-
JSTE UBOHÝ
Co to tady píšete za sračky? Směju se vám dámy. Tohle je fakt už moc. Určitě kdybyste ji nekde potkali a bavili by ste se s ni, tak byste hrali kamosky. Nic o ni nevite. A, ze pise na FB kazdejch 5 minut novej status? No a co? Dělá to spousta lidi a kdyz vam to tak vadi tak si ji vymazte! Vy jste trapne, male, ubohe a zavistive male holcicky, ktere jsou zamindrakovane! Ona je uplne normalni holka jako kazda jina. Jenom se narodila do slavne rodiny. A muze snad za to? NE!! -
Márinka
Nechte Mari,je to moje nejlepší kámoška,znám ji 7 let a je nejlepší *1* -
Haha
Mariana si myslí,že je slavná,ale to není,ty její statusy na FB,píše je co 5 minut,jsou fakt trapně ubohý,stejně jako ti,co jí na FB trapně podlejzaj *13* -
dotaz
jo a nemysli si ze si s tebou chci psat len kvuli tomu ze si slavna to neni moje parketa...vsichni sme stejni at celebrita nebo kdokoli inej -
dotaz
PS nebo icq 451-043-352...Jsi skvela herecka -
dotaz
Ahojky Marianko,vim ze to tady zaznelo uz mockrat a musi ti to bejt uz strasne proti srsti ale chtel bych si s tebou dopisovat a spratelit se s tebou.....pokud souhlasis tak mi muzes poslat kontakt na email..fanous.kolak@seznam.cz...je jedno jestli Icq nebo lidi -
nechte jí...pls
Nechápu co proti ní wšichni něco máte:(...Marianka je bezwa holka..jako každá jiná...když jsem si s ní chwíli psala na FB tak jsem zjistila že je upe w pohodě...je hrozně milá a hodná...i na lidi který w žiwotě newiděla...:)...:)..tak jí už nechte děkuji.. *7* *3* -
Re: Re: Re: Otázka čislo .....
jo, ale aby to nebylo tak jednoduchý, tak tam třeb a nemusí mít Mariana Prachařová, ale něco jinýho, třeba přezdívku, tak jako já :) -
Svátek
Všechno nej,nej,nej k svátku přeje Katka a Martin *4* *14* *1* *3* -
Re: Re: Otázka čislo .....
?
Vždyť stačí zadat jméno do vyhledávače *8* -
Směju se vám..
Holky, závist je fakt špatná věc. S Mari jsem chodila na tancování. Znám ji asi 3 roky. !VŮBEC! neni taková jak jí tady popisujete - namyšlená a tak. Měli byste se nad sebou zamyslet. -
Dejte jí pokoj
Nemám ji moc ráda ,ale takhle do ní rýpat nemusíte *13* , nemůže za to ,že je Prachařová a jestli je namyšlená ? Kdo dneska není *4* . -
Icq Nebo Lidé
Ahojííík Mari Mám k tobě takovou prozbu chtěl bych si s tebou dopisovat a to přescokoli třeba ICQ nebo i přes e-mail vím že to je asi těžký furt tě asi někdo otravuje takže kdybys nechtěla tak so můžu dělat žeano ale moc rád abysimi napsala na Email tvoje icq nebo cokoli cobys chtěla díky ti moc
Email:Dominik S95@seznam.cz
PS:Moc ti děkuji za napsání *4* -
<3
awojky...já jenom že w Horákowejch hraješ upe suprowě. Chci se jen zeptat...cítila ses při natáčení jako doma? wíš je to diwný se takhle ptát ale newím jaký to je.....a ještě jedna otázečka...stýkáš se nadále s hercema ze seriálu??...pro mě je to důlržitý..protože newím jaký to je ve světě herců...=)..odepiš pls *1* -
Re: Otázka čislo .....
já vim její facebook ale pokud bude souhlasit s tim abych ti to řekla tak ti ho dám *3* -
chtěla bych tě poznat
Ahoj Mariano znám pár lidí co znají tebe a já bych tě chtěl taky poznat ale nechtěla sem ti psát na lidé a ani na facebook. Vím že když si teď slavná že se s tebou chce každej kamarádit a proto sem ti nechtěla psát. Nechtěla sem bejt vlezlá. Takže pokud by ti nevadilo si se mnou psát a seznámit se tak mi sem napiš a já se ti ozvu ne FB nebo na lidech. *3* -
Re: ahoj:)
Jo do těch přátel sem myslela na Facebooku,ale to ti asi došlo:),pls odepiš na email Emily100@seznam.cz...diky a fakt sry ze otravuju:D -
ahoj:)
Ahoj,vim že ti píše strašně moc lidí ale na facebooku sem našla že máš v přezdívce buď prcek nebo teďka Blondmidget a to má být asi jako trpaslík,tak můžu jen vědět kolik měříš???:D(sry je to blbá otázka ale tak co...)jo a ještě jestli bych si tě nemohla přidat do přátel,vážně bych ti tam nic nepsala,jen by bylo hezký tě tam mít:D(ale když reknes ne,tak se popravde ani nedivim,protoze mne vubec neznas,ale uchylacka nejsem:)...Jinak ses proste uplne nejlepsi,ahoj a promin ze sem prudila *3* *1* *1* *1* *3* *4* -
Re: všechno nej!!
Ty jo bliky *5* *4* -
Otázka čislo .....
Hele nemate nekdo mariany facebook bo libko??? *14*