Přejít na výpis diskuzí

Mariah Carey

OSOBNOST 31.12.2006 
106 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ahojko

aj ja to tvrdím určite bude super *14* *14*
  • pipinka

mariah carey je nejlepsi spevacka *14*
    • Re: pipinka

To si děláš snad srandu s takovou hrubkou jako "spěvačka"!!! Hrůza, příště se zeptej své učitelky, jak se to píše. Kdyby to četla Mariah, tak by se styděla, co to má za fanynku *15*
  • pipinka

mariah carey je nejlepsi spevacka
    • Re: pipinka

Zpěvačka ne spěvačka. A já znám rozhodně lepší zpěvačky.
      • Re: Re: pipinka

jóóó a jakýýý když to tvrdíš???
      • Re: Re: pipinka

já ani moc ne
        • dianna114

Re: Re: Re: pipinka

Tebe se nikdo na nic neptal.
  • Glitter

Moc prosím, nemáte někdo film Glitter? Již dlouho jej marně sháním pro jednoho kamaráda, ale absolutně bez úspěchu.
    Dík moc, ozvěte se na: martinaveberova@seznam.cz
  • Mariah Carey

Mariah Carey ma vyssi hlas nez obvykli spevaci *14* V dectve ked bola este dieta tak mala velmi zle dectvo a bol nakruteny film BUTTERFLY *4*
  • Nejlepsi

Co se tyce jejiho hlasu,nikdo se ji nemuze vyrovnat.Jasne,je tu par super zpevacek,co maji hlas,ale Mariah je svym zpusobem jedinecna!Jeji ziva vystoupeni jsou naprosto bezkonkurencni!
    Myslim,ze v 90tych letech byla jeji hudba vic kvalitnejsi.A vubec cela Mariah v te dobe na me pusobila lip nez dnes.Dnes je z ni takova uz komercni barbinka!!To ji ale neubira na jeji kvalite hlasu.
    • Re: Nejlepsi

SOUHLASÍÍÍÍÍMMM
  • mariah

Mariah carey je uplne super! je to fenomenálna speváčka so super hlasom. ona a celin dion 4ever!
  • Mariah

Mariah je podla mna ta najlepsia spevacka...ma super piesne,naj je podla mna All I want for christmas...prosim,ak viete,ako sa vola film,kde hrala spevacku,ktora sa zalubi do producenta???
    PLS,napiste mi to...
    • Re: Mariah

jmenuje se to GLITTER (stát se hvězdou)a je móóóóóóc supéééér *3*
    • Re: Mariah

Film se jmenuje Glitter, česky Stát se hvězdou a je z roku 2001
  • MARIAH

Mariah je nejlepší zpěvačka na světě.Víc mě nezajímá.Je mi jedno jaká je v soukrmí.Její hlasový rozsah bere dech.
    • Re: MARIAH

patří mezi nejlepší a nejkrásnější zpěvačky světa,ale kdyby patřila do mého soukromí,tak bych byl rád *1*
      • Re: Re: MARIAH

to si myslel jak!!!jako!!! že by ti dala??? to seš naomilu kocourku *3*
    • Re: MARIAH

Není nejlepší.Nejlepší je Christina Aguilera.
      • Re: Re: MARIAH

Christina Aquileravsetko robia pocitace nema taky hlas ako v TV alebo na nejakom musicboxe
  • Neda se o ní pochybovát,je to prosté legenda zpěvaček *4*
    • Re:

*3* mariah carey je dobra zpevacka a komentovat to nebudu cau *4* *13* *5*
      • Re: Re:

Mariah carey je proste nejvetsi frajerka a hlavne je cela JA *5*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit