-
Prsíčka
Ten včerejší díl stál za zhlédnutí! Ty její nádherné kozičky nemají chybu! *14* -
-
Re: Prsíčka
prosim Tě co se Ti na těch prsíčkách tak líbí???? *1* *1* *1*
-
-
proč
Marketa tedka hraje v dobrem seriale Proč bychom se netopili a hraje tam dobře takže jsi dobra -
-
Re: proč
moje slova.Markéta je ta nej herečka možná i holka na světě.moc rád bych jí poznal osobně *14* *14* *4* *3* a upřímě ona je v serialu Přoč bychom se netopily zamilovana beznadějně do Křižáka.Ale já sem v reále do Markéty *14* -
parádní kráska *14* -
a jak tam ty prsíčka nádherně ukazuje,to je fantazie *14*
-
-
kočka
Nesuďte někoho podle role! Je to jen role! Tahle kočka má něco do sebe! Když se na ní dívám v seriálu vodáci hned bych k ní skočil do lodě! *14* -
-
Re: kočka
Ty asi nebudeš gadžo moc normální.Podle toho co tady meleš.Jaké "skočil k ní do lodě" ??? To je herečka a ne prostitutka, joudo. Ochlaď si křapky ty Indiane. Ty jsi asi z nějaké vesnice,ne? *13* -
-
Re: Re: kočka
Nejsem žádnej gadžo a normální jsem! Nevím co je na tom když se mi tahle holka líbí a rád bych si sní zapádloval v jedné loďi. Že je to herečka to by mě nenapadlo ty hlavo!!! Nejsem z vesnice ale bydlím v teepee! *3* -
Re: Re: kočka
no a co,však chuť snad mít může?
-
-
-
Ste vůbec normální?
Vy ste jak malý děcka. Je vidět, že jí závidíte ať už její krásu, to že hraje v televizi a je známější než vy. Měli by ste se stydět, ste trapní. Hraje dobře, tak se do ní nenavážejte, hlupáci. -
-
Hezká docela je, ale královna krásy fakt není.....
K Vojtovi by se nejvíc hodila Kamila Nývltová...
Ps: myslete si o mě co chcete. -
Re: Ste vůbec normální?
JJ to je prevda tohel dělaj jen ti,co závidí
-
-
nakopat vam huby
kreteni, toje jen role dete s epodivat jak hraje v realu... pojistovna je nejvetsi kravina co znam *1* -
-
Re: nakopat vam huby
naprostý souhlas
-
-
Soprán ze slapské přehrady
Jestli by jste chtěli někdo Markétu vidět hrát, tak se přijďte podívat do A Studia Rubín v Praze na představení Soprán ze slapské přehrady od P. Kolečka *4*