé a spokojené Vánoce Vám i Vašim blízkým přeje Jitka