-
dobryden maroka jste faj spevacka zencka.presto byste mela znovu jit na plodium a spivat nadherne pisnicky jsou tisice fanousku ktere by vas chteli znou sliset jako predtim a spivat.ukazat jim ze vi jeste nato mate.kdys slisim vase pisnicky adueti tak jetam pozad neco a vi nato mate marika ale zahazujete svuj talet kterej mate od boha to se nikde nenajde.vite kolik lidem byste udelala radost a hlavne fanouskum ktere vas stale poslouchaj a chteji znou.skuste nad sebou se namislet skuste to znovu *4* *4* *4*
-
pani mariko ja jsem dnes jsem si koupila novini a precetla jsem co vas pisou nechtela jsem tomu vezit ale oni radi pridaj to co neni pravda ja jsem si vas dnes take nasla na pocitaci a poslechla jsem si vase pisne vi mate nadherni hlas to se dnes nerodi s takovim halsem jako vi pani mariko vi mate dar od boha opravdu nadherni hlas.urcite jsou hodne lide kter byvas chteli sliset chtela bych vas take sliset a jit na vas koncert.ja vam preju k narozeninam.vse nej nej
-
Všechno nejlepší k narozeninám!!!!!!
-
MILÁ MARIKO !
Všechno nejlepší k Vaším narozeninám Vám přeje z celého srdce Váš fanda JIŘÍ. *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Mraz po zadech
http://www.youtube.com/watch?v=9AZY i2iedqI&playnext=1&list=PLE272A245B A8EF02A&index=8
Tak procitene to dokaze zazoivat jenom JEDINECNA p.Marika Gombitova -
-
Re: Mraz po zadech
Milá Mariko!Dnes 27.12.jsem si poslechl záznam z koncertu ČSOB!bylo to nádherné!Hodně štěstí a zdraví.Leoš *3*
-
-
jedinecna
Mas pravdu,stefos...Mariku veru nikto len tak lahko nenahradi...pri vsetkej ucte ani Sklovska ani Hasprova a ani nikto iny nezaspieva napr. piesen Vyznanie,nech by sa akokolvek snazili...Marika je fakt jedinecna aj ked je obrovska skoda,ze napriek tomu,ze je medzi nami-zaroven aj nie je... -
Jedinecna
Cloveka jako jste Vy se dnes uz moc moc tezko hleda a myslim si ze uz se ani nerodi..Posloucham vase pekne pisnicky s zivotnimy texty uz mnoho let a pokazde mi bezi mraz po zadech...Verte ze je stale mnoho lidi kteri Vas maji radi za to jaka jste Mejte se moc a moc hezky -
Mariko
Věřte,že hodně lidí Vás v srdci uchovává,Vaše písně jsou pohlazením.Dostala jste dar a i přes nepřízen osudu,by jste ho měla využít a zpívat.Nic není smutnějšího než samota.Držím Vám palce,aby jste se dokázala vybudit k aktivitě. -
pro MARIKU
Mila Mariko-krasne zpivas-uz je to hodne let,- byla jsem na Tvem koncerte v Uherskem Hradisti-byl to zazitek-super-pevne verim,ze jeste nejake koncerty budou-preji vse nej *14* -
mam ta rada ,ale s vyhradami
presne suhlasim s predchadzajucim prispevkom!!!tie slova akoby isli z mojich ust...ja mam tiez rada Mariku a to neznamena,ze ked ju niekto co len trosku pokritizuje,ze jej hned jej nepriatel,ako si to mnohi myslia-aj na inych internetovych strankach...premna bolo vrcholom,ked v programe Vyznanie pre Mariku-sa sice vsetko "tocilo" okolo nej,ale Mariky nikde...pripada mi to tak "a just nepridem..."
*7* *7* -
-
Re: mam ta rada ,ale s vyhradami
Mariko, i přez Váš těžký životní úděl jste stále jedna z nejlepších československých zpěvaček, při poslouchání Vašeho Vyznání mi snad už 30 let stále běží mráz po zádech.Přesto si myslím, že by ste se už neměla schovávat. nabrat odvahu a zazpívat svojím fanouškům. Vždyť v celém bývalém československu Vás spouta lidí má stále rádo,a čeká na Vaše vystoupení. všechno nejlepší do života Vám přeje Váš velký fanoušek Jaro
-