-
Re: Re: Re: Re: Re: klodyka
Ano, přejme jí jen to nejlepší v jejím životě. Hrozně moc štěstíčka a hlavně lásky *4* -
dekuji. presne, taky mám pocit, že ona má ty energie pro všechny, moc ji preju, nech ji to dlouho vydrží a nech je v živote jen a jen šťastná *14* -
Juchú, konečně se tu objevil někdo, kdo má inteligentní názory. Ty lidičky, co jsou okolí ní, musí být od ní nabitý hroznou energií -
protože vona je tak jiná a tak jedinečná, obyčejná až je neobyčejná a možná i proto, že žila hodne dlouho v zahraničí a tam si tak lidi nezávidej a neintriguj jak tady a tak stále ostala sama sebou, jak se spíva v její písničce: The ordinary people. *14* -
Jo, to je všechno pravda. Ty jo, ale řekni mi, čím to je? Vykoukne na nás z televize a všichni, nebo alespoň většina je z ní úplně hotová. -
a nejen vzhledem, ale i srdcem *14* -
Smutný to sice bude, ale příště zase bude veselá, bude tancovat a pozpěvovat si. Budu to psát pořád, ale ona je prostě nádherná *14* -
dnes to bude smutnejší*9* , ale taky bude jiste krásna *14* -
To bylo dokonalý. Jako je celá ona *14* -
a jak rekla, že Včelka Marta... *15* *15* *15* *1* -
No prostě je úžasná *3* -
Re: Re: Re: Re: klodyka
vona dycky!!! *14* -
Re: Re: Re: klodyka
I když jo, asi máš pravdu, ale bylo to roztomilý *3* -
Re: Re: klodyka
jasne, že múže, ona sama rikala , že pred českým publikem míva vetši tremu než pred nemci, ale včera mali všetci tremu z Gotta, i moderátori, hehe... *3* -
Re: klodyka
Myslíš, že může mít ještě trému? Vždyť není z čeho *4* -
klodyka
včera jak se jí trémou hezky pletl jazyk *15* -
Re: Re: Re: Re: Re: top10
Písničky? Tak ty si zpívám pořád. Mám snad milion fotek v mobilu, na tapetě na kompu, prostě všude. A to nejsem nějakej náctiletej pubiš. To se vůbec nijak nedá napsat ani popsat, co je to za úžasnýho človíčka. A to ji neznám osobně. -
Presne tak,sem ji videla poprvé ve švýcarech na koncerte die happy, už tehdy se mi zaryla do pamete, a ted v tý superstar - to nelze vymazat. Má NESKUTEčNé CHARIZMA!!!
Dnes sem se dokonce pristihla, jak si hmmkám její písničku pri jizde autem. *3* -
Ono to nebude asi jen těma písničkama. Myslím, že to bude osobností -
Taky sem to nečekala ... ae její písničky mě dostaly ... *4*