-
Re: Re: Re: Re: Vlasy
Teším se, že dnes večer bude za sebe *3* -
Re: Re: Re: Vlasy
Mě se zdá že to byla ta paruka v které byla blond... *3* -
Re: Re: Vlasy
já taky myslím, že černá paruka Nééé !!! delalo ji to mnohem starší ! Ale myslím, že jediná mala nejsprávnejší komentáre oproti ostatním a to je hlavní! *4* -
Re: Vlasy
myslím, že je to paruka *4* -
Vlasy
Ted se koukám na superstar a nevim jestli to je paruka a nebo jestli má jiný vlasy ale nesluší jí to. Jinak je super -
SUPERSTAR
já se nemuzu dockat za 20 min. superstar
zase uvidim Martu :-) a jsem zvedava co bude povidat :-D -
Re: Re: Re: Re: Re: Slavík
já jsem mega stastna ze je aspon tou skokankou roku...
ale ja videla jenom kousek slavika pac mi bylo blbe a rikala jsem si ze tam uz nic zajimavyho nebude a ono bylo....snad to tam daj... -
to chápu :-D -
tu pomoc tady jiste potrebujem všecky, hehe *1* -
Re: Re: Re: Re: Slavík
Z toho si nic nedělej. Já jsem to sice viděla. Ale když to neuvidím po druhý, po třetí, po čtvrtý *4* , tak budu potřebovat taky nějakou odbornou psychiatrickou pomoc -
Re: Re: Re: Slavík
to máš pravdu...ale musí to tam dát protože jinak nebudu jediná kdo se z toho zblázní... -
Re: Re: Slavík
Neboj se, to by ti snad nemohli udělat. Já měla to štěstíčko, že jsem na to koukala. Ale jen náhodou. Vůbec jsem nechtěla. Myslela jsem, že budou všichni na Markíze. Musím říct, že byla maximálně úžasná. ALe to není žádná novinka. To je totiž pořád *14* -
Re: Slavík
snad ano... -
Slavík
Ahojky. Chtěla jsem pro vás pro všechny najít to video, ale opravdu nikde není. Musím říct, že to bylo úžasný. Byla krásná, dokonalá, úžasná, roztomilá.....Ale nebojte se, oni tam určitě dají *3* -
Re: Re: Re: Re: Re: hurá
No jo no snad ho tam pak dají jinak se z toho snad zblázním... *9* -
Re: Re: Re: Re: Re: hurá
všichni jiste chrápou po včerejšku a nechce se jim makat, na markize slovenský slavik už je, nechápu proč česky na nove né!!! *9* -
Re: Re: Re: Re: hurá
klodydko...já jsem to taky neviděla *9* ale nikde jsem to nenašla na nově to není což je mi trošku divné...měli by to tam dát ani na stream.cz nikde to nemohu najít jestli tedy někdo ví kde je to video jestli tedy někde je napište prosím moc moc prosím... -
Re: Re: Re: hurá
a já to nevidela, kde si to mohu kouknut? na Nove sem to nenašla. *9* -
Re: hurá
Moc všem děkuju za to, kdo jste ji poslali hlasy a i těm, kteří jste jí nic neposlali, ale nosíte jí v srdíčku, stejně jako já, ty, vy, ty taky i ty a ještě i ty a ty ......... Moc moc moc děkuju. Byl to zážitek jak pro Martičku, tak i pro nás. Asi to nikdo z nás netušil a moc nás to překvapilo, když vyhlásili Martičky jméno. Juchůůů *3* -
Re: Re: hurá
měla sem včera fakt strašnou radost, Marta byla skokanka roku a Chodúr je objev.... huráááááááááááááááá