-
.
ahojky:)chtěla bych se zeptat na jakou se chystáš střední?:) -
me fakt znas chodili jsme s tebou na anngl. das mi icq pliiiis *3* -
jen tag
Ahoj Mariano,chtěla sem se zeptat jestli máš profil na lidech a pak ještě jakou máš ráda značku oblečení...(něco např..:roxy,h&n,DC,zara,)..díky za odpověď *3* *15* -
nwm
čau Mariánko když budeš mít čas tak pls odepiš na mail.Jinak znám tě jenom z konkurzu. *1* -
Happy birthday
Ahoj Mariano.
Přeju ti všechno nejlepší k tvým dnešním narozeninám *3*.Budeš teďka někdy v televizi?A ještě bych se chtěla zeptat jestli se náhodou nechystá pokráčování Horáků.Dík za odpověď *4* -
Dotaz
Ahoj,chtěl jsem se zeptat jestli teď momentálně něco točíš?A taky jestli máš kluka ? *4* předem dík za odpověď. -
Ahoj
A kdo to psal? -
ahoj:)
To s tim ICQ sem nepsala já já svoje ICQ dávám jenom lidem,který znám promiň... -
Na Alíka nechodim:) -
Ahoj
Ahoj jestli chodíš na alíka tak mi pls napiš do pošty tvojí přezdívkou já jsem:__CaRoLcA-- *3* -
Ahoj
Aha...a jak se chceš poznat??? *3* -
ICQ ti dám ráda ale až se víc poznáme:) *3* -
Ahoj
Ahoj mohla by jsi mi poslat tví icq na mail???díky moc *1* -
Jééé to mě moc těší...:)
Hance to ráda vyřídím až jí někdy snad uvidím;) *3* -
AHOJKY :)
včera a dnes jsem si pustila na videu na odlehčení celkem 3 díly Horákových...Nechala jsem si je nahrávat během prázdnin jedním kamarádem, protože jsem pořád někde byla... a to odlehčení je teď pro mě důležité... Zítra mám ABSOLUTORIUM.Moc ráda se dívám na Horákovi a Tebe i Hanču mám moc ráda *3* Moc se mi v tom seriálu líbíš. A je velká škoda, že už Horákovi nebudou *9* Měj se pěkně. PA *5* -
No asi už ne *9* Ale Děkuju moc *3* -
Re: Ahoj....
pls das mi icq dikmoooc *14* *14* -
ajoj
ahojky mariano mzu se te zeptat budou dalsi horakovi????????? moooc diky tvoje veeelika faninka CORNELIA156papapappappapa *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *14* *14* *14* *14* -
ahoj\:)
Další Horákovi asi nebudou to já vážně nevim tohle přesně,ale myslim ž nebudou a Jan Komínek je myslim mladší,ale nejsem si jistá možná že i ne:) -
dotaz
Ahoj Mariano chci se zeptat jestli je Jan Komínek mladší než ty. Ahoj. *1*