-
bulvar
cetli ste to v tom blesku? tam napsali ze marte delala spolecnost bývalá manželka jejího manžela Martina.To je proste bulvar pomlouva ale pritom nic nevi *13* -
-
Re: bulvar
Jejího táty ne? =) -
divala jsem na blesk na netu, a nemohla jsem to o marte nikde najit, ty pomluvy -
chudak Marticka *9* -
Naprosto souhlasím. Abych pravdu řekla, lituji všechny celebrity do kterých se bulvár takhle hnusně naváží. Nejhorší je, že proti tomu nemůžou nic udělat. A ani si to nezslouží! Hlavně Marta ne *16* -
-
Marta je hloupá děva. Nafotila hanbaté fotky. Hodně hanbaté. Zaslouží si na potupu. Selebrita.
-
-
-
Marta je dar od Boha.
-
*14* *14*
-
hm
pri pohlade na jej oci bych asi pri rozhovore kukala do vystrihu skor by zo mna bol skulavec jedno oko tam druhe tam pri tom koktanie a hned ma mozu brat na psychiatrii:o)) zo mna by bol osol hned.. *14* *3* -
dnes super
Marta včera nic moc outfit*9*, ale dnes moc kráááásny *4* !!!škoda, že ju tak málo krát zabrali, super, pozdravujem vizážistov*4* !!!! -
-
Re: dnes super
přesně :D do když měla výstřih tak byla pomalu nesledovanější osoba ve studiu :D -
-
Re: Re: dnes super
aj dara bola ok nastajlovaná ale dosť umelo jak na barbine *3* nic protí ní ale na Marte to byla proste pecka!!! klobuk dolu!!! *4*
-
-
-
diskuze
tvl tady ta diskuze nejak zamrzla nechce mi pomoct, k tomu aby roztála? -
-
Re: diskuze
co chces roztahovat * *5* -
Re: diskuze
Joo, máš pravdu už sem nějakou dobu nikdo nechodí, což je škoda *9* -
-
Re: Re: diskuze
souhla - doufám že Marta bude porodkyni i v dalším československym superstar (jestli bude) -
-
Re: Re: Re: diskuze
A co je to ta porodkyně??? Ona Marta někde rodila či co? -
-
Re: Re: Re: Re: diskuze
Tome to byl překlep - to se muže stat každýmu a Evčo - souhlasím - mě se děsně moc stýská po superstar
-
-
Re: Re: Re: diskuze
Já taky doufám. Jako porotkyně se mi hrooozně líbila. Byla vtipná a veselá. Jestli bude další superstar tak bych ji tam taky ráda viděla. *3*
-
-
-
-
marta
hééjkýý ty její očí no prostě bombá.. nejlepšíí!!!! z nejlepšííích!! -
http://www.imagefap.com/pictures/2374348/Marta-Jandova
-
koncertík :-)
Nejlepší koncert v Praze :-) Jsem z toho ještě ted hotová a už se těším na další :-) -
-
Re: koncertík :-)
Já sem chtěla do Brna, jenomže bohužel byl zrušenej. Stejně ale doufám že Die Happy jednou uvidím před sebou na vlastní oči *1* *1* *1* *1* -
-
Re: Re: koncertík :-)
přesně.. na Masters of rock jsem je nějak nestihla minulý rok.. taky bych je ráda viděla naživo... -
Re: Re: koncertík :-)
mě tam máma nepustila :-(
-
-
-
narozeniny
Milá Marti
Gratulace k dnešním narozeninám
hodně štěstí,zdraví a lásky. *3* -
-
"Milá" Dani,
hlavně se nezapomínej všude na těchto stránkách podepisovat, aby tě vždycky lidé dobře poznávali, aby věděli, jaký jsi pro svět veledůležitý a zcela nepostradatelný člověk..., nezapomínej, že tě všichni obdivují, jsi fenomén, na který se nikdy nemá zapomínat!!! *8* Hlavně nespi na vavřínech a pilně všem přej - jen tě musím pokárat, občas se najde i nějaká Osobnost, kterou vynecháváš, tak se dej do kupy a koukej si zvednout morálku!!! *1*
-