-
Re: Super ...
Možná to chtělo wíc černé ... *4* -
Re: Re: Super ...
jj to máš recht já na ní mam radši ty kudrnatý vlasy a prostě je to rockerka takže... -
Re: Super ...
no upřímně...mě se to teda nelíbilo, promiň Marti.
Podle mě jí nejvíc sluší její starý dobrý rebelský styl. -
Super ...
Tea dnes ji to v superstar sluselo ... ae zdálo se mi ze ji nalíčili do barbie stylu ... no prostě ji sluší všechno ... *3* -
marta
hééjkýý ty její očí no prostě bombá.. nejlepšíí!!!! z nejlepšííích!! -
Marta:-)
Marta je moc dobrá zpěvačka.
V SuperStar jí to moc sluší (ale to jako vždy a všude!!!). Je krásná *4* -
Re: Re: Stylařka upe heej!
je krááásna i nenalíčená, má užasné neuveritelné charizma *14* -
Re: Stylařka upe heej!
konečně inteligentní názor *4* -
Stylařka upe heej!
Hej, Jandová, stylařka největší! Jakoo, Die Happy, pstě super písničky, hlavně Big Boy! A Martičkáá, krásná, vona ty voči dycky, upa super! Jakoo, no coment! Se nedá popsat tajíten človíček! *14* *1* To je podle mě člověk na úrovnii! A její táta taky, pstě to maj v rodině *4* -
KOČKA
Prostě nádherná ženská *14* -
Pláč
Marta je fakt upa skvělá, zpívat sem jí naživo slyšela zatim jenom jednou, ale doufá, že se u nás ještě někdy objeví.... Nejvíc mě dostala jak při 1. vyřazování plakala *9* , když jsem to viděla vrhkly mi slzy do očí... *9* -
a
a i kdyby si byla lesbička tak co?Tvá věc ne? -
a
a já mám zase oči čokoládové jako Ben.Simona -
Re: Re: dnes super
aj dara bola ok nastajlovaná ale dosť umelo jak na barbine *3* nic protí ní ale na Marte to byla proste pecka!!! klobuk dolu!!! *4* -
Re: dnes super
přesně :D do když měla výstřih tak byla pomalu nesledovanější osoba ve studiu :D -
Re: Re: Re: tvl
ne,mi se ten její hlas prostě nelíbí -
dnes super
Marta včera nic moc outfit*9*, ale dnes moc kráááásny *4* !!!škoda, že ju tak málo krát zabrali, super, pozdravujem vizážistov*4* !!!! -
Hlasujte!
Prosím hlasujte pro Marcelu Juřenovou, admina našeho webu www.michaeljacksonweb.cz Abyste hlasovali, musíte být zaregistrováni na nova.cz a mít vyplněníý profil na nově. Registrace je nahoře napravo. Vyplňte všechny údaje, abyste pak mohli hlasovat. Na email vám přijde potvrzení, abyste aktivovali profil. Až na potvrzení kliknete, můžete hlasovat. Videa najdete tady:
http://snidane.nova.cz/clane k/novinky/michael-jackson-s-this-is -it-vybrali-jsme-pet-finalistu-rozh odnete-o-vitezi.html A hlasuje se v anketě úplně dole!!! pod všemi videi. Máte každý den 1 hlas! Marcelka vás teď potřebuje! -
v superstar z se mi docela libi a ma mrte pisnicku tu die happy -
Re: g
dobře..já chcu mít taky ty svítící oči!! *15* *15* mám taky modrý ale svítěj mi jenom někdy *15* *15* *15*