-
Jeho partnerka od něj utekla protöže je posedlý démony, a satanismem, takže koho může přitahovat takováto osobnost ,?
Vrána k vráně sedá... *16* -
Já ho nesoudím, jen říkám, co si o něm myslím. Jo, každý člověk je svůj, v dobrém i špatném slova smyslu. Spousta lidí bylo svých a skončili velice zle.
-
Já myslím že je super =) škoda že nemám ten lístek :( a nesuďte ho.Je svůj a to je dobře a proto ho máme RÁÁÁDI :-*
-
Pokud má někdo zájem, prodám dva lístky na koncert Marilyna Mansona 15.7. v Praze. Jeden lístek stál 990 (prodám klidně i za 800, 750 - cena dohodou). Prosím volejte na číslo 731894897. Díky
-
Je to antikrist....hnusnej. *11* *11* *11* *11* *11*
-
*12* *12* *12* blázen a psychopat *12* *12* *11* *11* *11* *11*
-
Hitler byl taky originální a jak dopadl? Nesnášel ho celej svět. Každý člověk je originál,ale mělo by se rozlišovat, co dělá. Tenhle blázen akorát vzývá ty svoje démony, jestli je satanista nevím,každopádně tak působí. No jestli se tohle někomu líbí a považuje ho za vzor,tak nebesa s vámi.
-
*Lezete *Ho.
-
*Lezete * Ho
-
Lidi pročpak sem vubec zelete kdyz jo radi nemate...Muj nazor je takovej ze ma uzasnej hlas a je originalni...a originalita se chvali :) Vim ze je to blazen kterej vyvadi sileny veci... ale kdyby to nedelal byl by jako ostatni ... chce se jën vyjimat a dari se mu to... já osobně ho mám velice ráda ...
-
A to jste vzal kde??!! měl by jste si ověřit svůj zdroj informací!!!!!
-
Knížku mám doma taky :)zatím jsem ji četla jen jednou, ale rozhodně to není naposledy........nejlepší knížka!!!
-
souhlas, je úplně ulítlej...jen magor si nechá vyoperovat žebra, aby si ho mohl sám vykouřit.
-
ty asi nevíš kdo je Démon..!! jeho partnerka utekla a řekla že se s ním žít nedá ,,že žije jen se svými démony..satanista , apsychopat..zpívat neumí..jen tací jako on ho sledují *16*
-
Možná jo, ale ty se potom ještě něco horšího! *10* *7* *6*
-
Spíše on nenávidí celý svět, žije jen s těmi svými démony ..dopadne tak jak žije !! Blbě !
-
jasný, je to jeho věc, ale je to dost ubohý....můj názor a je mi fuk, že se vám nelíbí. *1*
-
když o něm napíšu, že je od něj ubohý, že se prezentuje jménem sériovýho zabijáka, tak to není prasárna, ale holá pravda.....a "jeho hit" Sweet Dreams není jeho, ale jenom laciná předělávka v originále krásně zazpívané písničky. Toto je můj názor na tohoto *11* člověka.
-
buď v klidu, nejsem ani jedno, ani druhý, ale Mansona nemám ráda, protože to je fakt bezprizorní monstrum. To je můj názor, já respektuju váš názor, tak vy respektujte můj a nevyhazujte mě odsud, já můžu bejt, kde chci. *5* *5*
-
Manson je svůj, jeho hlas je výborný a vyzáž je originální a popuzující. Je to umělec a jeho osobnost se mi líbí. Ti, co ho nenávidí, jsou buď lidi, kteří vyrůstali na Spáleným, nebo Ti, kteří každodenně sledují Óčko a nevynechají svojí oblíbenou víkendovou disco párty......