-
===
No...tak dneska teda nemám slov.
Jan Bendig teda Martou pěkně zamával. -
-
Re: ===
Když sem viděla Maričku brečet tak sem taky začala ... -
-
Re: Re: ===
já taky.... *9* -
-
Re: Re: Re: ===
já taky... a brecela tam i Adela..a Dara trochu taky.... mno a jeste ke vsemu ja mu fandila :-( -
-
Re: Re: Re: Re: ===
ja sem taky brecela, protoze ja nemuzu videt brecet kohokoli koho mam rada... To me fakt nici
-
-
-
-
Re: ===
to asi se všema tady i tam *9*
-
-
Superstar
Dnes byla Martička moc krásná - hlavně jak měla na hlavě ty růžky jako čertík.:-)) Je opravdu rozkošná. *14* -
-
Re: Superstar
jj mocky ji to sluselo :-D
-
-
dotaz
ahojte chtela som sa zpitat kolko ma Katze rokov ? dakujem za odpoved *1* -
-
Re: dotaz
Prej má dva roky *4* -
-
Re: Re: dotaz
jé ot mi taky vrtalo hlavou :-) uz to vim :-D
-
-
-
koncert
die happy - koncert - praha - 16.4 myslim ja se pak jeste juknu :-)
ale ja nebudu moct me neni 15 :-( -
-
Re: koncert
Bud v klidu ja mám 15 a stejně nemůžu ...*9* snad v létě ... *3* -
-
Re: Re: koncert
Ano ano, ten koncert Die Happy bude 16.4. v Praze, to mám od Marty potvrzené.:-))) Už se moc těším, protože jsem jí naživo s kapelou ještě neslyšela zpívat, pouze v muzikálu.
-
-
-
Marta
leosvoda: Prosímtě, co sem vůbec lezeš, když Martu tak nesnášíš? Tady to je fanklub Marty - takže sem chodí lidi, kteří jí mají rádi, tak jdi prosímtě pryč a hlavně jí nepomlouvej, jo? Neznáš jí ani trochu, takže tyhle blbý keci si schovej pro někoho jinýho, jo? Jinak zdravím všechny holky - fanynky Marty. *4* -
-
Re: Marta
uplne s tebousouhlasim marta jandova je nejj taky jsi jeji nejjjjvetsi fanynka?? a jak se jmenujes budeme kamosky? *3* -
-
Re: Re: Marta
souhlasim je nejjjjj
-
-
-
!
MArta bude na Markize reláciu Aj múdry schybí v piatok, 4. decembra o 20.00h!
*3* -
Marta
Nechápu jak Marta mohla získat ve slavíku skokanku roku.Jěště vůbec nic nepředvedla,do loňska o ní nikdo nevěděl ani pes po ní neštěkl a najednou je skokankou roku!Nevěřím tomu,má známého tatínky ten ji to zařídil,ostatně joko vše tady.Nebíd jejího tatínka který jí prošlapal cestičku a všude ji cpal tak o ni nikdo neví.A v Superstar je taky pěkně trapná a vulgární. -
-
trochu s leosvoboda souhlasim né v tom že by marta byla trapná a vulgární nebo že by byla známá jen kvůli svému tátovi, naopak si myslim že on ja teď u mladších lidí známnější, díky ní . Ale přesto si myslím že slavík je hlavně soutěž o zpěvu a nemyslim si že by byla Marta skokankou roku kvůli zpěvu (když většina od Die Happy nic nezná, tim nemyslim nikoho zvás), né že by neměla skvělej hlas ,ale v česku nevyhrála kvůli němu. Myslíte že kdyby neporotcovala superstar tak by tak "zkočila"...... -
-
Nemysli to ve zlym ae poslechni si někdy Evropu 2 po 20. hodině ... hodně často tam jsou pisnicky Die Happy ... podle me ju zna dost lidi... *3* -
-
Re: Re: Re: Marta
asi si nepochopila muj koment, presne to sem psala, že když je nekdo v televizi a nebo v radiu, tak ho zná moc lidi a tak jiste rádi pošlu hlas ! ja nepsala, že ji nikto nezná... *3* -
-
Re: Re: Re: Re: Marta
promin nevsila sem si toho *3*
-
-
-
práve o to jde*7* , tým, že prijala ponuku v superstar, vlastne skočila rovnýma nohama do povedomia lidí, o to tady jde!skokan roka!
taký chodur, nic ješte nedokázal a je tam taky!
...darmo nekdo hezky zpíva, když není denne na obrazovkách nebo v rádiich, tak nemuže taky dostát ani hlas, když ho nikto nezná, to je myslím logické! je to presne o tom!
-
-
a vis ze zila asi 15 let v nemecku kde se asi 6 let zivila uklizenim a mitim nadobi nez se proslavila se svou kapelou !! vis ze jeji tatka byl v nemecku tak strasne malo ze ji tm nemohl nic proslapat!! a ty rikas ze nic nedokazala!! hmmm tak to asi nevys ze ma pres 30 nebo i vic pisnicek ktery miluje cely nemecko!! a tady ji milujou taky ti co chodi na sazava festy nobo kam !! a na superstar ji rozhodne jeji tata nedostal!! a skokan roku byla protoze pro ni hlasovali lidi to nejde nejak zaridit!!a jenom by me zajimalo co vsechno ji tady tatinek zaridil krome toho co uz jsi napsal!!! at se taky trochu pobavim!! vubec ji neznas a nic o ni nevis!! az si o ni neco zjistis takteprve neco rikaj ano!!?? *13* budeme ti za to vsichni mooc vdecni!! jenom takovej malej dodatek - vis kolik koncertu ma marta za rok jenom v nemecku??? ja sama nevim presne kolik ale typuju podle toho co jsem videla na jednich strankach , ze ma asi pres 150 koncertu rocne a to jenom v nemecku takze si ani neumim predstavit kolik jich muze byt i v zahranici takze se prosim te sklidni a az dokaz to co dokazala ona ( dostat se z nuly na samej vrchol pevecky kariery ) tak sem neco hnusneho pis ale do ty doby padej a drz sva ctena usta!! -
-
souhlasim *14*
-
-
Pro leosvodu : nesnášim tyhle mudrlanty, co neví o Marte absolutne nic ! *10* -
Sklapni ani nws o kom mluvis prosimte ... zalez kokote ... nema cenu se s tebou bavit ... Jestli mas nejakej problem nelez sem a zdechni ... aspon tu bude klid ... komu se Marticka nelibi at si prdel polibi. *1* -
-
ježiš, kde se to v tobě bere? -
-
Re: Re: Re: Marta
V něm nebo ve mě?? *1* *1* -
-
Re: Re: Re: Re: Marta
v tobě. Myslím tím, jak jsi se rozjela. Neber to vůbec ve zlým -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Marta
No, to je taky fakt *1* -
aspon se tu zasmějem né *7* *1* -
tak to se ti ani nedivím, já jsem na tom úplně stejně -
Neboj neberu ... jen nesnáším lidi co pomlouvají ... *1*
-
-
-
-
-
trapnej jsi tu jenom ty !!
-
-
njn
no tak jsem tu!! marta je supr a bylo by supr se s ni setkat ne??? *4* -
-
Re: njn
TY jsi se faktycky setkala s Martou jandovouu !! *14* *14* *14* -
-
Re: Re: njn
Ja ji vyděla asi před 5-ti lety v Praze ae to mě bylo jedno ... Ted by to bylo něco jinyho ... Třeba budu mít etě štěstí *3* -
-
Re: Re: Re: njn
teda!! to se nestydis!! *1* *1* *1* nevsimnout si ji!! teda!!! *1* *1* -
-
Re: Re: Re: Re: njn
ja si ji všimla protože šla se svým otcem ... ae tehdy jsem nevěděla že je ta dobrá zpěvačka ... a taky sem byla malá ... Ted už bych za ní ae šla ... *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: njn
teda to bych podle toho spajlika teda nerekla ze by jsi za ni dnes sla!! *1* *1* *1* *1* *1* *1*
-
-
-
-
-
kdo jsi ze jsi tu? a vubec o co presne tady go? -
-
bavime se tady o marte jandove !! mooooc by sme se s ni chteli kamaradit!!! tod vse!!! a ty?? -
-
pro fredas:
já bych se sni taky mock ymocky rada setkala :-)
-
-
-
ale znáš to, náhoda je blbec a možná se ti to nekdy podarí *3* -
-
keeeeeeeeeeeeeeeeezz by !!
-
-
no super tak to vyšlo, vítej*3*
ted se to možná bude dát, když marta zakotvila v čechách , bude víc priležitosti, jiste -
-
no ja to spis myslela seznamit se s ni jako s kamaradkou!! nebo tak nejak ne za ni bezet a rvat martaaaaaaa ale proste byt s ni jako normalni kamaradka!!! ale to je asi jen neuskutecnitelnej sen!!! -
-
to viš, s ní by chtelo kamarádit moc lidi... -
-
já ne *15* -
-
jejej, to jsem tomu dala. Dělala jsem si zamozřejmě srandu *3*
-
-
-
No, to asi jo *9* -
-
no to je težký, ona zná tisice lidi... -
-
ifka a ty ji znas ze si psala ze se s ni dobre keca!! ty patris mezi ty tisice co se s ni znaj?? *7* *7* -
jestly te to poteší, tak jiste nejseš sama. *9* -
ja vim proto me to tak stve!! -
Tak třeba se stane zázrak. S nou se totiž strašně dobře kecá. -
a tisíce a tisíce a tisíci a tisíce. Hm, ale mi do tý tisícovky bohužel nepatříme
-
-
-
-
Ahojky. To je fajn, že jsi tu *15* -
-
to jsem ja lindula -
-
vitaj, som zvedavá kolko sa ich tu prihlasi, hehehe, snad budeš sama -
-
tak na to jsem taky zvědavá
-
-
-
*15* *15* -
-
napsala sem ti vzkaz
-
-
-
-
-
njj
ja martu proste zboznujem je taka zlata taky malicky boh a ked zacne spivaaat je proste uzasnaa *1* -
-
Re: njj
presne tak! práve koukám jeji DVD a dokáže hezky jemne zpívat i porádne zarvat, je to takovej andílek *4* s čertem v tele *5*
-
-
Vlasy
Ted se koukám na superstar a nevim jestli to je paruka a nebo jestli má jiný vlasy ale nesluší jí to. Jinak je super -
-
Re: Vlasy
myslím, že je to paruka *4* -
-
Re: Re: Vlasy
já taky myslím, že černá paruka Nééé !!! delalo ji to mnohem starší ! Ale myslím, že jediná mala nejsprávnejší komentáre oproti ostatním a to je hlavní! *4* -
-
Re: Re: Re: Vlasy
Mě se zdá že to byla ta paruka v které byla blond... *3* -
-
Re: Re: Re: Re: Vlasy
Teším se, že dnes večer bude za sebe *3* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Vlasy
Nj ae bude zase vyřazování ... moc skvělá nálada nebude ... možná že se dnes taky rozbrečím ... -
Re: Re: Re: Re: Re: Vlasy
já taky... tak jí to sluší nejvíc... *3* *3* *3*
-
-
-
-
-