-
Ahoj....
Děkujuuu *14* -
Vse nejlepsi k svatku ...
Ahojky, take dodatecne preji vse nejlepsi k svatku *3*
az dnes jsem se dostala zase na net *9* papa -
Ahoj....
Děkuju moc:) -
Všecho nejlepší
Ahojky Mariánko přeju všechno nejlepší k svátku.(sice trochu pozdě) *1* *4* *3* *3* -
-
Re: Všecho nejlepší
já se přidávám *14* *3* *4* *14*
-
-
Ahoj....
mno jo už mi z toho tzrochu hrabe,ale zatim je to eště ok *1* já to nestíhámj no škola atd....takže už neodepisuju mrzí mě to ale... *9* -
Ahojky
Ahojky, taky jsem ti psal na mail, ale asi máš jiný starosti, když teď začala škola. Kdy budeš mít ten nový??
Jsem, ale rád, že chodíš aspoň sem. -
pro marjánku
Ahoj Marjánko ty na e-mailech neodepisuješ vid poslal jsem ti dva jak si mi minule odepsala byl jsem moc rád ale chápu že tam nechodíš musíš se z toho zbláznit *3* -
Ahoj....
ahojky no já nevim už to prostě čt asi nechce ale já ti vážně nevim čim to je....je mi to moooc líto vážně *9* jj já vim že tam náká MARIANA napsala něco sprostýho a tak občas se tam chodim juknout,ale radši neodepisuju páč by mi stejně nikdo nevěřil....ale takhle sprostá fakt nejsem....už tam dávno nic nepíšu....a taky už doufám nikdy nenapíšu *3* -
pro Marjánku
No tak to si vymyslel Marjánko protože ostatní lidi kteří mají o tobě blogy tak tak do chatu píšou různy věci a vydávají se za tebe to me štve pak nevim jestli si to psala opravdu ty :( -
horákovi
to je strašná škoda ,že Horákovi asi nebudou!Vždyt to byl tak skvělí seriál a proč nebude pokračovat? *9* *9* *9*