-
Re: hurá
*1* A my sme se obávali že nic nedostane ... ae kdyby to mělo být podle mě, tak vyhodim Gotta oknem a dám tam naši Martičku ... *1* Včera byla překrásná. -
hurá
Marti, gratulujemeeeee !!! *3* -
Re: Re: Re: slavík
z
pívá pělkne ale škoda:( -
Re: Re: Re: marta makačka !
dobrej napad....ja nevedely jiste jestli maj webky :-) -
Re: Re: marta makačka !
tak si to zítra koukni na markiza.sk v archive *4* -
Re: marta makačka !
to videjko na nova/superstar.cz jsem videla ale merkizu bouzel nemame -
Re: Re: Re: Re: Re: slavík
mno.....
nni z ceho vybirat....tedka....
ja asi chci aby to z tehle vyhrala Lucka Vondrackova -
Myslim ze marta je skvela zpevacka fakt válí a toho slavíka bych jí osobne dala protoze to co dokázala ona to snad nikdo -
Tak vemte si to tak že ona je skoro v každym časopisu a kdyby lidi Martička nezajimala tak tam ty články nedají ... myslím že tou osobností by mohla být ... pro mě je teda 1 *4* -
Re: marta makačka !
http://superstarsk.nova.cz/clanek/n ovinky/marta-jandova-takto-ju-este- nikto-nikdy-nevidel.html -
marta makačka !
nenechte si ujít 28.11. sobotu 18.20 na Markiz.sk / Skvely den - Marta bude makať jako delník, hehe, sem se nasmála !!!
*1* -
to jo, to myslím, že je tou nej osobností, a když to tak necíti jiní, ja určite ano. Pro mne je osobností N°1. *4* -
Ae může být osobnost roku ne?? -
myslím, že ani nemuže byt nominovaná, když má nemeckou kapelu, ne? *7* -
Re: Re: Re: Re: slavík
Farna, Vonráčková a Vodráčková ml., Bílá, Bartošová a Langerová... když sem viděla, že si na Martu ani nevpomněli, chtělo se mi brečet, ale zas si říkám, že ona nepotřebuje slavíka k tomu aby dobře zpívala nebo byla slavná... ona je skvělá a umí se prosadit sama a věřim tomu, že i když nic nevyhraje bude pro nás nejlepší zpěvačkou na světě *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
kdo je v nominaci? :-( -
Re: Re: Re: Re: slavík
já budu brecet :-( -
Co *7* ... si z nás dělají prdel né že tam neni ... to je pech -
Re: Re: slavík
budu vás muset zklamat... Marta neni ani v nominaci... *9* *9* *9* *9* -
Re: Re: Re: Re: Re: dekuji
:-)
ale divny je ze tenhle coment uplne samej jenom ve slovenstine e u DARY rolins