-
ahojko
aj ja to tvrdím určite bude super *14* *14* -
pipinka
mariah carey je nejlepsi spevacka *14* -
-
Re: pipinka
To si děláš snad srandu s takovou hrubkou jako "spěvačka"!!! Hrůza, příště se zeptej své učitelky, jak se to píše. Kdyby to četla Mariah, tak by se styděla, co to má za fanynku *15*
-
-
pipinka
mariah carey je nejlepsi spevacka -
-
Re: pipinka
Zpěvačka ne spěvačka. A já znám rozhodně lepší zpěvačky. -
-
Re: Re: pipinka
jóóó a jakýýý když to tvrdíš??? -
Re: Re: pipinka
já ani moc ne -
-
Re: Re: Re: pipinka
Tebe se nikdo na nic neptal.
-
-
-
-
Glitter
Moc prosím, nemáte někdo film Glitter? Již dlouho jej marně sháním pro jednoho kamaráda, ale absolutně bez úspěchu.
Dík moc, ozvěte se na: martinaveberova@seznam.cz -
Mariah Carey
Mariah Carey ma vyssi hlas nez obvykli spevaci *14* V dectve ked bola este dieta tak mala velmi zle dectvo a bol nakruteny film BUTTERFLY *4* -
Nejlepsi
Co se tyce jejiho hlasu,nikdo se ji nemuze vyrovnat.Jasne,je tu par super zpevacek,co maji hlas,ale Mariah je svym zpusobem jedinecna!Jeji ziva vystoupeni jsou naprosto bezkonkurencni!
Myslim,ze v 90tych letech byla jeji hudba vic kvalitnejsi.A vubec cela Mariah v te dobe na me pusobila lip nez dnes.Dnes je z ni takova uz komercni barbinka!!To ji ale neubira na jeji kvalite hlasu. -
-
Re: Nejlepsi
SOUHLASÍÍÍÍÍMMM
-
-
mariah
Mariah carey je uplne super! je to fenomenálna speváčka so super hlasom. ona a celin dion 4ever! -
Mariah
Mariah je podla mna ta najlepsia spevacka...ma super piesne,naj je podla mna All I want for christmas...prosim,ak viete,ako sa vola film,kde hrala spevacku,ktora sa zalubi do producenta???
PLS,napiste mi to... -
-
Re: Mariah
jmenuje se to GLITTER (stát se hvězdou)a je móóóóóóc supéééér *3* -
Re: Mariah
Film se jmenuje Glitter, česky Stát se hvězdou a je z roku 2001
-
-
MARIAH
Mariah je nejlepší zpěvačka na světě.Víc mě nezajímá.Je mi jedno jaká je v soukrmí.Její hlasový rozsah bere dech. -
-
Re: MARIAH
patří mezi nejlepší a nejkrásnější zpěvačky světa,ale kdyby patřila do mého soukromí,tak bych byl rád *1* -
-
Re: Re: MARIAH
to si myslel jak!!!jako!!! že by ti dala??? to seš naomilu kocourku *3*
-
-
Re: MARIAH
Není nejlepší.Nejlepší je Christina Aguilera. -
-
Re: Re: MARIAH
Christina Aquileravsetko robia pocitace nema taky hlas ako v TV alebo na nejakom musicboxe
-
-
-
Neda se o ní pochybovát,je to prosté legenda zpěvaček *4*
-
-
Re:
*3* mariah carey je dobra zpevacka a komentovat to nebudu cau *4* *13* *5* -
-
Re: Re:
Mariah carey je proste nejvetsi frajerka a hlavne je cela JA *5*
-