-
MArtička
martička je upe super driv sem ji moc neznal ale ted co je v tý ČSS sem si ji zamiloval je nadherna, ma krasnej usmev hezky se obleka proste je uzasna mam ji rad *5* -
ahojky
marta je fakt supr -
:D
tato poslední fotka se mi moc líbí..:D je taková fešná:D
http://foto.osobnosti. cz/marta-jandova-385232 -
-
Re: :D
*3*
-
-
marta :-)
*1* marta je fakticky suprová zpěvačka v superstar je nejlepší:-):-):-) *1* *1* -
marta
Marta je fakt suprová zpěvačka, má skělej hlas *1* -
-
Re: marta
To jo.. Když jsem jí slyšela poprvý to bylo už nevím kde někde v televizi... Vystupovala tam s tatínkem..No tak jsem jí zase tak moc nebrala, ale až když se pak oběvila v superstar tak jsem se po ní začala tak trochu schánět..
A když jsem si jí pak poslechla s Die happy tak jsem se dala na rock.. Fákt super zpěvačka ;)... -
-
Re: Re: marta
To je přesný. Jsem na tom úplně stejně. A slyšela jsi to cd VI. Super. Pěkný písničky jsou tam všechny, ale nejhezčí je You´ll never know a potom ještě Frozen Tears.
-
-
-
The Best
Konecne,nejake forum,kde umej ocenit nekoho jako je Marta...
Marta 4ever!!! -
-
Re: The Best
Jupíííí, za chvíli nám to zase začne. Už se nemůžu dočkat *15* -
Re: The Best
Jo, to dokážem ocenit. Vždyť je úžasná *3*
-
-
její mamka
nevíte, kdo je Martina maminka? -
-
Re: její mamka
Její maminka už nežije *9* -
-
Re: Re: její mamka
to jsem se někde dočetla, ale nevíte jak se jmenovala? mamku hrozně zajímá komu je podobná (Jandovi asi ne)
-
-
-
Ml
No co dotat Prostě nej zpěvačka .. Nejlepší porodkyně v superstár..Si nejlepší!!...fakt že jo:)... *4* *3* ...Superstár Tam si nejlepší teda hned po zpěvu!!...Ty hlašky sou luxusní si sqela!! -
Mj
Marta je moe nejoblíbenějšíí českáá zpěvačka skráátka nééjkýýýýý zpěvačka v ČR! -
-
Re: Mj
jj souhlasim nééééjky -
-
Re: Re: Mj
Ach jo, to mě tak hrozně baví, když všude píšou jak nemožně vystupuje v televizi. Tak ať na to ty lidi nekoukaj, když se jim to nelíbí. Ať mi nikdo netvrdí, že všichni žijou jak jeptišky a nikdy neřekli na veřejnosti žádný sprostý slovo *13* -
-
Re: Re: Re: Mj
aspon není nuda ...
-
-
-
-
MJ
Taky máte pocit, že to byla nuda, když tam v pondělí nebyla? Jeee, to ať už nedělá *13* -
-
Re: MJ
To není pocit ae pravda ... -
Re: MJ
hey jo,že taky se mi to zdálo nebyla tam už taková sranda..:) -
-
Re: Re: MJ
jj přesně.....to byla nuda. -
Re: Re: MJ
Jo, jo. Hrozná nuda. Jen doufám, že nebude odlítavat často. To bych na to asi nekoukala. Opravdu by to bylo o ničem. Tím ale nechci říct, že ostatní jsou nudní, to ne, ale ta naše Marta, je taková prostě jiná *3* *3* *3* . To myslím v dobrým slova smyslu
-
-