-
Blahopřání
Právě nyní kdy jsem našla chvíli klidu,jsem zjistila,že jste měl narozeniny.Chtěla bych Vám popřát hodně štěstí,zdraví a mnoho úspěchů ve Vaší práci.
Dělí nás od sebe 3 dny,8.5.budu mít narozeniny ale moc se na ně netěším,ostatně jako každý rok.K oslavám žádný důvod a tak tento den opět proběhne jako každý jiný den .Závidím Vám,že jste dokázal překonat svá úskalí,mě se to bohužel nedaří.
Přeji Vám ve Vašem životě jen to nej nej nej *4* -
KRÁSNÉ NAROZKY !!
Máte dvě pětky a jste JEDNIČKA.
To jsem si užila, když jste mě svým pohledem rozkládal na atomy při soutěži NASLEPO, kde jste ,,prý,, nejhodnější na celém světě !!
Zdraví tzv. slepá bába, která z Vás oslepla až v ,,Naslepo,,.
*3* *15* -
BLAHOŽELANIE!
ČAU MAREK!
K MILÝM NARODENINÁM TI PRAJEM VŠETKO NAJLEPŠIE A NAJKRAJŠIE NECH
ŤA STRETÁ PO CELÝ TVOJ ŽIVOT A ABY TI NIKDY NECHÝBALI TAKÍ PRIATELIA,
NA KTORÝCH SA SPOLAHNÚ!
ANDY!
*3* *4* -
FUCK
Já toho VaŠŮTA nemám moc ráda... /STINKS LIKE SHIT/ *1* -
želám príjemné ráno
..želám krásne ránko. Náhodou som našla túto stránku a potešilo ma že sa sem dajú dať príspevky. Chcem iba zaželať mnoho mnoho úspechov v akejkoľvek oblasti; a povedať že ste perfektný herec s obrovskou charizmov. Snáď sa vyplnia všetky sny a tajné želania, ktoré máte na srdiečku a v duši! *4* -
brejle
zdravím, nevíte někdo, kde bych sehnal brejle co měl pan Vašut v románu pro ženy? mám podobnej tvar obličeje a jiný brejle mi neslušej, ale nemůžu je sehnat...dík -
Čau Marek!
Všetko dobré v novom roku 2008,veľa zdravia a šťastia v osobnom a pracovnom živote
Ti zo srdca praje Andy -
Pocta
Krásný den Pane Marku, musím Vám sdělit, že Vás strašně moc obdivuji. Moc se mi líbí Váš humor, Vaše básně, a Vy. Nejsem už sice nejmladší, táhne mi na 35, jsem matka dvou pubertálních synů, ale i přes tohle všechno jsem z Vás úplně vyřízená. Během 2 dnů se mi poštěstilo Vás 5x vidět: v neděli v Krev zmizelého, Bestiář(DVD), v pondělí v kině v ukázkách Svatba na bitevním poli, filmu Chyťte doktora(super pád)a doma mi běží neustále Román pro ženy, jako kulisa. Asi si myslíte, že jsem divná, ale dostal jste mě a to fatálně. Chtěla jsem se zeptat, nedají se ty Vaše krásné básně sehnat i s Vašim namluvenym hlasem? Pokud bych měla to štěstí Vás někde potkat, tak to asi nepřežiji štěstím. Mějte se krásně, mnoho štěstí v životě, hodně filmových nabídek a pokud mi zašlete Váš email budu poctěna. S pozdravem Zuzka, Olomouc -
;-)
Ahoj Marku! Ani jsme se nestihli rozloučit *3*. Byl to nezapomenutelný zážitek, zatančit si s Tebou na pódiu v Letňanech. Pamatuješ, kdo šel v pořadí s č.5? Jo a i když jsem si pořád dokola opakovala větu:" Španělské šumivé víno CAVA Freixenet...", nakonec jsem ji, bohužel, neměla možnost říci.Ale to nejcennější, co se v té soutěži dalo získat,jsem si odnesla ve svým srdci! Tak ahojky! K.Č. napiš: ladyfox@seznam.cz -
Úžasný muž
Nejprve bych Vás chtěla pozdravit a popřát mnoho úspěchů v životě.Jste zvyklý přijímat poklony,ale i já se musím přidat do davu...Už léta vás obdivuji pro Vaše herecké umění ale i pro Vaši osobnost.V mém věku (34 let),to možná vyzní hloupě,ale opravdový MUŽ to jste VY.Mějte se krásně a budu se těšit na setkání...asponˇ skrze obrazovku..:-)