-
Re: Neděle
Já se přidávám k tobě j ... -
Neděle
Kdo se těší na neděli? No přeci jáááá *3* -
Re: Re: Re: Pláč
Ne nesouhlasím, ona je totiž překrásná *14* -
Re: Re: Pláč
Ona je vždycky krááásná .. -
Re: Re: klodyka
*3* -
Re: Re: Pláč
to máš pravdu!!! -
Re: Pláč
ty pondelky budou jen a jen horší, ale Marta byla krásna i když je smutná... -
To je
To je ale klisna. škoda že nejsem hřebeček pro ni -
Pláč
Včera bylo to vyřazování fakt drsný, ale držela sem se až do chvíle, kdy byl záběr na Martu jak pláče... pak už jsem nevydržela *9* *9* *9* -
Re: klodyka
jj taky jsem si vsimla...
ona je uzasny....
a souhlasim s vama se vsim :-) -
Re: Re: Re: Re: Re: klodyka
Ok, jdu se o to pokusit -
tak se zaregistruj a mužem drbat *8* mimo diskuse *15* -
No to doufám, že nějakej koncík ještě stihnem. Ještě že existuje ten net, že si můžu kdejaký videa. Víš, že už jsme popsali jednu celou stránku obrazovky? *3* -
myslím, že až v dúchodu, ale když by tam mela byt štastná, at jde, ale dovtedy ješte pár koncertu snad stihnem , ne? *5* -
Néééééééé, to nesmí. TO bych nepřežila. ALe někde jsem viděla rozhovor, že by chtěla do Francie *9* Tak sepíšeme petici a určo by tu zůstala *3* -
ja taky, jen doufam, že ji tady nekdo nenaštve a nepláchne nám zas do nemecka *9* -
Chjooo, ale fakt to při nejbližší příležitosti napravím. Vážně. Už se na to moc těším, juchůůůůůůůů -
no to je smula, to si si nemela nechat ujit!!!
.. ja jí už videla ve švajcu*14*,tehdy jsem netušila, že je Jandu dcera, a už tehdy se mi zaryla do pamate a ted v superstar sem zistila, že tieto 2 osoby je vlastne ona sama! *3* -
Taky se těším na koncert. Měla nedávno kousek od nás v Nejdku, je to jen pár kilometrů a já tam nemohla být. Byla jsem tááák nešťastná *9* Musím to brzy napravit -
a taky nám všem preju pár její koncertu v čechách i na slovensku, ať si mužem od ní dobit baterky taky !!! *3*