-
Moc ti to sluší Marto a máš krásný hlas a jsi báječná.
-
je hrozně milá a sympatická dobře zpívá a má boží styl i když já neposlouchám nějakej rock spíš punk tak si myslim že je boží
-
jandová
Marta má suprovej hlas, tady u nás je možná známá díky Jandovy, ale v Německu nějakýho Jandu neznaj tam znaj jenom jí. -
-
Re: jandová
správně Jandovi.... -
Re: jandová
přesně tak ... *14*
-
-
martiča
teda můj táta se s ní fotil.. -
Jandová a Chodúúr YÉÉS
J e to borka.. a nejlepší jak porá valí do Chodúra :.. Ty budeš náš kráál, Jsi úžasnej.. pořát myslím na tebe.. Já tě miluju-....je to snima žhavýý! *14* -
top10
tady na osobnostech v top 10
se marta porad posouva dolu, lidi delejte s tim enco pls *4* -
-
Re: top10
To není tak důležitý, kam až se posouvá. Důležitý je, jeslti zůstavá v našem srdíčku TOP a to myslím že jo *14* -
-
Re: Re: top10
presne táák *14* -
-
Re: Re: Re: top10
Myslím že už navždy ... *14* -
-
Re: Re: Re: Re: top10
Už pár měsíců přemýšlím, jak je to možné. Objeví se poprvé v televizi a už vůbec nejde vymazat z paměti ani ze srdíčka. Chjo, asi se s toho zblázním. Myslela jsem si, že sem budou psát jen pubertální klučínkové a ono je to spíš naopak *14* . Vážně je super *4* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: top10
Písničky? Tak ty si zpívám pořád. Mám snad milion fotek v mobilu, na tapetě na kompu, prostě všude. A to nejsem nějakej náctiletej pubiš. To se vůbec nijak nedá napsat ani popsat, co je to za úžasnýho človíčka. A to ji neznám osobně. -
Presne tak,sem ji videla poprvé ve švýcarech na koncerte die happy, už tehdy se mi zaryla do pamete, a ted v tý superstar - to nelze vymazat. Má NESKUTEčNé CHARIZMA!!!
Dnes sem se dokonce pristihla, jak si hmmkám její písničku pri jizde autem. *3* -
Ono to nebude asi jen těma písničkama. Myslím, že to bude osobností -
Taky sem to nečekala ... ae její písničky mě dostaly ... *4*
-
-
-
-
-
-
kdyby bylo víc takových lidí, je moc fajn *1*
-
Kde tě můžu vidět.
-
koncert
ahojík mno bekde na netu jsem cetla, že budou mít Die Happy u nas v Dubnu-Červnu (tedka nwm) koncert a ja to řekla kamojde a ona jásala a pak se jukla na nakou webku a tam bylo prej jenom že maj koncerty v německu nevite jestli budou tady mit koncert teda?a kdy dystak? -
m
Dneska byla Marta v Snídaně s Novou - 15.1.2009 (až ke konci).
A tak tiež bude na Slovensku:
Bratislava 14. januára (TASR) – Marta Jandová bude hosťom bratislavských koncertov Karla Gotta, ktoré sa uskutočnia 11. a 12. februára v Sibamac Aréne Národného tenisového centra. TASR o tom informovala Ivana Hudecová z usporiadateľskej Agentúry 212. -
-
Re: m
jsem se tedka dodivala :-D
ty bylo super, ale škoda že to s tou Martou ke konci bylo tak kratky
mno a zlepsilo mi ot naadu, jsem se zasmala :-D -
-
Re: Re: m
sr za ty hrubky - *to náladu:-)
-
-