-
achjo..uz neni v top10
tedka ji tenhle fankub budu hedat dyl predtim jsem jenom klikla
ale u me je jako TOP1 :-D -
dekuji
dekuji moc vsem kdo ste mi poslali nejkay prispevek jennou za cas sem pridu a prectu si je a vzdy me moc hezky potesi dekuji!! kdyby ste meli nejakou otazku napji sem a ja vam ji rada zotpovim vase marta -
-
Re: dekuji
ahojík Marti, vím že toho máš hodně, ale stejně by jsem tě chtěla poprosit jestli by sis udělala někdy čas na tvoje fanynky!!! že bychom se třeba v Praze někde sešli!!! moc by nám to udělalo radost ne jenom mě ale i nekterým dalším lidem kdo tě má moc rád jako já !!
Prosím přemyjšlej o tom, byly by jsme moc a moc rádi za kladnou odpověd :-)))
a prosím o odpověd co si ty o tom myslím!!!
Děkuji za odpověd:-))) s pozdravem Kaťa *3* -
chtela jsem se zeptat,nikde se mi nedari stahnout Vase pisnicky od vasi skupiny, ale hlavne ze vsecho nejvic bych chtela pisnicku DOTYKY SLAVY , zpivate tam uzasne, ale nikde se nadari stahnout *9* -
to je pravá Marta Jandova nebo je to nekdo kdo jen tak pise? -
-
Re: Re: dekuji
Myslíš, že by to napsala takhle s chybama? Na to ten člověk čekal, že se někdo chytí. A asi se teď docela baví.Vůbec si toho nevšímej -
-
Re: Re: Re: dekuji
ale mě to příjde celkem hnusný, že někdo něco takovýho dělá... -
-
Re: Re: Re: Re: dekuji
Že si to vůbec dovolí ... sem čekala kteryho vola toto napadne ... tak sem se dočkala *1* *1* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: dekuji
:-)
ale divny je ze tenhle coment uplne samej jenom ve slovenstine e u DARY rolins
-
-
přesně..... -
toho si fakt vůbec nevšímej. On s tím ten člověk potom přestane
-
-
Re: Re: Re: dekuji
jj díky
já jsem si tech desnejch hrubek predtim nevsimla, ale tedka na to jukam a to je horozny -
-
no ale nebylo by špatný kdyby to byla doopravdy Marta... *3* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: dekuji
No špatný by to nebylo, ale tohle fakt ne
-
-
-
-
-
-
...
mě dostaly ty čočky teda, fakt drsně pěknééé *1* *4* -
-
Re: ...
to nebyly čočky ;-) -
-
Re: Re: ...
ne-ee ? jejda tak to je ted kapku trapas ale vypadalo to tak...tak to se omlouvám za pochybnnosti teda:-) *5*
-
-
-
Smekám!
Mlj vzor, ta nejlepší zpěvačka! Že je sprostá? Vůbec ne! Myslim si, že slova, která použila, se dneska používají pořád! A někdy i horší, a to, že to Markíza nevypípala, je jejich chyba, oni museli počítat s nejhoršim. Navíc, nejlepší porotkyně, dycky jsem se s ní shodla .. Jinak, ukázková zpěvačka, prostě nemá chybu *3* -
a
a i kdyby si byla lesbička tak co?Tvá věc ne? -
hehe
celkom príjemný rozhovor http://www.funradio.sk/rannasou/hos tia-marta-jandova-a-jozef-liba -
-
Re: hehe
a celkom milý rozhovor na http://video.markiza.sk/archiv-tv-m arkiza/telerano/33712
telerano dna 19.10.2009.
marta je tam skvelá, milá, kudrnatá!!!*14*
akorát moderátori jsou trapní!!! *9* -
Re: hehe
http://www.funradio.sk/rannasou/hos tia-marta-jandova-a-jozef-liba
-
-
všecho nej
všechno nejlepší k svátku :D -
děkuju
Ahoj,moc vám děkuju za skvělý příspěvky mám z toho velkou radost,kdybyste se mě chtěly na něco zeptat,tak mi napiště e-mail na martys.jandis@seznam.cz,nebo napište tady do příspěvku velmi ráda vám odpovím s láskou Marta Jandová =) *3* -
-
Falesna Marta Jandova!!!
Ahoj ...., nevim jak se jmenujes.
