Přejít na výpis diskuzí

Marilyn Manson

OSOBNOST 31.12.2006 
364 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: Re: neznámý

přečetla sis tam snad, že ja o něm vím vše??jediné na co sem chtěla uporzornit bylo,že někteří borci píšou o ostatních fanoušcích že sou magoři,že neznají MM a hlavně že oni sami ví jaký je.....bez urážky já nemám za potřebí se hádat nebo tak
  • Re: to all

Tváříš se, jako bys ho znala... Je to ubohý, takový proslovy lidstvo nezměněj, jen ho poženou proti tobě... dost slabý
  • Re: neznámý

Hlavně, že ty o něm víš všechno, viď? Jen tak mezi náma, myslim, že by se Manson smál i tvýmu vzkazu...
  • Re: Marilyn Manson

No je vidět, že tomu vůbec nerozumíš.. *1*
  • FORUM MM.

http://marilynmanson.getdiscussion. com/
  • cd

Ahojík, nemáte někdo bližší info, kdy má vyjít to nový cd Eat me, Drink me? *7* *1*
  • neznámý

mě vždycky udivuje jak tady někdo napíše vzkaz typu že fanouškové ,kteří napíší o MM že je nejlepší a podobně,že mu vlastně vůbec nerozumí,že se jim líbí jenom hudba a vlastně neví nic o MM,že všechno vychází z textů a další věci...je sice pravda, že vše o něm najdete v textech jaký by asi mohl být..ale jako psát o některých fanoušcích že mu nerozumíí a že by se MM divil tomu co se tady oněm píše tak to je fakt unikát..spíš bych řekla že by se zasmál právě tomu blbcovi který nadává na ostatní lidi jací sou blbci že nic neví o duši MM.Každý má svůůj pohled na MM a pak příjde člověk který dělá jako by o něm prakticky všechno věděl a vlastně o něm neví vůbec nic pokud se sním nesetkal osobně a ostatní sou jenom hovna.....opravdu velmi inteligentní vzkazy *9* *7*
  • Re: Je to good zpěvák

JE TO MŮJ BŮH!!!!!!!!!!!VYPADÁ TAK JAK MÁ VYPADAT V TVRDÉ HUDBĚ!,MĚ SE LÍBÍ JAK ¨SI VŽDYCKY NAMALUJE TEN PRUH KOLEM OČÍ ATD...DÁVÁ TO LOGIKU,JE PROSTĚ SUPER.MÁ DOBREJ STYL NEJLEPŠÍ HUDBU A NEJLÍP VYPADÁ!!§A KDO S JSTE PROTI TAK FUCK OFF *16* *16* *16* *16* *16* *16*
  • Je nejlepší

Marilyn Manson je tan nejlepší zpěvak,fanděte mu všichni Joooooooooooo *5*
  • .............................

má krutý štýlo a dobrou hudbu, to je asi tak všechno, co k tomu můžu dodat.................... *5*
  • mm

ahojte vsetci ja milujem M. M. a je obdivuhodne ten naj naj najlepsi spevak je to KING *14*
  • jou jou

*14* *14* *14* *14* je to king *14* *14* *14*
  • Ahojik lidičky, ted nevím, jestli nejsem pozadu, ale nevíte někdo, kdy má vyjít MM nové album? Po tom co si vzal Ditu, tak tvrdil, že jeho nové album bude "romantické" tak jsem na to zvědavá *5* *1*
  • Hudbu má dobrou,to ano...Ale vzhled no comment!
  • Jeho nejlepší album ktere kdy nahral bylo asi (jen podle me)je Holivud. *10*
  • No mluví se jenom o něm proto, protože je zakladatelem tý kapely a celý to vede a ta image je pro někoho provokativní, možná i pro to,ale samozřejmě jsou všichni super. *1* *3* a kdo říká že ne, tak tomu nerozumí *5*
  • jansě kdo by to z fanoušků nevěděl jak to vzniklo *3* no ikdyž par lidi tu asi je no *16* ale prostě mě štvě že mluvi jenom o něm jako by dělal všechno..ale jinak zbožnuju MM *14*
  • Hele lidi, MM je sice kapela,ale nazapomínejte na to, že je to především jeho umělecký jméno a doufám, že všichni víte, jak vznilo, proto o něm možná mnoho lidí mluví jako o zpěvákovi a ti co ho neznají, tak je jim to třeba vysvětlit *5* *5*
  • nevim

Buffy_slayer: *13* Spooky kids se v tom nazvu uz dlouho neuziva, zmenili to jen na Marilyn Manson. Takze pro ty mene chapave: Mame 2x Marilyn Manson...1xzpevak + 1xkapela *3*
  • marilyn manson alias brian hugh warner nechce aby ho ini ludia ,okrem jeho rodicou oslovovali jeho skutocnym menom...preto ho vela ludi , vratane mna vola marilyn ...marilyn masnon je iba prezyvka ale nazov skupiny je mm & spooky kids...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit