-
Ahoj....
jo a moc se omlouvám za ty šílený chyby...píšu moc rychle a neumim psát takže píšu s chybama *15* sem hrozná.... *4* -
Ahoj....
ahojky lidičky ste moc hodný že mi žikáte taková krásný věci šíleně mě to těší...mno Horákovi asi už definitivně skončili taky mě to mrzí.....a na mailík vám bohužel psát nemůžu páč tam nechodim takže tak mno,ale ráda vám někdy napíšu tady *3* neee Jana Komínka nemiluju to si někdo vymyslel vážně ho nemiluju je to super klukm a můj kamarád nic víc *3* Jinak vám všem šíleně moc Děkuju
P.S.na Elvíru sem pyšná..konečně nákej dobrej vtípek na otho Ondru *4* a přede mnou nemusíte mít respekt přee Terkou to bych respekt asi taky měla,ale přede mnou vážně nemusíte nebojte *15* *3* -
-
Re: Ahoj....
awojjjjjj marianko a na pokec chodiis plis napis minik dekujuuuuuuuuu mocc *3* *3* *3* pjosiim
-
-
ahojky
ahojky lidičky jakpak se máte a co ty Marianko ?A víš kdy začnou novédíly Horákových nebo jestli vůbec budou? *3* *14* *4* -
CUS
AHoj Marjánko hele v jednom bloku jsem četl že prej miluješ Jana Komínka je to pravda? vím že je to osobní věc že mi do toho nic neni takže pochopim když mi to nebudeš chtít říct -
Ahojda....
Ahojky Marianko!Musím se přidat k ostatním a říct,že si vážně úžásně skvělá herečka s velkým H.Taky mě mrzí,že už horákovi skončily a budu doufat,že natočíte další díly *3*.Byla si tam úžasná když si dělala Elvíru Krásovou,pěkně si to tomu Ondrovi natřela. *4* *1* *1* -
PRo super herečku Marianku
Ahoj moc tě zdravím si fakt úžasná herečka akorát mě mrzí, že Horákovi už končí ja doufám, že jěště nějaký díly budou. Vím že toho máš hodně že tě asi lidi hodně otravujou ale prosím tě napiš mi na můj e-mail chtěl bych ti tam něco říct prosím *9* *9* -
.
Ahoj, tak já se přidávám k ostatním s tím, že dobře hraješ a jsi fajn holka. Sice tě neznám, ale už jenom to, že sem chodíš a odepisuješ, to je moc milý, tady na osobnosti jsi snad jediná osobnost¨, co sem chodí. I když musim, říct, že v Horácích bych z tebe jako z Terky asi měla trochu respekt..:DD Tak jen doufám, že se čt nakonec rozhodne, a nějaký ty další dilečky budou.. *1* *4* -
dotaz
a ještě jedna otázka asi tě už otravuji ,ale mě to nedá Chodí sem tvůj brácha taky ?? -
pro Marianku
nazdárek Mary jak často sem chodíš?? -
Cauki:o)
Achujky Marjánko:o))Tak za prvé ,máš nádherné jméno,za druhé máš nádhernýho bráchu *1* a za třetí jsi prostě skvělá...Doufam,že budeš hrát i v dalších filmech nebo seriálech než jsou Horákovi!!A ne,že ne *13* *1* Měj se krásně...papa