Přejít na výpis diskuzí

Marek Ztracený

OSOBNOST 7.6.2008 
266 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: Re: Adresa

tady je někdo asi trochu trapnej, dávat Márovo adresu na net ne?!
  • kontakt na marka

kontakt slečno mam,ale rozhodně nedam:)
  • On je nej

Jéééé Mareček *14* božéé jak já sme si ho oblíbila *14* uplně nejkrásnější,nejlepší prostě milion nej.<3Nemáte prosím jaký koliw kontakt na Marka? Marečku obdiwuju tě jsi ten NEJJLEPŠÍ Z NĚJLEPŠÍCH *14*
  • Re: Re: Re: ???

asi to má půl na půl,ale trvale na rudě;)
  • Re: CD o ničem!!!

CD MARKA JE ODFLÁKNUTÁ RYCHLOVKA !!
  • mileys

Re: Re: ???

jezis ja si toho vsimla az kdyz sem to napsala a nebydli on nahodou v Praze?????? *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7*
  • Re: ???

ty vole tady je napsaná jeho adresa a ty nad to napíšeš příspěvek NEVÍTE NĚKDO JAK SE JMENUJE?? koukej a mysli !! *9*
  • mileys

Re: To: Kritik

Náhodou ty texty se mi moc líbí jedny z nejlepších co sou... *15* *5*
  • mileys

???

Nevíte někdo jak se menuje pravym menem ale na 100%. moc by mi to pomohlo. Díky *5*
  • Re: Adresa

Miroslav Slodičák ,Klatovská 343,Železná Ruda 340 04
  • Adresa

Helééé...nemáte někdo jeho korespondenční adresu??? *4*
  • Re: Re: Re: ŠPATNÁ DESKA !!!

Hloupost. Opravdu povedených písniček je tam víc, tvoje mínus, že jsi hluchý. *5*
  • Re: CD o ničem!!!

ZTRÁCÍŠ "znalče" *16*
  • Re: Re: Pseudonym

Se poseer no, překlepy se taky občas stávaj...
  • To: Kritik

Hele Kritiku, nevíš co meleš co?? Ty texty jsou ze života... Určitě je to aspoň osobnější něž něco, co někdo někomu napíše a on to "jen" odzpívá... *13*
  • CD o ničem!!!

To že se udělá jedna dobrá písnička, to je OK!! Ale proč je hlavně v Čechách zvykem dělat odfláknuté rychlovky v podobě CD "ZTÁCÍM" a za podpory velké agentury z toho udělat BUM??? Není v tom žádná zášť vůči Markovi, ale pouze se mi nelíbí CD, které má nízkou hudební i textovou ÚROVEŇ !!! A ZA TÍM SI STOJÍM!!! Přeji Markovi hodně úspěchů do budoucna a lepší hudební nápady, jako je píseň ZTÁCÍM.
  • Re: Pseudonym

Slodičák!!!
  • Proč??

Copak ti Marek provedl?Není normální aby někdo kritizoval tímhle způsobem *13* NNikdo tě nenutí to poslouchat ale proč ho řešíš? *8* PRo mě je jeden z mála co žeru *14* Dej nám pokoj
  • Proč kopie??

Proč se nám furt snažíš v nutit své názory??a kopíruješ je a dáváš nahoru?? *1* ty musíš bejt tragickej *1* *5*
    Mára best *3*
  • Re: Re: Re: ŠPATNÁ DESKA !!!

Nádherný rozhodně není!!! písnička je celkem dobrá myslím že měl štěstí na vydavatele to je zatím vše ukáže teprve čas jak se chytne ale u nás nové tváře dlouho nezáří bohužel !!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit