-
Re: je dobra
si snad z padla z marsu ne?song obsessed je TRAPNEJ!!!píča to je stará a jk paradovala eminema to mě fkt nasrala-v tom songu zpívá: proč říkáš že sme se spolu vyspali(nebo tk něco) Em by se jí nedotk ani klackem!!!! *14* -
mariah
ja nevím proč ji urážíte je to podle mě jedna z nejlepšícd zpěvaček na světě ona toho tolik dokázala a mam ji stršně ráda ale neměla byse tolik předvádět a vtom klipu obsessed je skvělá a ten eminem teda stoho nadělá vždyt tam nikoho neparoduje a animu tam není podobná vždyt tam má vousy *4* *13* *4* *15* -
*
Nejkrásnější ona <3 -
je dobra
mariah je dobra zpevacka me se strasne od ni libi pisnicka obsessed ta je uplne dobra *4* -
yeah
noto čučim, sme se s mámou štěkaly, kdy se mariah narodila, jestli rok 69, nebo 70 a ted koukam a rikam tak 69 teda a.... ty vole mě jebne 27. března... to mam ppřece narozky já... *14* -
*14*
-
Mariah je neeeej
Mariah Carey je ńejpesí na ni se nehrabe zadana Pussycat Dolls Lady gaga atd je to proste holka s hlasem nehoraznym je to moje zpevacka proste" -
Re: Re: Mariah
díky alespoň někdo to ocení *3* *3* -
rok
Máte tam špatný rok narození, je to 1970! a ne 1969 -
Mariah-The remixes chapter 2
http://rapidshare.com/files/1428226 24/Mariah_Carey_-_The_Remixes_Chapt er_II.rar -
Re: Mariah
Myslim ze mas v necem pravdu Mariah je skvela ale s tim odhalovanim to nema zapotrebi jinak ji nemam co vycist uzasna a krasna zpevacka. -
Re: d.kelly.k odpověď
Nic proti,ale zpívat umí každej jen to podat dotoho zprávnýho vánku víš bye bye *3* -
Re: mariah carey nechápu to
je to dobře napsaný tose neboj.ale víš co nechápu??? ty kecy o tom jak je nádherná a že jí každej opíchá že jí to strčí mezi kozy atd.. je to trapný kdyby řekli jenom jak je Úžasná ale néé oni to musejí ještě zhoršit.. takhle zní dělají jenom couru -
Re:
ale má -
Re:
jakto že nemá na rihannu???ta má na každýho -
Re: Mariah Carey
to je konečně to co chci slyšet
díky *14* -
Re: Re: MARIAH
to si myslel jak!!!jako!!! že by ti dala??? to seš naomilu kocourku *3* -
Re: Mariah
jmenuje se to GLITTER (stát se hvězdou)a je móóóóóóc supéééér *3* -
Re: Nejlepsi