-
Pane Vašute,jestli bych Vás mohla požádat, vemte si svůj prostenal a jděte s ním do háje. Protože Vaše prostata mě vůbec ,opravdu vůbec nezajímá. Děkuji..
-
Děkuji Marku Vašutovi za společnou fotografii dnes v Praze před divadlem Broadway. Bylo to velmi náročné sehnat ho vůbec a přemluvit ho k focení. Dal mi dárek pod stromeček na vánoce. Přeji mu moc zdraví. Zdraví souznitel v dnu narození Hany Zagorové Kamil *4* *4* *4*
-
Stejny pocit dnes ja taky/Kromeriz 17:03/.Cucim,cucim a nezmohl jsem se vubec na nic.Pak jsem sebral odvahu,zaklepal na okenko u jeho kocarku,kratce ho pozdravil a prohodil s nim par vet.Pry tudy jen projizdel a byl tu nekde na obede.Asi o mne moc nestal,ale do zadele mne neposlal,tak jsem z toho vyvazl bez ztraty desitky *2* Zase bych do toho sel :-))
Hezky den vse jeho fanouskum. /ivolukes@gmail.com/ -
M
v comebacku - bejk... byl super!! -
carodejfallcon
Ahojky příteli,.. jsem býk a jen o den mladší, prostatik, stejně, jako Pažout a jsme si moc blízcí,.. najdete mne na stránkách :http : www/lecitel.unas.cz. Marně jsem na Vás hledal jiný kontakt. Tak pokud to tady čtete, máte na Moravě v Ostravě kámoše,.. jako bychom byli bratři,..tak se mi ozvěte na adresu : carodejfallcon@centrum.cz. Jsem čaroděj a pomáhám lidem,.. pomáhám všem, kteří mne potřebují. Nedělám si tady reklamu, tu nepotřebuji, píši tomu sprábnýmu chlapákovi Markovi, aby se mi ozval,.. Marku, ... rád bych se s Vámi seznámil a moc Vám fandím. Děkuji,.. František -
=D
Sem myslela , že mě šlehne dneska =D Jdu si takhle nakupovat a proti mně kdo ? Marek Vašut v brýlích =D Jinak super herec =) -
Gratulace k narozkám
Marku přeji Vám všechno nejlepší k dnešním narozeninám, hodně štěstíčka a spoustu krásných rolí. *4* *4* *4* -
narozeniny
Ahoj Marku
Všechno nejlepší k Tvým 50tinám
hodně štěstí,zdraví a dobrou
pohodu!Měj se! *4* *4* *4* *4* *4* -
-
Re: narozeniny
Skvělý MARKU !!!
Přejí Vám k dnešním narozeninám VŠE NEJ, hodně zdraví,štěstí,peněz,lásky,ús pěchu v dalších dnech a především spoustu dobrých lidí kolem sebe !!!
Jiří
-
-
skvělej herec
*4* Vašut je prostě umělec všech filmů...a vyrovná se i Rodenovi-dokáže zahrát jak baviče v komedii,tak i detektiva se smrtelně vážným výrazem v kriminálce *3* má moc dobrej hlas-fandím mu *3* -
Bratislava
Dobrý deň pán Vašut,
dnes /25.11./ som Vás videla ale hlavne počula moderovať aukciu obrazov v Auparku v Bratislave. Bola som unesená Vašou krásnou slovenčinou. Teda klobúk dolu, ani mnohí Slováci tak krásne nerozprávajú...Gratulujem!