Přejít na výpis diskuzí

Mariah Carey

OSOBNOST 31.12.2006 
103 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Glitter

Moc prosím, nemáte někdo film Glitter? Již dlouho jej marně sháním pro jednoho kamaráda, ale absolutně bez úspěchu.
    Dík moc, ozvěte se na: martinaveberova@seznam.cz
  • Mariah Carey

Mariah Carey ma vyssi hlas nez obvykli spevaci *14* V dectve ked bola este dieta tak mala velmi zle dectvo a bol nakruteny film BUTTERFLY *4*
  • Nejlepsi

Co se tyce jejiho hlasu,nikdo se ji nemuze vyrovnat.Jasne,je tu par super zpevacek,co maji hlas,ale Mariah je svym zpusobem jedinecna!Jeji ziva vystoupeni jsou naprosto bezkonkurencni!
    Myslim,ze v 90tych letech byla jeji hudba vic kvalitnejsi.A vubec cela Mariah v te dobe na me pusobila lip nez dnes.Dnes je z ni takova uz komercni barbinka!!To ji ale neubira na jeji kvalite hlasu.
    • Re: Nejlepsi

SOUHLASÍÍÍÍÍMMM
  • mariah

Mariah carey je uplne super! je to fenomenálna speváčka so super hlasom. ona a celin dion 4ever!
  • Mariah

Mariah je podla mna ta najlepsia spevacka...ma super piesne,naj je podla mna All I want for christmas...prosim,ak viete,ako sa vola film,kde hrala spevacku,ktora sa zalubi do producenta???
    PLS,napiste mi to...
    • Re: Mariah

jmenuje se to GLITTER (stát se hvězdou)a je móóóóóóc supéééér *3*
    • Re: Mariah

Film se jmenuje Glitter, česky Stát se hvězdou a je z roku 2001
  • MARIAH

Mariah je nejlepší zpěvačka na světě.Víc mě nezajímá.Je mi jedno jaká je v soukrmí.Její hlasový rozsah bere dech.
    • Re: MARIAH

patří mezi nejlepší a nejkrásnější zpěvačky světa,ale kdyby patřila do mého soukromí,tak bych byl rád *1*
      • Re: Re: MARIAH

to si myslel jak!!!jako!!! že by ti dala??? to seš naomilu kocourku *3*
    • Re: MARIAH

Není nejlepší.Nejlepší je Christina Aguilera.
      • Re: Re: MARIAH

Christina Aquileravsetko robia pocitace nema taky hlas ako v TV alebo na nejakom musicboxe
  • Neda se o ní pochybovát,je to prosté legenda zpěvaček *4*
    • Re:

*3* mariah carey je dobra zpevacka a komentovat to nebudu cau *4* *13* *5*
      • Re: Re:

Mariah carey je proste nejvetsi frajerka a hlavne je cela JA *5*
  • Mariah Carey

Náhodou som natrafil na túto diskusiu o Mariah Carey. Ľudia sa spamätajte pre boha ako môžete Ramazottiho alebo nejakú Rihanu porovnávať s Mariah? Rihana má akurát chytľavé melódie ale hlas žiadny a o Erosovi sa ani vyjadrovať nejdem lebo sa tu píše asi slušne. Rihana asi musela dostať mnohých producentov do postele aby jej tie slaboduché popevky vôbec vydali. Whitney bola úžasná ale vlastnou vinou sa ničí ale verím že raz bude tam kde bola. A teda nezostáva mi nič iné len skonštatovať, že Mariah Carey nemá vo svete pop - music konkurenciu. Je famózna a to, že má nejaké to kg naviac ....Ide o spev a hlas a to táto Diva všetko má a zvláda na jednotku.
    • Re: Mariah Carey

to je konečně to co chci slyšet
      díky *14*
  • Umíte jen soudit,začněte u sebe...
  • Mariah....

mám docela ráda,ale pro mě má nejlepší hlas Whitney Houston.Jinak dřív byla Mariah asi lepší,nevim,je to můj dojem.Možná se jí vedlo i lépe.prostě neni špatná,je to jedna z nejlepších zpěvaček na světě. *5*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit