Přejít na výpis diskuzí

Marilyn Manson

OSOBNOST 31.12.2006 
364 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Je to prostě bláznivý MONSTRUM co si samo kouří péro a určitě je to jen sfetovanej blázen to je vše.
  • POdle mne je to BEST spěvák. Nejlepší HIT je podle mne na 100% Sweet Dreams. Zjeho stylo zpěvu a oblečeni vyzařují velké emoce. Ty co o něm píšou prasárny jsou pěkný IDIOTI. Toto je můj názor na tohoto NEJ člověka.
  • Daisy- Když ti tak strašně vadí tak proč se něj díváš ? Pro tebe je to třeba "monstrum" ale pro mnohé je to vzor který má i smyslné texty ;) Takže pokut ti tak strašně vadí tak tady neloz. A myslím že je čistě jeho věc jaké si da umělecké jméno a tobě to muže byt zrovna tak jedno;)
  • Pro Mé horší já. No dobře, mě osobně by to teda hodně vadilo, kdyby někdo takhle necitelně a neuctivě zacházel s jménem vraha a takto ho oslavoval, je to ubohost takhle někoho oslavovat a většina fanoušků je asi natolik tupá, že si bolest těch pozůstalých rodin nedovede ani představit. Je to vaše věc, ale abyste na to jednou nedojeli společně s Mansonem. Ano, kdo to nezažije na vlastní kůži, tak nepochopí.....bohužel. Dnešní svět je na tom už tak bídně, že nad těmito věcmi se už nikdo nepozastaví a jak říkám....bohužel. Je to ubohost.
  • Nebrala bych si to osobně. Nepotrpím si na pietu. Bolest, city i lásku, vše nosíme v sobě a je-li to opravdové, žádné slovo nebo jméno, domnělý ani opravdový akt pohrdání s tím nemůže hnout. Jen ti, co si nejsou jisti svým vnitřním světem, mají potřebu hledat univerzální zlo, aby vlastní slabosti mohli ospravedlnit.
  • Já jsem si před svým prahem zametla už dávno, ale ještě jsi mi neodpověděl na moji otázku - jak byses cítil??? Ráda si to poslechnu.......
  • Rodíme se jako nepopsaný list, čistý, neposkvrněný materiál různé struktury. Vše, čím se v průběhu života stáváme, je jen zrcadlením světa, otiskem stop zanechaných na nás druhými lidmi a okolním prostředím. Do některého materiálu se takové otisky a stopy lehce vpijí, nenásilně splynou s jeho podstatou tak, jako když savý papír ochotně a bez odporu vstřebává inkoust. Na jiném materiálu zůstávají stopy v podobě hlubokých, rozervaných otisků, šrámů a ostrých linií způsobených neochotou výchozí suroviny přijímat zásahy. Každý významný vědec, mecenáš, blahořečený, každý skromný a pokorný člověk, každá zrůda a bestie, všichni jsou My. Nikomu nepřísluší soudit jednotlivce, souzeni můžeme být zase jedině My. My všichni za činy jednotlivců. Všichni podílející se na vzniku obrazu našeho světa. Je jen na nás, jaké listy budou vznikat, co se do nich zapíše. Takže si raději honem zameťte před vlastním prahem.
  • i kdyby dělal tu nejlepší muziku pod sluncem, tak ani náhodou.
  • Sorry, ale mám pravdu.
  • No nevím jak by bylo tobě, kdyby ti někdo podřízl rodinu a nějaký zpěvák by si jméno toho vraha vypůjčil jako svůj umělecký pseudonym. Jak byses cítil??? Tohle není žádná věc, kterou by se měl chlubit, ale jenom hnusná ubohost a měl by se za to stydět. Je ubohej a už jenom z tohohle důvodu bych si jeho CD nikdy nekoupila, ani bych nešla na koncert, podporovat takovou hybridu bez kouska citu a úcty teda nebudu.
  • manson je monstrum co dela tu nejbestowejsi muziku..a to ze si da jmeno po vrahovy... necmhapes... marilyn.. jako marilym monroe..cast dobra slusny holky vyzarujici swetlo a dobro.. a manson po charlesovi mansonovi.. snad nemusim popisowat... proste pseudonym z obou stran..dobrej i zlej.... pro me je to wzor a charakter jako kraaaaawa
  • Ale kuš, Vy brepto.
  • Fanouškové nezlobte se na mě, ale větší monstrum jsem snad neviděla, nehledě na to, že jenom vypatlanec si může dát umělecké jméno po sériovým vrahovi. Jak je vidět, tak jeho úcta k těm zavražděným a jejich rodinám je úplně nulová, jako by se jim vysmíval. To je fakt smutný a ubohý. *9* No jo, kéž by se jednou probral.....
  • Tak knížka se jmenuje "Dlouhá a trnitá cesta peklem" ... Já ji mám doma a četla sem ji už asi 3x :D
  • Marilyn chodil s Rose McGowan(prostě s Paige-Charmed(Čarodějky) *1* )
  • Dokonalej zpěvák má narozeniny ♥♥ Miluju ho!! :* Všechno nejlepší ♥♥♥ Všichní říkají,že je to ..... a že neumí zpívat..to mě sere,že sem prej divná,že ho tak obdivuju..Kdo by ho neobdivoval..tím čím si prošel :/ je nejdokonalejší,ale mívám z něho pěkný depky no.. :D ♥♥♥♥♥♥♥♥
  • Dlouhá trnitá cesta z pekla :) a ta knížka je prostě užasná *14*
  • Jak se ta jeho knížka jmenuje? ;)
  • chtela bych ho videt v čr nevite kdy
  • Ahoj..Ja Marilyna zbožnuju.!! Je dokonalej.!!!A ten jeho hlas.!!!Chtěla sem se vás zeptat..jestle nevíte kdy (teda jestli vubec) bude mít znovu koncert v ČR..?Strašně ho chci vidět..!!Zbožnuju ho.!! *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší