Přejít na výpis diskuzí

Marta Jandová

OSOBNOST 21.11.2007 
804 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Marta Jandová je moc hezká a milá. Daří se jí v kariéře. Je super.
  • charmedka-jana

anno 2009

ahojík co si mylíte o vystoupení Marty a Jandový a Mira Šmajdy v anno 2009?
    • pavli12

Re: anno 2009

me se to libilo ale ja nevim proste mi to nak nesedlo *10*
    • klodyka

Veeeelmi kráááásne to bolo odspievané*4* , úžasné sa ich hlasy k sebe hodili:-)
      ...akurát sa mi nepáčil ich vizuálny prejav, prišlo mi to také kostrbaté a ten pád na konci bol myslím úplne zbytočný *3*
      Hlavne som šťastná, že sa teraz rieši v médiach toto a nie jej súkromný život :-)
      • zuzinecka1234

Re: Re: anno 2009

s tim koncem s tebou souhlasim, mediim muze byt jedno co maji v soukromem zivote, ti si taky neco probarvi at je to zajimavejsi a at si lidi kupuji noviny atd.....na vsechny maji clanky, ale na sebe neprasknou nic *9*
    • zuzinecka1234

no , zpivaly pekne a sluselo jim to spolu, ahlavne byl dobry ten pad....
      • charmedka-jana

Re: Re: anno 2009

já ještě připíšu svuj názor:
        mno podle mě: zpívaly nadherně, ten pád cekem vtipnej, ale mě se moc nelíbilo jak se Marta hýbala(k tem večerním šatum se to nelíbilo) ale na druhou stranu Chodur zase pumpoval :-D
    • e.b.p.m

Zpívalï moc hezky a ten pád byl celkem vtipnej. *1*
  • klodyka

hurá

Marti, gratulujemeeeee !!! *3*
    • mpost

Re: hurá

Moc všem děkuju za to, kdo jste ji poslali hlasy a i těm, kteří jste jí nic neposlali, ale nosíte jí v srdíčku, stejně jako já, ty, vy, ty taky i ty a ještě i ty a ty ......... Moc moc moc děkuju. Byl to zážitek jak pro Martičku, tak i pro nás. Asi to nikdo z nás netušil a moc nás to překvapilo, když vyhlásili Martičky jméno. Juchůůů *3*
    • didlousek

Re: hurá

*1* A my sme se obávali že nic nedostane ... ae kdyby to mělo být podle mě, tak vyhodim Gotta oknem a dám tam naši Martičku ... *1* Včera byla překrásná.
      • katjenka66

Re: Re: hurá

měla sem včera fakt strašnou radost, Marta byla skokanka roku a Chodúr je objev.... huráááááááááááááááá
        • klodyka

Re: Re: Re: hurá

a já to nevidela, kde si to mohu kouknut? na Nove sem to nenašla. *9*
          • pavlabarnova

Re: Re: Re: Re: hurá

klodydko...já jsem to taky neviděla *9* ale nikde jsem to nenašla na nově to není což je mi trošku divné...měli by to tam dát ani na stream.cz nikde to nemohu najít jestli tedy někdo ví kde je to video jestli tedy někde je napište prosím moc moc prosím...
            • pavlabarnova

Re: Re: Re: Re: Re: hurá

No jo no snad ho tam pak dají jinak se z toho snad zblázním... *9*
            • klodyka

Re: Re: Re: Re: Re: hurá

všichni jiste chrápou po včerejšku a nechce se jim makat, na markize slovenský slavik už je, nechápu proč česky na nove né!!! *9*
  • <3

Ale včera ten výstřih...nemohl jsem z toho usnout ;-)
    U Dariny bylo vidět jak je to umělý, ale Marta...uff *14*
    • didlousek

Re: <3

Njn ne každymu boh nadělí... *1* *1*
    • Re: <3

teď to bude vypadat že sem lesba nebo něco..tak kdyby to někoho zajímalo, tak prosímvás nejsem áno ? *3*

Jako asi každej normální člověk jí tam koukal eště když ta kamera se tam zrovna naklonila ....
      • didlousek

Re: Re: <3

Neboj myslim že si toho všimlo hodně lidí ... taky sem si toho všimla a lesba taky nejsem ... *3*
        • Re: Re: Re: <3

díky za podporu :D

I můj pes se koukal na tv a svítily mu očka *1*
          • didlousek

Re: Re: Re: Re: <3

A jakyho mas pejska?? *4*
          • didlousek

Re: Re: Re: Re: <3

WOW ... *1*
  • zuzinecka1234

marta a jeji novy muzikal a docela pekna i zpoved :-)

http://www.stream.cz/video/427667-t ohle-je-extra-marty-jandove?utm_sou rce=Seznam&utm_medium=RSS&utm_campa ign=Vyber&tab_no=0&position=0 *3*
  • didlousek

Super ...

Tea dnes ji to v superstar sluselo ... ae zdálo se mi ze ji nalíčili do barbie stylu ... no prostě ji sluší všechno ... *3*
    • didlousek

Re: Super ...

Možná to chtělo wíc černé ... *4*
      • katjenka66

Re: Re: Super ...

jo černá jí sluší a to fakt mooooc
    • Re: Super ...

no upřímně...mě se to teda nelíbilo, promiň Marti.

Podle mě jí nejvíc sluší její starý dobrý rebelský styl.
      • katjenka66

Re: Re: Super ...

jj to máš recht já na ní mam radši ty kudrnatý vlasy a prostě je to rockerka takže...
  • booooooooooooooooooooooooooooooooooooooo *1* *1* *3*
  • jirkakratas

Všechno nejlepší.

Též přeji Martě Jandové jen to nejlepší k jejím narozeninám. V pátek 9.4. dávali na ČT1 pořad Třináctá komnata Marty Jandové, kde Marta mluvila o tom, jak se musela postupně vyrovnávat se smrtí své matky a bratra. Klobouk dolů!
    • evcamrazik

Re: Všechno nejlepší.

Jo, to bylo strašný. Já Martu hrozně obdivuju. S tímto se vyrovnat, to není fakt nic lehkýho. Marti, drž se dál. A taky přeji všechno nej k narozeninám, hodně štěstí zdraví, úspěchů a taky lásky *3*
  • Popstars

Marta Jandova bude v porote Popstars v Nemecku. *15* Vysilat se to bude Prosieben. *1* Zname skupiny z Popstars jsou napr. No Angels, Monrose, Queensberry, Bro`sis, Preluders, Overground, Nu Pogodi, Room 2012. Vetsina uz jich bohuzel neexistuje.
    • Re: Popstars

škoda že nemam satelit - nemá ta televize nakou webovou stranku?
      • Re: Re: Popstars

www.prosieben.de/tv/popstars/
        Jest e neni uzavreny casting. Nevim od kdy se to bude vysilat. *1*
        • Re: Re: Re: Popstars

a das mi pka prosim vedet sem?
          • Re: Re: Re: Re: Popstars

Jasne. Bydlim v Nemecku a oni pak budou urcite zase delat velkou reklamu v telce. Jestli chces, tak mi tu nech na tebe kontakt (mail, mobil, icq nebo skype). Muzu ti pak preposlat informace, co budou rikat u nas. Pa *3*
            • Re: Re: Re: Re: Re: Popstars

ptala ses Mausi, jakto, že umí česky,když žije v Německu. já jsem na tom podobně. táta je Francouz, máma Švédka, ale jelikož se babička přestěhovala z Francie do Česka, tak mluvím česky, švédsky, francouzsky, anglicky, italsky a učím se španělsky. umím tolik jazyků, protože doma na mě odmala mluvili česky, anglicky, francouzsky a švédsky. je mi 16 let a když přijedu do Švédska za babičkou, rozdíl mezi mnou a rodilým mluvčím nepoznáš. jo, žiju ve Francii a jsem to jn na prázkách *3* *7* *9* *5* *8*
            • charmedka-jana

Re: Re: Re: Re: Re: Popstars

j já jsem předtím nebyla přihlášená :-)
              a moje icq:
              418-762-735
            • charmedka-jana

j a ještě jaktože umíš česky?
            • charmedka-jana

jéééé - tak j - tedka nwm icq - ja až budu u sebe na PC tak ti ho sem písnu *3*
  • maruzde
    Sympaťačko Marto.
    Co jiného přát k dnešním narozkám,než štěstí,zdraví,pohodu v rodině i životě a hóóódně osobních úspěchů. *3* *2*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit