-
Už mám jeho CD fakt nádhera *3* -
Neznám
Vůbec ho neznám, nedávno jsem se nudila a tak sem si z netu stahovala nejstahovanější písničky a mezi nimi byla i ta Markova - Ztrácím se. Fakt bomba!!!! úplně super písnička *3* -
Marek-laska
Si číslo jdna *14* *14* *14* *14* *14* * *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Re: gratuluji
Máš za sebou SONY BMG a skvělý tým lidí. Sám bys nic nedokázal!! Jako kdyby ti s tou první písničkou někdo pomáhal. Ostatní písně nestojí za nic!! Časem, až tě agentura přestane tlačit, tak se ukáže co umíš!! -
gratuluji
Gratuluji Marku!!!!!!!!!!!! *3* Nejhranejsi pisnicka v radiich ted jedna z nejprodavanejsich desek..skvelz kritiky,tisice rozhovoru!!co bude dal???? *3* Hodne se mi libi tvoje CD ma to velkou atmosferu!!Fandim ti -
ŠPATNÉ CD !!!
Celkově na mě působí CD Marka, jako odfláknutá rychlovka. Něco jako u Superstárů, s tím rozdílem, že je autorem. Písnička Ztrácím, je opravdu dobrá. Ale co další, ty jsou totálně nepoužitelné!! Možná tak pro klubové večery. první CD má být vizitkou a né propadákem. Snad si ho koupí alespoň nácti... *13* -
Pseudonym
Nojo, tak Marek Ztracený má pseudonym, je to Míra Soldičák *3* Docela mě zklamal *7* -
Re: Re: Mareček
nadhernej je *14* -
Re: Mareček
Nádherný rozhodně není!!! písnička je celkem dobrá myslím že měl štěstí na vydavatele to je zatím vše ukáže teprve čas jak se chytne ale u nás nové tváře dlouho nezáří bohužel !!! -
Re: Re: kkk
on jí svedl! *5* -
Mareček
Nádhernej Zpěvák s nej. písničkou Ztrácíš *14* -
Maara C.1
On je proste svelej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!! *14* -
Re: CéDéčko
umírááááááááááááááá áám.......z tebeeeeee *14* deska skvělá! -
CéDéčko
Nááááááádherná deska!!!!!!!já nemam slov prostě...po dlouhý době jsem si koupila cdčko a vidim,že peníze neletěly jen tak do vzduchu!posloucham ho pořád dokola *4* Umírám,Nestačíš mi,Pohádky - ty se mi líbí nejvíc,ale ostatní jsou taky krásný:) Marečku udělal si mi velkou radost,máš budoucnost!!!!Držim palečky!! -
Marek v ABRIMPY
Právě jsme nasadili singl Marka Ztraceného do týdenní hitparády TOP CZ 50 http://www.abrimpy.cz/top-cz-50/ , hlasovat pro nejoblíbenější singly můžete každý den 3x.
TOP video CZ - hitparáda 20-ti českých videoklipů http://www.abrimpy.cz/top-video-cz/
Hlasovat můžete každý den od středy 00:01 do následujícího úterý 18:00.
více informací na stránkách ABRIMPY http://www.abrimpy.cz/podrobnosti/ -
CD
Skvělé CD konečně zas někdo..kdo má co nabídnout.. *14* Miluju Pohádky!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!! *14* -
Re: Re: Slavíci a Óčko!
Souhlasím, vůbec mě nebaví.. *9* -
Re: Daro
Koho von nevojel !!!!! *16* *9* -
Daro
Že on tě vojel a ty mu to těď nandaváš *1* *15* -
..nechapu
Já si ho koupila taky a podle mě je dokonalý..Znám spoustu lidí který řikaj že je nejlepší a uznávají ho hlavně hudebně....a vzhledem k tomu že se i kritika rozplívá nad jeho kvalitama a všude je vyprodané asi nemáš pravdu.. *13* CD-Super texty,SUPER hlas SUPER napady a osobitost *14* Jen tak dál..Marku bylo by divný kdyby ses v CR líbil 10 000000lidem *1*