Přejít na výpis diskuzí

Marta Jandová

OSOBNOST 21.11.2007 
804 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • didlousek

Re: Super ...

Možná to chtělo wíc černé ... *4*
  • katjenka66

Re: Re: Super ...

jj to máš recht já na ní mam radši ty kudrnatý vlasy a prostě je to rockerka takže...
  • Re: Super ...

no upřímně...mě se to teda nelíbilo, promiň Marti.

Podle mě jí nejvíc sluší její starý dobrý rebelský styl.
  • didlousek

Super ...

Tea dnes ji to v superstar sluselo ... ae zdálo se mi ze ji nalíčili do barbie stylu ... no prostě ji sluší všechno ... *3*
  • hoskins

marta

hééjkýý ty její očí no prostě bombá.. nejlepšíí!!!! z nejlepšííích!!
  • natysek23

Marta:-)

Marta je moc dobrá zpěvačka.
    V SuperStar jí to moc sluší (ale to jako vždy a všude!!!). Je krásná *4*
  • klodyka

Re: Re: Stylařka upe heej!

je krááásna i nenalíčená, má užasné neuveritelné charizma *14*
  • Re: Stylařka upe heej!

konečně inteligentní názor *4*
  • Stylařka upe heej!

Hej, Jandová, stylařka největší! Jakoo, Die Happy, pstě super písničky, hlavně Big Boy! A Martičkáá, krásná, vona ty voči dycky, upa super! Jakoo, no coment! Se nedá popsat tajíten človíček! *14* *1* To je podle mě člověk na úrovnii! A její táta taky, pstě to maj v rodině *4*
  • KOČKA

Prostě nádherná ženská *14*
  • katjenka66

Pláč

Marta je fakt upa skvělá, zpívat sem jí naživo slyšela zatim jenom jednou, ale doufá, že se u nás ještě někdy objeví.... Nejvíc mě dostala jak při 1. vyřazování plakala *9* , když jsem to viděla vrhkly mi slzy do očí... *9*
  • simonabrozikova

a

a i kdyby si byla lesbička tak co?Tvá věc ne?
  • simonabrozikova

a

a já mám zase oči čokoládové jako Ben.Simona
  • klodyka

Re: Re: dnes super

aj dara bola ok nastajlovaná ale dosť umelo jak na barbine *3* nic protí ní ale na Marte to byla proste pecka!!! klobuk dolu!!! *4*
  • Re: dnes super

přesně :D do když měla výstřih tak byla pomalu nesledovanější osoba ve studiu :D
  • Re: Re: Re: tvl

ne,mi se ten její hlas prostě nelíbí
  • klodyka

dnes super

Marta včera nic moc outfit*9*, ale dnes moc kráááásny *4* !!!škoda, že ju tak málo krát zabrali, super, pozdravujem vizážistov*4* !!!!
  • Hlasujte!

Prosím hlasujte pro Marcelu Juřenovou, admina našeho webu www.michaeljacksonweb.cz Abyste hlasovali, musíte být zaregistrováni na nova.cz a mít vyplněníý profil na nově. Registrace je nahoře napravo. Vyplňte všechny údaje, abyste pak mohli hlasovat. Na email vám přijde potvrzení, abyste aktivovali profil. Až na potvrzení kliknete, můžete hlasovat. Videa najdete tady:
    http://snidane.nova.cz/clane k/novinky/michael-jackson-s-this-is -it-vybrali-jsme-pet-finalistu-rozh odnete-o-vitezi.html A hlasuje se v anketě úplně dole!!! pod všemi videi. Máte každý den 1 hlas! Marcelka vás teď potřebuje!
  • nik011

v superstar z se mi docela libi a ma mrte pisnicku tu die happy
  • luciq-dc

Re: g

dobře..já chcu mít taky ty svítící oči!! *15* *15* mám taky modrý ale svítěj mi jenom někdy *15* *15* *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit