Přejít na výpis diskuzí

Marta Jandová

OSOBNOST 21.11.2007 
807 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • boženka

ahoj Marto *3*
  • ????

A Marta někdy řekla,že má menzes jo? LOL *7* *3*
    • didlousek

Re: ????

jj že prej menstruuje a tak se ji líbí každej ... to byla její odpověd když se Habera zeptal že jí v ten den haraší ... *4*
      • Re: Re: ????

No a co ze to povedala mne to nevadíí je uplne bezva... a nje vulgarnaa lubim kiss... chodi sem.. chcela by som aby si to tu čítala !! Kiss *14* *14* *14* *14*
  • e.b.p.m

koukněte se

čauky, koukněte na www.bestmusicgroups.blog.cz je tam toho o Die Happy celkem dost *1*
    • Re: koukněte se

Poslouchám rockovou hudbu, tak je mi muzika, kterou dělá Marta, velmi blízká a líbí se mi. Tento příspěvek sem píši, protože do doby než začala porotcovat a hlavně soudcovat v superstar sem si jí vážila jako člověka, ale bohužel od té doby co je v superstar se mi z ní chce brečet. Nutno podotknout, že i z pana Habery. To co tam předvádí je jen nechutná urážející show, podle které si myslím, že to jaký má hlas, bohužel nesouvisí s tím, co má v hlavě. Sama jsem rockerka, ale to co říká ona v tv je i na mě velmi silný kalibr, takže na ní teď nepohlížím jinak než jako na ubožáka, který by se měl raději držel mikrofonu a zpívat a nevypouštět z pusy ty arogantní a namyšlené urážky. Propo, také není zrovna modelkovsky vyhublá žena, tak ty urážky od ní fakt nesedí a není to takový machr, aby mohla ostatní soudit s takovou vervou s jakou to nedělal ani profesor Klezla.
      Rocku zdar a jestli to Marto čteš, buď zase normální tak jako předtím, než se z tebe stalo to co jsi teď
      • Re: Re: koukněte se

no...každopádně je naprostá pravda, že ta Marta, která je v superstar- to není opravdová Marta Jandová.
        Pravá Marta Jandová je zcela jiná. Je s ní neskutečná prdel a je nesmírně talentovaná.
        • Re: Re: Re: koukněte se

s tím nesouhlasím....s Martičkou made in suprstar je také pjdel, ale má to určité dekorum *5*
      • didlousek

Re: Re: koukněte se

Jezis vy naděláte ... komu se chce brečet je obyčejná barbie ... at je bože jaká je ... navíc podle mě nejhorší nyhodili takže by se asi měla zmirnit ... *3* a neříkejte mi že nikdo tu neřekne sprosty slovo ... *13*
        • Re: Re: Re: koukněte se

no ok ok mate pravdu niekedy trosku prestrelí... ale to ked povie ze ma kramy alebo ze chce mat sex zo zenou tak a co boze?? je to jej vec... a iank je super v superstar to ozivíí a je z nich šeckych naj!!! v dlhej ceste sa mi strasne lubila ta sobová čelenkaa.!!!! jééj krasna *4* *4* *4*
  • ja se zamiloval..

ahoj Marta *4* potrebujem ti napisat,ze si pre mna kuzelne krasna zena.., tvoje oci,tvoj usmev, tvoj hlas ... kraasa. asi sa spolu bohuzial nikdy nestretneme:{ aj ked by som velmi rad.urcite by stalo za to vzajomne sa spoznat{ neolutovala by si}..dufam,ze aspon tento prispevok preciitas. ak odpises na moj mail,.budem stastny *14* nech sa ti dari.. :}
  • didlousek

PRO VŠECHNY BLBY!!!!!!!!!

NĚCO VÁM TED VŠEM CO NA MARTU NADÁVÁTE ŘEKNU: AKORÁT JÍ ZÁVIDÍTE ŽE JE ASPON NĚKDE SLAVNÁ A VY STE NULY ... TAK SE SKLIDNĚTE VY SOCKY ZASRANY ... VAS SI TAKY NIKDO NEVŠÍMÁ TAK JI TAKY NECHTE NA POKOJI ... JE TU NĚKDO KDO TO NECHÁPE *7*
    • smiley13

Re: PRO VŠECHNY BLBY!!!!!!!!!

Super by byla kdyby každýho v tý superstar neponižovala!!!! Fakt sorry. Já jí nechci urážet já jenom říkám, že by se nemusela každýmu kdo neumí zpívat jako ona posmívat!!!! Jinak je fajn. *4* *4* Mimochodem já socka asi nejsem když dělám modeling jinak dobrý!! papáá *4* *4*
    • Re: PRO VŠECHNY BLBY!!!!!!!!!

joo přesně jako nechte jí žít je taky je člověk do prdele ne...je supeeer:)
    • Re: PRO VŠECHNY BLBY!!!!!!!!!

přesně ! *10*
      • Re: Re: PRO VŠECHNY BLBY!!!!!!!!!

Presne! a ked si toto budes martuška čítať prosím mohla by si si mi napíísat asi odpadnem ek hééj alee mohla by si papa kubim kiss
      • didlousek

Re: Re: PRO VŠECHNY BLBY!!!!!!!!!

http://www.youtube.com/watch?v=2LYD 4F_-ThY&feature=related , http://www.youtube.com/watch?v=19ZY 4NHDbnk&feature=fvw
  • e.b.p.m

jandová

Marta má suprovej hlas, tady u nás je možná známá díky Jandovy, ale v Německu nějakýho Jandu neznaj tam znaj jenom jí.
    • Re: jandová

správně Jandovi....
    • didlousek

Re: jandová

přesně tak ... *14*
  • smiley13

Jandová

Je to píča každého by na té superstár akorát urážela a pomlouvala!!!!! *16* *16* Už ani neví jak na sebe upoutat pozornost a proto každému musí říct že má právě menzes!!!! *3* No to je ale ponižování!!!!!!!!! *1* *1* No jo co víc dodat každej nezdědil umění zpívat po tatínkovi!!!!! *1* *1* *1* *1* A navíc byla jsem na Moně Lise!!!!! NIC MOC!!!!= HLAVNÍ ROLE MARTA JANDOVÁ!!!!!!! *5* *9* *16* *1* *1*
    • didlousek

Re: Jandová

Ja si myslim že kdyby byla tak špatná tak jí tu roli nedali( noma lisa )... njn každej ví že závist je svina že?? *15* *15* mimochodem smiley13 chtěla bych vidět jak bys to tea zahrala ty ... já s Martičkou plně souhlasím ... navíc kdyby tam nebyla byla by nuda ... když už tak se na ni nedívej když je to tak strašny a hlavně se neozívej *15* nikdo na tebe není zvědavej tak zalez j
      A až tě zas napadne ta haha ironie nech si to pro sebe ... *4* myslím že to bude pro všechny tady lepší ...
    • Re: Jandová

prej zpívat po tatínkovi =D =D
      Tak to by asi zpívala mužkým hlasem, že ????? *7*
    • Re: Jandová

Hm, tak tohle celý svědčí o tvé inteligenci. A jo, vždyť ty žádnou nemáš, sorry, je mi tě docela líto
      • smiley13

Re: Re: Jandová

Nezáviď debile!!!! Aspoň nejsem prdlá jako ty!!!!! Einstaine. *4*
  • didlousek

Martička

Od té doby co je Martička v superstar ( což se supr) nic nihyho me nebavi ... a jeji pisničky no co dodat lepší neznám ... poslouchám je celej den.. *3*
    • smiley13

Re: Martička

Ty máš zrovna co říkat didlousek pěkně přaštěný jméno né????? Poslouchat Martu Jandovou je asi jako poslouchat Karla Gotta je mitě líto. Fakt s tímhle vkusem patříš do domova důchodců!!!!!! *3*
      • misuleee

Re: Re: Martička

KARLA GOTTA???? si už úúúplně jeblá????? nevšimla sis že on dělá tak TROCHU jiný styl hudby???? *16* *16* *16*
      • didlousek

Hold každej má jinej vkus ... me by se zas nelíbil tvůj vkus a styl ... taky neříkám že se mi líbí všechny ... *3* navíc do domova důchodců mám daleko... tak klídek ...
    • Re: Martička

Ty didlousku, nejsi Ty nějaká ujetina??????
      • misuleee

tak co??? ze se ji zastava???? to ja budu taky!!!! *4* *4* *4* *4*
      • didlousek

ani ne *1*
  • dofman5

nwm

jde o ni slyšet jenom protože ma slavnýho tatíka
    • didlousek

Re: nwm

To neni pravda tos asi neslysel ani jednu pisničku. Je upa supr ... jak se tomu říká?? závist že?? *15*
    • Re: nwm

No a tebe štve, že ho nemáš, viď?
  • e.b.p.m

zajímalo by mě

zajímalo by mě jestli jsou texty Die Happy pravdivé např:

Coming home
    Got the world in my pocket
    I´ll never let it go
    I´m coming home
    To the place where I started
    Why didi it take so long

bylo by dobré kdyby ano,Česko by konečné mohlo mít velmi dobrou rockovou zpěvačku..
    • Re: zajímalo by mě

Hele v dnešní době....texty má prej upřímný i britney :-)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit