-
Díky za nádherný výkon Maria Kubce v Jihočeském divadle, 7. 1. 2015, ve hře V jámě lvové.
-
Díky Vám a vašim kolegům za včerejší fantastický zážitek z představení Záměna v Ostrově nad Ohří.
Přesně taková představení člověk potřebuje pro vyčištění hlavy a protažení bránice!
Přeji pohodové dny a ještě jednou díky.
Ramsovi -
Mario Kubec ...................milacek mujjjjjjjjjjjjjjjjj *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
Mám ráda filmy, kde hrajete. *14*
-
Poděkování
Pane Kubec,je tomu již dva roky co jsme Vás viděli vystupovat ve westernovém městečku v Boskovicích a stále je v nás ten pocit z krásného představení Poklad Apačů i dvou dalších následujících představení,které nám zůstaly v srdci.Škoda jen,že letos se konečně opět dostanem do Boskovic a Vy tam už nevystupujete,jak jsem se dozvěděl.Děkuji Vám za hezký zážitek a přeji hodně zdaru v životě. -
zdravice
Současná obyvatelka Netvořic,rodačka z Boskovic zdraví pana Maria Vinetua !! *5* *3* -
zdravice
Současná obyvatelka Netvočic,rodačka z Boskovic zdraví pana Maria Vinetua !! *5* *3* -
Western
Téda tady je mrtvo...před třemi týdny jsme byli na westernu v Boskovicích-teda Mário je fakt borec :-))) ty jeho hlášky :-))) přidala sem i fotku ;-) *14* -
Kontakt po letech
Ahoj Mário , pokud budeš mít zájem zavzpomínat na časy prázdnin v Netvořicích , tak se ohlas klukovi z Varnsdorfu. -
Westernové městečko
Dnes jsem byl v Westernovém Městečku v Bostkovicích Kde hraje Mário Kubec-Vinetua, navíc to byl můj nejlepší den v životě!!Tak jsem ho konečně uviděl,Jupíííí!!! *1* -
:-))))
Ty hlášky v Chlapci a chlapi nebo ve Zvoňte dvakrát...nemůžu *1* -
g
jsi fajn herec hlavně v divadelní hře warhurka a sedum čučudejů *3* -
Re: pomateny?
tisi pomatej kde maš tu barbiji . kene. tak tej barbiji piš pomatene dopisy ..............-odkaZ OD LILI1982 ŠILENČE *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *9* *9* *9* *9* *9* *9* -
Re: pomateny?
pomatenej si ti *13* *13* *13* *13* *13* *16* *16* *16* -
gratulace
Ahoj Mario,k dnešním narozeninám ti přeju hodně úspěchů v práci hodně rolí.Hlavně hodně zdraví.Já má narozky pár dní po tobě.Jsi opravdu super herec moc se mi líbíš. *14* *3* *14* -
Re: ahoj mario
nesmiš jsi dopisovat slidam ktere osobne neznaš jaci jsem jse fotila js mariem .kubcem dala mail pokud nekóukaš telku občanske judu nebo vlasti oči tak davaj rady jsim nedopisovat na mail a tak tak dal pozor yo muže tobejt nemocnej člověk ja už jsem nato skoro naletela nepsat kolik tije let kde byvaš atak čau *14* *14* *14* *3* *13* *13* *13* *13* *13* *16* *16* *4* *5* *9* *10* -
m.k. nika 1979
ahojky mario kubec mam vas rada sluničko *3* *3* *3* *3* *3* *15* *8* *5* *4* *14* *14* -
Re: žádost
fidlovačka praha kabaret jeto pytli a tak dale
jako daber bajo ilove you mario kubec *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *4* *4* *4* -
Re: Re: Chomout nika1979 sluničko
mario kubec bajo miluju ho moc aj tak zbožnuju ho moc *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
vzkaz Mariovi
Ahoj Mário byla jsem se podívat v Boskovicích 17.7 na tvém představení.Bylo to super jsi super herec. *5*