-
Re: Re: mariah
KAZDY MA SVUJ NAZOR A NIKDO VAM HO NEBERE JA BYCH REKLA ZE SE NEPREDVADI...ASI ZAVIDITE ZE TAKHLE NEDOPADNETE KOMENTOVANIM NIC NEZISKATE TAKZE ASI SMULA...... JE TO NEJLEPSI ZPEVACKA KTEROU JSEM KDY SLYSELA CAU *3* *3* *3* *3* *10* *16* -
Re: jajak5
www.kinotip.cz je to tam -
MARIAH GRATULUJI !!!
Mariah ,
gratuluji Vám, že se Vám splnilo Vaše přání!!!
*3* *1* *15* *4* *14* *4* *15* *4* *1* *3* *15* *3* *15* *3* *15* *3* *15* *14* *14* *14* *15* *15* *14* *15* *3* *1* -
tak vidíte
je těhotná....podlouhý době se konečně dočkala.a jak tady píšete že nechtěla děti ba naopak moc si je přála ale nemohla otěhotnět prý budou dobrý rodiče ja jí to ze srdce moc přeju.konečně našla i toho pravýho se kterým bude mít rodinu. *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Re: nej
když budeš zpívat stejně dobře jako mariah tak v budoucnu skončíš u silnice jak kurva jU???radím ti dobře zozmyli si to ok?:DxD -
Re: proMariahsucks
tjn je nej ale až po: madonna,fergie,nicole scherzinger,pink,christina agilera,missy eliot,ciara,50 cen lil wayne atd... takže není nej sry asík tě zklamu LOOOOL:D -
Re: ROZŘEŠENÍ
jj, to znám už dlouho, to je dobrý *1* -
jajak5
prosim vás chtěla bych vidět film stát se hvězdou a nevím kde ho mám stáhnout nebo sehnat mužete my někdo poradit moc díky *14* -
FUck all
Madonna je Madonna
Mariah je Mariah nemůžete je srovnávat Madonna má hodně jiných předností a má více fanoušků a prodaných alb ale Mariah má zase o 4 oktávy v hlase víc než Madonna a to jí musí stačit *4* -
ROZŘEŠENÍ
http://www.youtube.com/watch?v=Kbu6 xzd_yso&feature=related
*14*
jj skvělé video -
ROZŘEŠENÍ
http://www.youtube.com/watch?v=Kbu6 xzd_yso&feature=related
*7* dobrý video :D -
Re: proMariahsucks
To, že tady někdo uráží Mariah, neznamená, že ty musíš urážet Madonnu *13* A není to žádná kráva *16* . A to, s kým chodí, je snad její věc, ne?? Jo a odpověz mi prosím.. to si to u tebe posrala jen proto, že chodí s Jesusem?? Tak to fakt nechápu.. -
Re: Má děti???
ne nemá ale už by si je mohla pořidit má na to věk -
Má děti???
Má Mariah děti???????? *14* *14* *14* *14* *14* *14* *3* *3* *3* *3* *3* -
proMariahsucks
jo ona nemá proč na ní žárlit a MARIAH umí rozhodně líp zpívat než madonna MADOONA je krááááááááááva s tim jesusem vždyt by mohla bejt jeho mámou měla sem jí ráda ale madonna si to u mě posrala MARIAH JE NEJ NEJ NEJ NEJ nejlepší zpěvačka co znám -
Miriah
jj...souhlasím je skvělá *14* -
nej
Já mám ráda Mariah Carey...je to super zpěvačka s velkým rozsahem...a co na tom jak vypadá...at si vypadá jak chce...ale je prostě boží..rozhodně lepší než madonna ...když si třeba pustíte písničku love takes time tak vás dojme...je super chtěla bych zp¨ívat stejně dobře jako ona.. *3* *3* -
Re: mariah
neměla by se předvádět? :D tys asi neslyšel jak jí v těch svým rapech častoval co? :D -
krásná
mariah vyppadá líp jak kdejaká dvacítka... -
Re: je dobra
si snad z padla z marsu ne?song obsessed je TRAPNEJ!!!píča to je stará a jk paradovala eminema to mě fkt nasrala-v tom songu zpívá: proč říkáš že sme se spolu vyspali(nebo tk něco) Em by se jí nedotk ani klackem!!!! *14*