-
Příští Star Dance
Samozřejmě vím pane Ebene, že neurčujete dramaturgii ani výběr účastníků soutěže. Přesto Vám píšu, co na soutěži postrádám - je jasné, že v každé řadě se musí vyskytnout aspoň jeden "dřevák". Bohužel všichni ti naši dosavadní se vyznačovali jen různou mírou trapnosti. Jaký rozdíl proti nim bylo vystoupení Johna Sargeanta v britské rtelevizi. Prostě když už dřevák, tak takový recesista. S pozdravem V.Simmer. -
Gunar
Dobrý den, musím složit poklonu, nikdy jsem vás moc neobliboval, ani nevyhledával, až se mi dostal do ruky film Terkel má problém:) Sakra chlape, vy jste neuvěřitelnej! Rád bych slyšel víc podobných dabérů. Mistrovské dílo!!!
Díky -
Narozeniny
Ahoj Marku,
je fakt, že jsme se neviděli, odhaduju, tak 30 let (měl´s tenkrát zeleného Trabanta a jezdil jsi na Červeňák za Markétkou), tak si asi už nevzpomeneš. No, nicméně Tě vítám do klubu "50" a přeju Ti mnoho úspěchů jak v osobním životě, tak v mediální oblasti.
Milan Jedlička
Kamerunská 604 *3* -
pozdravení
Vážený Marku,měl jsem tu čest Vás v létě letmo pozdravit v jedné restauraci.Vaše pořady v tv jsou nadstandartní a jen těžko se hledá konkurence.Myslím,že jen dva lidi Vám můžou konkurovat.Jste mistr slova a je radost se dívat na tyto pořady.Pozdravujte svou paní,jste oba úžasný lidičky a mějte se moc fajn. -
Osobnost pro Plovárnu
Vážený pane Ebene,
doporučuji Vám článek v MF Dnes ze dne 24.8. o nejstarší sportovkyni-plavkyni. Ráda by na Plovárnu, je to zajímavá osobnost. Navzdory svému věku zřejmě velice vitální. Budete-li sdílet můj názor, zapůsobte na Honzu Hojtaše a Milušku,kteří mě znají. Snad Vám o mně neřeknou nic špatného. Srdečně zdraví
Vladimír Bezděk st. -
blížící se jubileum
Vážený Marku, několikrát jsem s Vámi mluvila přes vysílání TV a i jsem Vám psala při příležitosti 45 narozenin. Nyní se blíží "naše společné" jubileum, protože jste zatím jediný člověk o kterém vím, že je narozen úplně stejně jako já. Myslíte, že byste neodmítl pozvání na oslavu 50 narozenin do společnosti mé rodiny a přátel? Mohl byste se zúčastnit návštěvy i s Vaší paní? Byla bych velice potěšena a splnil by se můj celoživotní sen. Děkuji za odpověď. Jitka *4* -
Dotaz, prosba
Dobrý den, právě jsem viděla pořad na ČT a doufala jsem, že uslyším jednu píseň. Bohužel nevím, jak se jmenuje a ani nevím, jestli vyšla na nějakém CD. Ráda bych ji získala. Můžete mi napsat její název. Jde o píseň o tom, jak diváci radí, jestli má jít zpěvák vpravo nebo vlevo a konec je takový, že šlápne do ho... a kdyby ho diváci poslali jinam, tak by tam nešlápl. Děkuji moc. Renata -
námět na večerníčeka
Pane Ebene Váš líbivý a citlivý hlas by zajisté potěšil spoustu dětských dušiček
napsala jsem 6o příběhů malého hošíka a tyto by mohli být předmětem dětského večerníčku.Prosím jestli můžete,ozvěte se mi.Je totiž víc než naléhavé vytvořit pro děti pořad,ve kterém by našli vztah k přírodě,ke zvířátkům,rostlinám,ke kamínkům ,k naší planetě. Děkuji a přeji hodně božího požehnání tvůrčích sil ve zdraví a v spokojenosti. S úctou Izabela -
Ahoj
Ahoj, já jsem Jiří a hledám holku. rudydabel.3@seznam.cz P.S. je mi 11 *14* *14* *14* *5* *4* *13* *7* *3* -
dotaz prosba
Mohl bych prosím získat spojení e-mailem na Marka Ebena? Mám zajímavý námět na spolupráci v programu léčby přrušení míchy¨ Děkuji za odpověď