Přejít na výpis diskuzí

Marta Jandová

OSOBNOST 21.11.2007 
807 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hlasujte!

Prosím hlasujte pro Marcelu Juřenovou, admina našeho webu www.michaeljacksonweb.cz Abyste hlasovali, musíte být zaregistrováni na nova.cz a mít vyplněníý profil na nově. Registrace je nahoře napravo. Vyplňte všechny údaje, abyste pak mohli hlasovat. Na email vám přijde potvrzení, abyste aktivovali profil. Až na potvrzení kliknete, můžete hlasovat. Videa najdete tady:
    http://snidane.nova.cz/clane k/novinky/michael-jackson-s-this-is -it-vybrali-jsme-pet-finalistu-rozh odnete-o-vitezi.html A hlasuje se v anketě úplně dole!!! pod všemi videi. Máte každý den 1 hlas! Marcelka vás teď potřebuje!
  • nik011

v superstar z se mi docela libi a ma mrte pisnicku tu die happy
  • luciq-dc

Re: g

dobře..já chcu mít taky ty svítící oči!! *15* *15* mám taky modrý ale svítěj mi jenom někdy *15* *15* *15*
  • miley11cyrus

g

je dobrá v superstár jsu zvědavá jak bude vypadat dnes
  • didlousek

Re: Re: Re: Re: <3

A jakyho mas pejska?? *4*
  • dudli

Re: Re: ...

ne-ee ? jejda tak to je ted kapku trapas ale vypadalo to tak...tak to se omlouvám za pochybnnosti teda:-) *5*
  • Re: ...

to nebyly čočky ;-)
  • mishka1483

hm

pri pohlade na jej oci bych asi pri rozhovore kukala do vystrihu skor by zo mna bol skulavec jedno oko tam druhe tam pri tom koktanie a hned ma mozu brat na psychiatrii:o)) zo mna by bol osol hned.. *14* *3*
  • katushka7

:o)

Hej lidi to je upe husté já slavím narozky 13.4. tak jako martishka:o) *15* *14* *14* *14*
  • dudli

...

mě dostaly ty čočky teda, fakt drsně pěknééé *1* *4*
  • luciq-dc

Re: Re: Re: Re: marta jandová

jsi hodný *15* *15*
  • didlousek

Re: Re: Re: Re: <3

WOW ... *1*
  • Re: Re: Re: <3

díky za podporu :D

I můj pes se koukal na tv a svítily mu očka *1*
  • didlousek

Re: Re: marta

jn ... ja sem taky prdla ae tea na nu nemam ... *1*
  • didlousek

Re: Re: <3

Neboj myslim že si toho všimlo hodně lidí ... taky sem si toho všimla a lesba taky nejsem ... *3*
  • didlousek

Re: <3

Njn ne každymu boh nadělí... *1* *1*
  • Re: <3

teď to bude vypadat že sem lesba nebo něco..tak kdyby to někoho zajímalo, tak prosímvás nejsem áno ? *3*

Jako asi každej normální člověk jí tam koukal eště když ta kamera se tam zrovna naklonila ....
  • <3

Ale včera ten výstřih...nemohl jsem z toho usnout ;-)
    U Dariny bylo vidět jak je to umělý, ale Marta...uff *14*
  • Re: Re: Re: marta jandová

EH no díky...tak radši nějaký konkrétní nick než třeba "Marta Lover" apod....

Bráním ji protože ji mám rád ;-)
  • Re: marta

Twe úpně přesně !

Není dycky veselá, ale spíš je DOST PRDLÁ

*14* *14* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit