-
Myslím si, že z Vás bude dobrá herečka, jste sympatická a z Vilhelmové a Vojtěcha si už nic nedělejte
-
Vilhémové se to všechno jednou vrátí
-
Zlatá Vilhelmová.....Mně osobně přijde sympatyčtější než tahle..... *3*
-
Milá Markéto, nic si z toho nedělejte, že Vás Vojtěch nechal kvůli vdané ženě, holt muž občas nemá charakter.
-
obludná markétka
pokud bych si dovolila podotknout, markétka je pěkně blbá kráva!!!!!!!!!!! vážně jsem čekala alespoň někoho o kapku hezčího. VÁŽNĚ OBLUDA!!! *1* *1* *1* *16* *15* -
-
Dovol mi podotknout,že jsi velkej omyl přírody :-X
-
Souhlas
-
Re: obludná markétka
Markéta není škaredá je mi víc sympatická než vdaná paní Vilhelmová, nechápu kam dal Vojta rozum i oči -
-
Taky nechápu co na ní vidí.
-
-
-
narozky
milá markétko, vše nejlepší k narozeninám... *4* -
nevím
nejlíp hraje v POJIŠTOVNĚ ŠTĚSTÍÍÍ... *3* -
-
Jo jo, ale i v proč bychom se netopili jí to moc sluší ;-)
-
-
Oprava autora
Dobrý den, ráda bych zde zdůraznila, že zveřejněný životopis Markéty Frösslové je moje práce, psaná pro server FDB.cz - nevadí mi, pokud jsou mé texty z Filmové databáze zveřejňovány jinde, zůstane-li zachováno jméno autora a odkaz na přejatost text, je to relativně v pořádku. Nicméně mi opravdu vadí, že pod mou prací je podepsán někdo jiný, kdo nemá na článku žádné autorské zásluhy. Podvodníky a opisovače opravdu nemám ráda!!!!! -
Výborná herečka
Jo Markéta je opravdu dobrá herečka a jak hraje výborně v vodácích, prostě perfektní a chtěl by jsem se jí zeptat jak se jí natáčelo v Ostravě.. -
marketa frosslova
marketa je krasna holka,moje oblibenkyne nevim kam driv na jejim tele koukat