-
Re: Re: Re: Re: top10
Už pár měsíců přemýšlím, jak je to možné. Objeví se poprvé v televizi a už vůbec nejde vymazat z paměti ani ze srdíčka. Chjo, asi se s toho zblázním. Myslela jsem si, že sem budou psát jen pubertální klučínkové a ono je to spíš naopak *14* . Vážně je super *4* -
Re: Re: Re: top10
Myslím že už navždy ... *14* -
Re: Re: top10
presne táák *14* -
Re: top10
To není tak důležitý, kam až se posouvá. Důležitý je, jeslti zůstavá v našem srdíčku TOP a to myslím že jo *14* -
top10
tady na osobnostech v top 10
se marta porad posouva dolu, lidi delejte s tim enco pls *4* -
Re: :-))))
Jako prece je nebude podporovat za kazdou cenu ...at rekne svuj nazor co si mysli ... to si musi vybojovat sami ... nawic stejne hlasujou lidi tak o co go ... -
Re: Re: Re: marta na streche
¨Jj to co sem slysela ... fakt to byl des ... sedokazu si predstavit ze by se mi to stalo taky ... -
Re: Re: marta na streche
že jo?! moc bych ji prála už jen a jen štastnej život !!! *3* -
Jandová a Chodúúr YÉÉS
J e to borka.. a nejlepší jak porá valí do Chodúra :.. Ty budeš náš kráál, Jsi úžasnej.. pořát myslím na tebe.. Já tě miluju-....je to snima žhavýý! *14* -
Re: marta na streche
aky me to dojalo ... to bylo fakt smutny ... -
Re: marta na streche
http://video.markiza.sk/archiv-tv-m arkiza/na-streche/34902 -
marta na streche
kuknite si pořad: Na streche z 15.11.2009 na televizi Markiza.sk, Marta tam hezky povída o své rodine. až mi kápla slza!je to druhý video. -
:-))))
MArto fakt si super v porotě v superstar tam tak dobře podporujes jen mi tam podporuj
Jana BEndiga
Miroslava šmajduuu hlavnee a bagarkuuuu prosimmm jinak si fakt super *3* -
Re: Re: Re: klodyka
Jn to bylo dobry ... by byla dobra ucitelka *3* -
Re: Re: Re: hurááá
Ja si to radši koupím sama ... to bude jistější ... on totiž ježíšek moc Martu nemusí wíš ... *1* -
Re: Re: klodyka
*1* jak lidi učila, jak má správnej roker řvát *15* -
Re: Re: hurááá
napíš ježíškovi *1* -
Re: hurááá
Hmmm ty se mas... taky ho začnu shánět ... *4* -
hurááá
konečne mi bracho zohnal Most Wanted *3* -
Marta
ahoj,nevíte jestli má marta profil na www.lide.cz ?