-
..nechapu
Já si ho koupila taky a podle mě je dokonalý..Znám spoustu lidí který řikaj že je nejlepší a uznávají ho hlavně hudebně....a vzhledem k tomu že se i kritika rozplívá nad jeho kvalitama a všude je vyprodané asi nemáš pravdu.. *13* CD-Super texty,SUPER hlas SUPER napady a osobitost *14* Jen tak dál..Marku bylo by divný kdyby ses v CR líbil 10 000000lidem *1* -
Re: Slavíci a Óčko!
Tak jsem si koupila Markovo CD a byla jsem z toho v šoku!! Marku proboha co to má být? První píseň je dobrá a ostatní jsou zhudebněné básničky bez nápadu. Působí na mě těžce depresivně a navíc v každé zpíváš ZTÁCÍM!! Špatně artikuluješ a texty jsou o ničem. V jednom textu máš i sebevražedné sklony!! Co to je u kluka, kterému je 22? Tvoje CD hodnotím jako totální hudební brak!!! Očekávala jsem od studenta hudební školy něco víc, ale ty nejsi muzikant. Bohužel ten talent tam není!!!! Až budeš dělat další CD, tak se více snaž. Tvoje CD se nedá posloucht!!! Měj se. Dara -
Re: kkk
Heh..nechi se Marka extra zastávat...ale ta holka byla blbá že sním šla když chodila s tebou!!! -
Slavíci a Óčko!
Hlasujte *4*
slavik.seznam.cz a pro ceny Óčka HCO 50
na 9002209...
*3* -
Marek
Marek je muj cernej kun na slaviky a budoucnost czech music. Stejne je husty kam toz piano-baru dopracoval -
boze muj
Marek je super giga nadanej kluk. Reste radsi muziku nez jeho osobni zivot a pomluvi *13* Byla jsem ted na jeho koncerte bylo to skvely i kdyz byli jen ve dvou *14* -
kkk
Trochu holkař??Spal s moji bejvalkou když jsem s ní ještě chodil.. *13* -
Marek
Znam holku ktera zna Marka:)prej dost osobne:)mluvila o nem tak se s vama delim.Prej je to trochu ,holkar,:)ale porad tajne miluje jednu holku,prej pije hodne vodky a sem tam se popere.Svvele se s nim prej povida..a se svym nejlepsim kamaradem prej sjeli v zime sjezdovku na Sumave autem a apod. Kdo ho zná piste taky at ho navzajem pozname.. *14* Je kráásnej *14* -
:-*
*14* krásneJJJJ *14* -
Re: Oficiální web
oficiální ztránky už jsou skoro hotový, budou brzy... -
ztrácíš
To je tedy síla -
Re: Peckáááá
CD Markovi Ztracenýmu vyjde konečně 13.10.08 *3* -
¨.
Ztrácíš.. upa Nejlepčííííííííííííí píísnička..... *14* *14* *14* -
ESO
Marek Ztraceny v ESU 27.9. *1* -
cd
Cd bude v prodeji od 13.října *3* ukázka z něj bude prý každým dnem na jeho My space(marekztraceny.cz) *3* -
Re: Peckáááá
CD vyjde okolo 13.rijna.. -
Peckáááá
Nevíte někdo kdy mu konečně vyjde cd?Nemůžu se dočkat... *14* *14* *14* -
for you
užasna písen jak cip nadherná přenádherne!!! nejhorší je když se z někým rozedejete a pak poslouchate pekne to dojebe...ale je nádherná!!!! *3* *14* *4* *14* *3* *5* *4* *8* *15* a chtela bych se zeptat jestli mate i jine texty??diki žandy -
nádhera
nádherný text, co dodat. Krom toho moc hezký pocit, že někdo z relativně blízkého okolí se dokáže prosadit. Nejsem z Rudy, tohohle člověka osobně neznám, ale i tak to hřeje u srdce, že někdo ze šumavy obecně se prosazuje. Teď je ovšem na snadě otázka, zda to není jen rychlokvaška, a budou následovat i další písně s podobným oduševnělým a příjemným textem, jako je tato a vše neskonční jen u této jedné písně. Každopádně přeju hodně štěstí a zdaru a hlavně nic nevzdávat, myslím, že ten kluk na to má !!!!! -
Re: Bača je super
jestli ho doopravdy znáš jako já odmalička,tak musíš vědět že on nikdy skromnej nebyl