-
:-)
nejlepsi blazen *14* -
šupec hupec
Jo a ještě se mi líbí klip Heart shaped glesses, bozi hudba a vse kolem toho... *1* *1* *1* jestli ste to nevideli coz beztak ze jo bo byste jinak nebyli fandove *1* ,ale kazdopadne se na to podivejte kdyztak *3* *1* *16* -
šupa
*5* *14* *4* Marilyn Manson je běsný člověk, má svůj styl a to je na tom to nejlepší....nestydí se zato a jede ve svuj zivot bez ohledu na ostatni..... *3* líčení dělá hodně ale myslím si že je to normalni človek ikdyz tak na venek mozna nevypada *4* a je dost sexy a sexualisticky clovek..nekde sem slysela ze pry je hodny,já bych se nechala *1* *3* uchyl byt muze, ale kdo v teto dobe neni ze... *9* my vseci:D:D:D:D ale kazdopadne Marilyn je hustýýý a dobrýý *5* -
MM
ja si myslim ze to je rock a nebo jednoduše jedinečný a neopakovatelný styl "MARILYN MANSON" -
...?
Do jakých hudebních "stylů" byste tvorbu MM zařadili?... -
Re: chjoo
asi o nem moc nevis ,protoze fanousci na nej sice pokrikuji briane ,ale on na to neslysi...briane uz mu rika jen jeho matka *5* -
Bůh
MM skvělej teepek sice úchylák ale jeho music je velmi dobrá nejradši si ho pouštim před spaním *5* by Twiggy Ramirez -
plakát
mám plakát marihomansona!!kdo by měl zájem tak ˇať mi napíše na e-mail!!napíšu mu jaký plakát za něj chci!! -
....
sice nevypada nejlip ...ale pisničky ma fakt dobry mno :) -
fuj
ja nechcu tady nikoho uražet nebo naštvat, ale on važně vypada jak nejaky uchyl *1*
tak skaredeho cloveka sme už dlouho nevidela!!! ale komu se libi at se libi pro mna za mna... *1* -
Re: Mar. Man.
to spíš chtěl spojit krásu a něžnost se zvrhlostí... proto Marilyn Monroe a Charles Manson...ne? -
King of Magic
Mám radost,že jsem čirou náhodou narazil na
webu na tohoto nádherně zvrhlého hudebního velikána.Jeho styl a image je myslím právě tím, co pořádně rozvířilo "stojaté vody" hudební scény.
*5* *5* -
DVD-MARILYN MANSON
Jaké je podle vás nejlepší DVD od MARILYN MANSONA?Chi udělat radost přítelkyni na vánoce a nevím které.Proto prosímo radu. -
Re: ROZKOS
*14* jo me se to stalo aspon ted vim ze nejsem jedina -
Re: neznámý
Ja si myslim že každý at je to mm nebo eminem chtěj svojí hudbou svetu neco rict.at uz stvarnujou zlo moderno je to jedno vzdicky jak hudbou jmenem oblekanim texty pisní aj.de proste o to ze nam reknou co se jim nelíbí libí jak vidi svet co chtej a nechtej a tim nemyslym jenom frontmany ale i skupiny
to je muj nazor *4* *4* *4* *4* -
Re: to all
Je to zajmavý članek vopravdu.Je to pravda a to je hlavní *4* *4* -
marilyn manson
Tagabyste věděly marilyn manson ma nakej styl a ty vase chinasky atd.,.... jsou fakt uz dost trapny !!! sic nehrajou moc jeho pisnicky v radiich ale je to fuk fanousku ma stejne dos!!! *3*
M m je fakt suprovej!!!! *14* -
llala
mm je supr *3* *3* *3*
a kdo ho nemá rad tak at prestane *8* -
OMFG
Ve vesmíru existuje jen jediný Bůh....a jeho jméno je Marilyn Manson! *14* *14* -
Re: MM
ale právě MM je nejhustčí v tom že právě image má a se*e na ostatní protože jsou mu ukradený. a to je týpek. je sám sebou..