Přejít na výpis diskuzí

Mário Kubec

OSOBNOST 11.6.2007 
47 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: Re: Re: Re: Re: Pro Mária

MILEJ .MARIO KUBEC
    Dvě srdička vedle sebe, přes ně bílá neuvadla valentýnska laska .mislim denno deně.chci aby biste na mně .mislel.? verunka. posilam pusu.
  • Re. Re :Re: Pro. María

ahoj .PANE MARIO KUBEC .JAK SE MATE MISLIM NAVAS :CHCETE MARIO.dik veronika
  • Re: Re: Re: Re: Pro Mária

ahoj. PANE MARIO KUBEC JAK SE VEDE VAM ještě jsi namne zpomenete .na tu vaši fanynku jak se před vama klepala aby stesi toho všimnul.pak jste se se mnou vifotil a venku jste midal pusu. ti te ty co jsvama mluvili tak vas neznaji jenom že je škoda ani moji kamarady dokonce neznaji vaše jmeno .Mário KUBEC.JA VAS CHCI ZASE NEKDY PODKAD.aj vam ukažu moje kamaradky.dvě Petry d. a b. ze srdečnim pozdavem. verunka ,pa posilam pusi na tvaře,
  • Re: Re: Re: Pro Mária

ahoj .pane .MARIO KUBEC jak se vam daři .mislim navas .vaše fanynka verunka kdy zas budete hrat vnakem filmu ?předem dik chtela bivam ten polibek oplatit vite .ma te zaujem .napište mito.verunka
  • Re: Re: Pro Mária

MILEJ PANE MARIO KUBCI.MAM VASE OBRAZKY RADA .AJ SERIALY SVETLA PASAZE :CHLAPCI A CHLAPY POHADKY .aj porad vemsi me pak konečně jsi tady .neni houba jako houba potom o moudre sorfalině pak čerte tady straši.atak dale mam rada vaše jmeno .mario rada čtu knihi enciklopedie potom romanticke .mam rada hudbu rada tancuju rada cestuju .rada piju colu potom lesni plodi napřiklad modru okenu detske šanpano potom šerry piti.džusi kavu carro frape videnskou a potom alžirskou. ja bivas pro vedla .k pasekam 185 lukov 763 17 u zlina ŠLI BISME AŽ K TUSKULUMU AŽ K LESU ZVALI BISMESI PIKNIKOVEJ KOŠ JIDLO PITI .KNIHU. MAM VAS RADA .CHCETE NAPIŠTE MI.SLEČNA VERONIKA KORODIOVA.
  • Re: Pro Mária

jsem rada že jste mne polibil .dokonce jse rada navas .jse rad pane .MARIO Kubec posilam pusu vaše faninka veronika korodiova.dokonce mam vaše fotky teda obrazky. jste skvěli idol a muž.
  • Pro Mária

Milý Mário,
    dodatečně Vám přeji všechno nejlepší k narozeninám.Hlavně zdraví a hodně hereckých úspěchů.Obdivuju Vaše herecké nadání a ráda chodím na Vaše představení.
    S pozdravem Alena *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit