-
....
sice nevypada nejlip ...ale pisničky ma fakt dobry mno :) -
plakát
mám plakát marihomansona!!kdo by měl zájem tak ˇať mi napíše na e-mail!!napíšu mu jaký plakát za něj chci!! -
Bůh
MM skvělej teepek sice úchylák ale jeho music je velmi dobrá nejradši si ho pouštim před spaním *5* by Twiggy Ramirez -
-
Re: Bůh
Hlavne se divat na Twiggyho fotku Twiggy je takovi zlatíško roztomilí!! hlavne v tý jeho košilce růžoví a ty ručičky hubeny jezisku já z toho nemuzu *14* .Nj bejvávalo....ted uz je to jiny ...
-
-
Je to antikrist....hnusnej. *11* *11* *11* *11* *11*
-
-
Může být jaký chce. Je to svobodný člověk. Má právo vybrat si svou víru. Může být křestan, žid aj.
Z lidí, kteří ho jen uráží je mi opravdu špatně..
-
-
...?
Do jakých hudebních "stylů" byste tvorbu MM zařadili?... -
O jeho vzhled mi nejde ale lidi, copak vám nevadí, že prohlásil, že nenávidí lásku a miluje nenávist? To je podle vás vzor? Popřemýšlejte nad tím.
-
-
nenávidí LÁSKU a MILUJE nenávist, to mi nejde do kopy, když nanávidí lásku, tak nemůže milovat *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* Love Best Cuttík Marilyn Sexy Manson
-
presne tak ffuujj!!!
blbec jeden naháňa hrozu ostatným deťom a má zlý vpliv *16* *16*
nie je hustý ale jeden k...t
fffuuuujjjj!!!! *12* *10* *11* -
-
Proboha proč mu nadáváš? To že se ti nelíbí mu nemusíš nadávat.
Mrzí mě to. Mrzí mě za něj, že ho neznáte a hned mu nadáváte.
Já vím že ty jsi dítě a jistě ti nahání hrůzu že nemůžeš jít ani večer na toaletu ale zlý vliv nemá na nikoho! Radši budu "satanista" a poslouchat Mansona než jiné popové ho*na od Taylor Swift atd! -
ja sem dite a miluju ho tak drz hubu!!!! kraaavoooo!!!!! nebo kokoteeeee!!!!
-
-
-
šupec hupec
Jo a ještě se mi líbí klip Heart shaped glesses, bozi hudba a vse kolem toho... *1* *1* *1* jestli ste to nevideli coz beztak ze jo bo byste jinak nebyli fandove *1* ,ale kazdopadne se na to podivejte kdyztak *3* *1* *16* -
-
Re: šupec hupec
Pisnicku mam ráda klip nesnášim *1* Hraje v nem Evan a ja ji nemam rada... *9*
-
-
:-)
nejlepsi blazen *14* -
-
Re: :-)
no jo fakt.
-
-
Marilyn Manson: Opravdu je strašidelný, žadný hezoun ale ani zpěvák možna sweet dreams. Ale zajíma mě co se Vám všem(tim kterým se líbí) na něm líbí jeho oči? jeho make up?? jeho hlas???
-
-
Všechno zlato...VŠECHNO *14* *14* *1*
-
-
MM
Musím říct, že MM působí strašlivě, ale zároveň tak nespoutavě a originálně ... Z jedné strany je to monster, ale z druhé strany ho beru jako umění ... Jeho písničky jsou tak přitažlivé, rajcovní ... I on sám je svým způsobem přitažlivý, pokud není oblečen v ženských šatech *3* Ale chápu normální lidi, kteří v něm vidí zrůdu, taky jsem ho tak brala, ale potom se můj názor změnil ... My méně normální ho máme rádi, no ...