Chtela jsem jen rict, ze diky mym fanouskum, jsem zjistila, ze se za me vydavas. Uz jsem v kontaktu s reditelem techto stranek, ktery proti Tobe/Vam bude cinit nejake kroky.
Nechci nikoho odsuzovat, kdo takoveto blbosti dela, ale odpovidat lidem mym jmenem...!!!! to je opravdu docela velka troufalost a vubec se mi to nelibi. Ja bych si neco takoveho nikdy nedovolila. Je to lharstvi ve velkem.
Takze Te prosim, aby si se vsem lidem na techto strankach omluvila, protoze si je vodila za nos, a potom tento profil vymazala.
Zdravim z Berlina,
Marta Jandova, ta z DIE HAPPY a ze SUPERSTAR -
-
Re: Falesna Marta Jandova!!!
tohle je opravdu Marticka?? jsem rada ze se to bude resit, asi to te holcicne delalo radost kdyz se nepravem vydavala za Martu Jandovou. -
vážně jste Marta *7* ????Ja tomu moc nevěřim,ale tak jestli jo tak chodte casteji sem.Nejsem jedina kdo vas tu rada uvidi *1* !!!!! -
Ano, Martičko. Máte naprostou pravdu a jsem šťastná, že jste jí to takhle napsala, ale bylo mi jasné, že vy byste nikdy takovým stylem nepsala a už vůbec né, že byste sem takhle veřejně psala svůj mail. Doufám, že se to vyřeší a že už si nikdo nedovolí se za vás vydávat. Přeji vám úspěchů teď ve vašem předvánočním turné v Německu. Jste naše sluníčko. *4* -
moooc vam dekujeme ze ste to konecne rozsekla!! je to opravdu nehezke kdyz se za vas nekdo vydava!! preji vam i vsem ostatnim hezky vecer a krasne sny!! *4* -
*4* -
-
Re: Re: Falesna Marta Jandova!!!
Marti, som rada, že sa to dá do poriadku , a holčina by sa mnela omluvit všem, je to nehoráznost, vydávať se za nekoho jineho ! -
-
Re: Re: Re: Falesna Marta Jandova!!!
Juchůůů, konečně ty haj...vé odsud zmizí *3* -
-
Re: Re: Re: Re: Falesna Marta Jandova!!!
přesně tak......
-
-
-
-
-
Re: děkuju
Mám pocti, že tohle opravdu nepsala ona, ale tak můžete holky vyzkoušet ten její mail a uvidíte.. Ale podle mě by ho tady takhle nezveřejňovala. -
jej pani jandova nam sem napsala! tak to je supeeeeeerrrrrr moc radi vas tady zase uvidime!!! *14* *14* jste moooc fajn uzivejte sveho uza zivaota lidi kolem sebe!! -
to už tu jednou bylo...*13*
marta nestíha odepisovat na dúležitejší maily, než tyto, takže neverím tomu, že to psala ona... -
-
Re: Re: děkuju
Ja tea nwm ae já ji věřím ... *3* -
-
Re: Re: Re: děkuju
já bych tomu strašně ráda věřila, ale nevim... -
-
Re: Re: Re: Re: děkuju
holky,nebuďte naivní. To fakt není ona -
-
Re: Re: Re: Re: Re: děkuju
ráda bych věřila že je to ona, ale myslim že ne... *9*
-
-
-
-
-
-
Všechno nejlepší. *3* *14* *4*
-
Marta&Meryl
ja vim, ze uz jsem se jednou ptala, ale nejak mi nikdo neodpovedel... je tu nekdo, kdo ma rad Marticku a Meryl Streep? -
-
Re: Marta&Meryl
Martu zboznuju a Meryl Streep mi nevadi *15* -
-
Re: Re: Marta&Meryl
Přesně Martičku MILUJU♥♥ a Meryl mi nevadí,,, *1* *15* -
-
Re: Re: Re: Marta&Meryl
já mám Meryl docela ráda... *3* -
-
Re: Re: Re: Re: Marta&Meryl
Martu zboznuju a Meril mi nw
-
-
-
-
Re: Marta&Meryl
Maritčku j a tu druhou neznam :-) -
-
Re: Re: Marta&Meryl
Meryl Streep je jedna z nejúspěšnějších hereček Hollywoodu... má 2 oscara a je rekordmanka ve sbíraní zlatých glóbů a nominací na oscary... jinak hrála třeba v Mamma mia!,Ďábel nosí Pradu a tak...
-
-