-
klodyka
včera jak se jí trémou hezky pletl jazyk *15* -
-
Re: klodyka
jj taky jsem si vsimla...
ona je uzasny....
a souhlasim s vama se vsim :-) -
-
Re: Re: klodyka
*3*
-
-
Myslíš, že může mít ještě trému? Vždyť není z čeho *4* -
-
jasne, že múže, ona sama rikala , že pred českým publikem míva vetši tremu než pred nemci, ale včera mali všetci tremu z Gotta, i moderátori, hehe... *3* -
-
Re: Re: Re: klodyka
I když jo, asi máš pravdu, ale bylo to roztomilý *3* -
-
Re: Re: Re: Re: klodyka
vona dycky!!! *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: klodyka
Ok, jdu se o to pokusit -
tak se zaregistruj a mužem drbat *8* mimo diskuse *15* -
No to doufám, že nějakej koncík ještě stihnem. Ještě že existuje ten net, že si můžu kdejaký videa. Víš, že už jsme popsali jednu celou stránku obrazovky? *3* -
myslím, že až v dúchodu, ale když by tam mela byt štastná, at jde, ale dovtedy ješte pár koncertu snad stihnem , ne? *5* -
Néééééééé, to nesmí. TO bych nepřežila. ALe někde jsem viděla rozhovor, že by chtěla do Francie *9* Tak sepíšeme petici a určo by tu zůstala *3* -
ja taky, jen doufam, že ji tady nekdo nenaštve a nepláchne nám zas do nemecka *9* -
Chjooo, ale fakt to při nejbližší příležitosti napravím. Vážně. Už se na to moc těším, juchůůůůůůůů -
no to je smula, to si si nemela nechat ujit!!!
.. ja jí už videla ve švajcu*14*,tehdy jsem netušila, že je Jandu dcera, a už tehdy se mi zaryla do pamate a ted v superstar sem zistila, že tieto 2 osoby je vlastne ona sama! *3* -
Taky se těším na koncert. Měla nedávno kousek od nás v Nejdku, je to jen pár kilometrů a já tam nemohla být. Byla jsem tááák nešťastná *9* Musím to brzy napravit -
a taky nám všem preju pár její koncertu v čechách i na slovensku, ať si mužem od ní dobit baterky taky !!! *3* -
Ano, přejme jí jen to nejlepší v jejím životě. Hrozně moc štěstíčka a hlavně lásky *4* -
dekuji. presne, taky mám pocit, že ona má ty energie pro všechny, moc ji preju, nech ji to dlouho vydrží a nech je v živote jen a jen šťastná *14* -
Juchú, konečně se tu objevil někdo, kdo má inteligentní názory. Ty lidičky, co jsou okolí ní, musí být od ní nabitý hroznou energií -
protože vona je tak jiná a tak jedinečná, obyčejná až je neobyčejná a možná i proto, že žila hodne dlouho v zahraničí a tam si tak lidi nezávidej a neintriguj jak tady a tak stále ostala sama sebou, jak se spíva v její písničce: The ordinary people. *14* -
Jo, to je všechno pravda. Ty jo, ale řekni mi, čím to je? Vykoukne na nás z televize a všichni, nebo alespoň většina je z ní úplně hotová. -
a nejen vzhledem, ale i srdcem *14* -
Smutný to sice bude, ale příště zase bude veselá, bude tancovat a pozpěvovat si. Budu to psát pořád, ale ona je prostě nádherná *14* -
dnes to bude smutnejší*9* , ale taky bude jiste krásna *14* -
To bylo dokonalý. Jako je celá ona *14* -
a jak rekla, že Včelka Marta... *15* *15* *15* *1* -
No prostě je úžasná *3*
-
-
-
-
-
-
top10
tady na osobnostech v top 10
se marta porad posouva dolu, lidi delejte s tim enco pls *4* -
-
Re: top10
To není tak důležitý, kam až se posouvá. Důležitý je, jeslti zůstavá v našem srdíčku TOP a to myslím že jo *14* -
-
Re: Re: top10
presne táák *14* -
-
Re: Re: Re: top10
Myslím že už navždy ... *14* -
-
Re: Re: Re: Re: top10
Už pár měsíců přemýšlím, jak je to možné. Objeví se poprvé v televizi a už vůbec nejde vymazat z paměti ani ze srdíčka. Chjo, asi se s toho zblázním. Myslela jsem si, že sem budou psát jen pubertální klučínkové a ono je to spíš naopak *14* . Vážně je super *4* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: top10
Písničky? Tak ty si zpívám pořád. Mám snad milion fotek v mobilu, na tapetě na kompu, prostě všude. A to nejsem nějakej náctiletej pubiš. To se vůbec nijak nedá napsat ani popsat, co je to za úžasnýho človíčka. A to ji neznám osobně. -
Presne tak,sem ji videla poprvé ve švýcarech na koncerte die happy, už tehdy se mi zaryla do pamete, a ted v tý superstar - to nelze vymazat. Má NESKUTEčNé CHARIZMA!!!
Dnes sem se dokonce pristihla, jak si hmmkám její písničku pri jizde autem. *3* -
Ono to nebude asi jen těma písničkama. Myslím, že to bude osobností -
Taky sem to nečekala ... ae její písničky mě dostaly ... *4*
-
-
-
-
-
-
Jandová a Chodúúr YÉÉS
J e to borka.. a nejlepší jak porá valí do Chodúra :.. Ty budeš náš kráál, Jsi úžasnej.. pořát myslím na tebe.. Já tě miluju-....je to snima žhavýý! *14* -
marta na streche
kuknite si pořad: Na streche z 15.11.2009 na televizi Markiza.sk, Marta tam hezky povída o své rodine. až mi kápla slza!je to druhý video. -
-
Re: marta na streche
aky me to dojalo ... to bylo fakt smutny ... -
-
Re: Re: marta na streche
že jo?! moc bych ji prála už jen a jen štastnej život !!! *3* -
-
Re: Re: Re: marta na streche
¨Jj to co sem slysela ... fakt to byl des ... sedokazu si predstavit ze by se mi to stalo taky ...
-
-
-
Re: marta na streche
http://video.markiza.sk/archiv-tv-m arkiza/na-streche/34902
-
-
hurááá
konečne mi bracho zohnal Most Wanted *3* -
-
Re: hurááá
Hmmm ty se mas... taky ho začnu shánět ... *4* -
-
Re: Re: hurááá
napíš ježíškovi *1* -
-
Re: Re: Re: hurááá
Ja si to radši koupím sama ... to bude jistější ... on totiž ježíšek moc Martu nemusí wíš ... *1*
-
-
-
-
Marta
ahoj,nevíte jestli má marta profil na www.lide.cz ? -
klodyka
tak Marta včera konečne za rokerku *5* -
-
no a já jsem si zrovna šla pro křupky tak jsem to nezastihla *4* -
-
*1* jak lidi učila, jak má správnej roker řvát *15* -
-
Re: Re: Re: klodyka
Jn to bylo dobry ... by byla dobra ucitelka *3*
-
-
-
jo, konečně si to užila, moc jí to tak slušelo :) -
-
:-))))
MArto fakt si super v porotě v superstar tam tak dobře podporujes jen mi tam podporuj
Jana BEndiga
Miroslava šmajduuu hlavnee a bagarkuuuu prosimmm jinak si fakt super *3* -
-
Re: :-))))
Jako prece je nebude podporovat za kazdou cenu ...at rekne svuj nazor co si mysli ... to si musi vybojovat sami ... nawic stejne hlasujou lidi tak o co go ...
-
-
Nádhera ... všecko ..
-
-
-
Web
Ahoj,
s kamarádem děláme fanclub Marty Jandové. Můžete se kouknout http://jandova.info *4* -
new blog
ahojík lidičky
mam new blog o Marte urco se juknete plsík
http://marta--jandova.blo g.cz/
ps:zanechte tam coment :-) -
top 10
ahojda všimly jste si too že v top 10 Martu předehnal Robest Pattinson??