-
Mar. Man.
Marilyn Manson je opravdu název skupiny, nikoliv jméno zpěváka, jak všichni říkají "ten Marilyn Manson". Zpěvák se jmenuje Brian Werner, samozřejmě je možné, že jméno Marilyn Manson si vzal jako pseudonym, v tom případě je zvláštní proč si vzal ženské jméno Marilyn, že by se stotožňoval s nějakou ženou a nebo jeto baba? *7* -
-
Re: Mar. Man.
to spíš chtěl spojit krásu a něžnost se zvrhlostí... proto Marilyn Monroe a Charles Manson...ne?
-
-
Zbožnuji ho *14*
-
Hitler byl taky originální a jak dopadl? Nesnášel ho celej svět. Každý člověk je originál,ale mělo by se rozlišovat, co dělá. Tenhle blázen akorát vzývá ty svoje démony, jestli je satanista nevím,každopádně tak působí. No jestli se tohle někomu líbí a považuje ho za vzor,tak nebesa s vámi.
-
-
RE: Sunny
Hitler byl rasista a vraždil hodně vraždil.
Připadá ti že Manson vraždí?
Ku*va lidi spamatujte se.. Manson Vám nic neudělal tak ho laskavě neurážejte.. Je to můj vzor a spousty lidí taky ho má za svůj vzor..
A co podle tebe Manson dělá tak hrozný ho že ho přirovnáváš k Hitlerovi?
Jen se jinak obléká a má jiný hudební vkus...
Podívejte se na sebe tady se ohání te tim co řekl : Nenávidím lasku miluju nenávist.
Ale při tom se podivejte jak odsuzujete lidi, kteří se liší.. Vy nás nenávidíte tak mi máme právo Vás taky nenávidět a spousta lidí Vás nenávidí...
Ale mně je Vás spíše líto... -
Jenomže hitler vraždil. Marilyn ne. Dopr*ele zamysli se nad tím, co tu píšeš. Už jen moje první věta je rozdíl mezi hitlerem a marilynem.
-
Sunny když se ti Marilyn nelíbí a nesnášíš ho tak proč čumíš na jeho profil?
-
-
to all
Predem bych se vas rada zeptala jak si myslite, ze by se Brian zatvaril po precteni tehle diskuze? Jste presne to na cem on si buduje karieru a zjevne velmi uspesnou a jediny veci ceho on se boji je to ze jednou prijde neco vic crazy, vic nechutnyho, sokujiciho a prekvapiveho nez je on. to by jej znicilo. lide ho bud berou nebo nechapou a odsuzuji, ale ve vetsine pripadu jde jen o to, ze o nem nic nevedi, neumi anglicky takze logicky nerozumi textum a i kdyz treba rozumi, tak to umet neco prelozit neznamena tomu skutecne rozumet a pochopit vec tak jak je skutecne myslena a nam predkladana. mnoho lidi nerozumi textum, nerozumi o cem vlastne zpiva, ale vidi ze je to originalni clovek, silene vypadajici a to je pro mnohe uz hlavnim duvodem proc se povazuji za jeho fanousky.ono totiz i pitomy "manson ten je teda cool" muze ve spolecnosti dost ovlivnit.nejvic me vzdycky pobavi:"manson ten je tak bozi, cool! uplne moc ho miluju a myslete si co chcete!"...tohle jsem uz nespocetne mnohokrat cetla ci slysela ze strany nactiletych holcicek stylu "black angel, evil girl".vetsine lidem se libi jen ptz pusobi jako dost evil a crazy clovek a to je prece taaaak cool zrat tyhle veci ne?? vetsina lidi ani nechape to oc on se snazi.ale jak uz bylo receno manson neni jedna osoba.marilyn manson je skupina, ktera vznikla a vsichni v kapele si byli pomerne rovni, hlavne vzhledem.pozdeji se brian warner coz je puvodni a prilis nepouzivane jmeno frontmana teto kapely, jak jiz bylo receno,zacal menit image a nyni uz si ho vetsina bez make-upu a crazy doplnku ani neumi predstavit.brian warner dosahl toho ceho chtel.mnoho lidi si mysli ze je to andel s dablem v tele...kdyz se ho ale zeptali jestli prodal dusi dablu, on odpovedel: ne, dabel ji prodal mne. prosim vas teda o respekt teto osoby at je jakakoli, ale jestli ji neznate nebo nechape, to neznamena ze je nutne priserna, spatna a zla.chapu jen ty, kterym nesedi tento typ hudby a jsou treba na hiphop...dobre, poslouchejte hiphop, man.nechte ale na pokoji...jestli i presto touzite hazet na tuhle kapelu spinu, kdyz se vam nelibi, nesedi , nechapete ji, nebo se vam prici brian...tak potom je mi vas srdecne lito ptz asi nemate nic jineho na praci nez shazovat to co se libi jinym ve snaze prosadit si to svoje. ale takovouhle cestou? ubohe...preji pekny den. -
-
Re: to all
souhlasim... ikdyž možná by jsme se docela divili co by na to řek sám Brian :-D ale předpokládam, žes četla jeho autobiografii a z ní se dá docela dost pochopit a nejsem jediný, kdo s tebou souhlasí, takže na tom nějaká pravda asi bude -
Já sní naprosto souhlasím konečně někdo kdo má rozum! *5* -
Víš jak ale....JEHO maj lidi rádi....A TEBE pro změnu asi nesnášej.... *9* ....a máš pravdu - to JE UBOHE, takhle závidět...:-P -
Je to zajmavý članek vopravdu.Je to pravda a to je hlavní *4* *4* -
Tváříš se, jako bys ho znala... Je to ubohý, takový proslovy lidstvo nezměněj, jen ho poženou proti tobě... dost slabý
-
-
marilyn manson alias brian hugh warner nechce aby ho ini ludia ,okrem jeho rodicou oslovovali jeho skutocnym menom...preto ho vela ludi , vratane mna vola marilyn ...marilyn masnon je iba prezyvka ale nazov skupiny je mm & spooky kids...
-
nevim
Buffy_slayer: *13* Spooky kids se v tom nazvu uz dlouho neuziva, zmenili to jen na Marilyn Manson. Takze pro ty mene chapave: Mame 2x Marilyn Manson...1xzpevak + 1xkapela *3* -
*12* *12* *12* blázen a psychopat *12* *12* *11* *11* *11* *11*
-
jansě kdo by to z fanoušků nevěděl jak to vzniklo *3* no ikdyž par lidi tu asi je no *16* ale prostě mě štvě že mluvi jenom o něm jako by dělal všechno..ale jinak zbožnuju MM *14*
-
Jeho nejlepší album ktere kdy nahral bylo asi (jen podle me)je Holivud. *10*
-
Ahojik lidičky, ted nevím, jestli nejsem pozadu, ale nevíte někdo, kdy má vyjít MM nové album? Po tom co si vzal Ditu, tak tvrdil, že jeho nové album bude "romantické" tak jsem na to zvědavá *5* *1*