-
Vše nejlepší k svadbě a dnešnímu svátku. *4* *4* *4*
-
Marta
Přeju krásný nový ROK Martě a její skupině Die Happy. *5* *4* *4* -
nevim
Ahoj nevite jak bych zjistila kdy hraje marta v baronu prasilovi protoze na tu samou rili sou 3. *7* -
-
Re: nevim
protoze bydlim asi 150km od prahy a kdybych tam ak jela a nebyla tam marta asi bych byla dost nastvana *16* *8* -
-
Re: Re: nevim
klodyka:oki :-D budu sedovat :-)
pavli12:tak to mas blby ja bydlim par kilometru za prahou u slapsky prehrady(jestli vite co to je?) -
-
Re: Re: Re: nevim
tak to mas dobry *1* ja se do prahy podivam akorat tak se skolou nebo kdyz nekam jedem a projizdime *9* -
-
Re: Re: Re: Re: nevim
Ae neboj i tak muzes potkat Marticku ... ja ji tak potkala :-) -
-
Re: Re: Re: Re: Re: nevim
No ja to mam do Prahy 80 km, tak to taky neni tak strašný,,,, *1* -
Tak marta ma vazne fanousky po cely cr *4* ale tak do prahy to mam bliz nez ty *3* ale i tak listky na barona prasila mam k narozkam *3* *14* -
Jabydlim v prostějově ... dira sveta ... :-D -
stejne to mas dobry ja bydlim v litvinove u toho slavnyho janova a chemicky *9* *4* -
Už ani nwm kdy to bylo ... ae vím že to byla nejaká benzinka .... v Praze se moc nevyznám ... -
ty se mas ja ji este v zivote ani nepotkala *9*
-
-
-
-
-
Re: nevim
myslím, že sa to ešte nevie, ale bude to čoskoro určite na fanstránkach uverejnené. -
-
Re: Re: nevim
jaky jsou ty fanstranky?
my na ten muzikal pujdem :-)
ale ja chci kdyz tam bude Marta a mama kdyz tam bude nakej chap myslim ze Hůlka -
-
Re: Re: Re: nevim
Zkus sledovat tenhle web: martajandova.ic.cz
minule tam byly termíny na Mona Lisu, kdy Marta hraje. myslím, že se to tam objeví až později.
-
-
-
-
Martu som spoznal len nedávno, asi pred rokom ako porotkyňu v TV.
Bola mi ale od prvého momentu veľmi sympatická. Nie len preto, že je k svetu ako žena, ale cítil som z nej akúsi úprimnosť, otvorenosť prirodzenosť a blízkosť alebo spolupatričnosť. Ináč to ani neviem nazvať.
Poprezeral som si jej stránku a videa ale "13. komnata Marty Jandové" na mňa zapôsobila neskutočne silne. Nemýlil som sa v nej.
O Petrovom a jej rodinnom osude som doposiaľ netušil. O to viac ich chápem, lebo jeden z mojich synov bol presne o dva mesiace a dva dni starší ako Marta. Aj keď nás opustil ešte v detských rokoch a tak isto ako aj ich opustili blízki, po tomto videu som si uvedomil,že Marta mi ho svojou povahou aj celkove prístupom veľmi pripomína. Určite to má niejakú súvislosť aj s ich stejným znamením.
Možno aj preto mi tak padla do oka hoci som o týchto súvislostiach vôbec nemal ani len tušenie.
Som o to radšej, že som ju spoznal a stále jej budem fandiť nech sa jej v živote darí. -
-
Nuž a dodatočne tiež všetko naj k narodeninám. Hlavne zdravia, lásky, pokoja a pohody v živote.
-
-
MARTA JANDOVA- PROSTE NAJ!!
som zo slovenska...ako sa mala zacat superstar velmi som sa tesila.. vtedy som este nevedela kto je marta jandová a die happy...na prvom parzskom kastingu ma uchvátila bol auplne pecková nemala chybu potom som sa dozvedela ze ma skupinu pozrela som si pesničky a uplne ma to chytilo teras by som na matru nedala dopustit a ten jeden den v superstar uplna nuda...uz som len čakala kedy pride!!! le najlepšia m auzasny hlas ... ak si toto ras marta prečíta tak nech mi prosím napíše... som tvoja naj faninka lubim papa *14* -
-
Re: MARTA JANDOVA- PROSTE NAJ!!
ha ha no tady to samý :D
-
-
video
A pokud někdo pochybuje o tom, jestli je hezká nebo není, pak doporučuji zhlédnout toto video:
tady pokud bude fungovat:
http://vids.myspace.com/ index.cfm?fuseaction=vids.individua l&videoid=16358030 -
video
prostě si zadejte na myspace video
Oomhp - Traumst Du
...a uvidíte..... *8* -
marta - avril
hojda mam podobnou otazečku jako katjenka66 máte rádi Martu(to asi jo) a Avril -
-
Re: marta - avril
Marta je neeeeeeeeej a Avril ma hezky pisnicky *1* -
-
Re: Re: marta - avril
jj díky za odpoved :-D
-
-
JJ Martička je bezkonkurenční♥a Avril taky v poho,,,, -
Martička je best a Avril je taky super ... ma skvělou vonávku...
-
-
marta
příde mi že Marta je v Superstar uplně jinej člověk než ve videoklipech,atd,...v nich je veselá v superstar se taky někdy zasměje ale příde mi tam jiná.Ale nevim jaká je ve skutečnosti.. -
-
Re: marta
Twe úpně přesně !
Není dycky veselá, ale spíš je DOST PRDLÁ
*14* *14* *14* -
-
Re: Re: marta
jn ... ja sem taky prdla ae tea na nu nemam ... *1*
-
-
-
Milá Martičko, všechno nejlepší k narozeninám. A do budoucna konečně to miminko, a samozřejmě i zdraví, štěstí, lásku, hodně úspěchů jak v Německu s kapelou tak u nás. :)