-
<3
awojky...já jenom že w Horákowejch hraješ upe suprowě. Chci se jen zeptat...cítila ses při natáčení jako doma? wíš je to diwný se takhle ptát ale newím jaký to je.....a ještě jedna otázečka...stýkáš se nadále s hercema ze seriálu??...pro mě je to důlržitý..protože newím jaký to je ve světě herců...=)..odepiš pls *1* -
Směju se vám..
Holky, závist je fakt špatná věc. S Mari jsem chodila na tancování. Znám ji asi 3 roky. !VŮBEC! neni taková jak jí tady popisujete - namyšlená a tak. Měli byste se nad sebou zamyslet. -
nechte jí...pls
Nechápu co proti ní wšichni něco máte:(...Marianka je bezwa holka..jako každá jiná...když jsem si s ní chwíli psala na FB tak jsem zjistila že je upe w pohodě...je hrozně milá a hodná...i na lidi který w žiwotě newiděla...:)...:)..tak jí už nechte děkuji.. *7* *3* -
dotaz
Ahojky Marianko,vim ze to tady zaznelo uz mockrat a musi ti to bejt uz strasne proti srsti ale chtel bych si s tebou dopisovat a spratelit se s tebou.....pokud souhlasis tak mi muzes poslat kontakt na email..fanous.kolak@seznam.cz...je jedno jestli Icq nebo lidi -
-
dotaz
PS nebo icq 451-043-352...Jsi skvela herecka -
-
dotaz
jo a nemysli si ze si s tebou chci psat len kvuli tomu ze si slavna to neni moje parketa...vsichni sme stejni at celebrita nebo kdokoli inej
-
-
-
Márinka
Nechte Mari,je to moje nejlepší kámoška,znám ji 7 let a je nejlepší *1* -
-
Re: Márinka
Jéé já chci být taky její kamarádkou :-(
-
-
mari je super
promiň chtěl jsem říci nečt si ty ubožáky....sou trapný -
Ahooooj,můžu se na něco zeptat? Je pravda,že znáš přitelkyni Filipa Kratochvíla Karolinku? Děkuji za odpověď ;)
-
-
zná
-
-
FB
jak se jmenuje na facebooku? když zadám mariana prachařová, tak ji to nenajde...:-( -
-
Re: FB
Jmenuje se Mariana Prcek Prachařová, ale pochynuju, že si Tě přidá. :) -
-
Re: FB
ona si tě přidá ale pak vymaže *9* -
-
Re: Re: FB
Ahoj Mari moc rad bych si stebou psal tak kdeby si měla zájem tak se pls ozvi ICQ 452 737 316 nebo na e-mail díky ahoj *4*
-
-
-
-
kde je jí teď konec?? dcera tak super herců by si zasloužila víc hrát...Horákovi byli super, ale koho hrála v Comebacku?
-
-
V Comebacku hrála zákazníci v díle Sliby chyby.
-
V dílu Sliby chyby přišla do obchodu Pacovských s jednou kamarádkou, byla tam asi 10 vteřin :D
-
-
♥
AhoOjky,mám tě strašně moc ráda a dneska jsem tě viděla na vlastní oči z čehož jsem docela vykolejená páč tě strašně obdivuju :) a prosím vás ... nevíte jak se Mari jmenuje na FB ? Mariana Prcek Prachařová jsem už zkoušela ...:| a ikdyž si mě asi nepřidá chci to alespoň zkusit :) *14* *14* -
-
Re: ♥
na facebooku je normáně Mariana Prachařová -
Re: ♥
Už dobrý,nic :D
-