-
její mamka
nevíte, kdo je Martina maminka? -
-
Re: její mamka
Její maminka už nežije *9* -
-
Re: Re: její mamka
to jsem se někde dočetla, ale nevíte jak se jmenovala? mamku hrozně zajímá komu je podobná (Jandovi asi ne)
-
-
-
Marto pekný
-
The Best
Konecne,nejake forum,kde umej ocenit nekoho jako je Marta...
Marta 4ever!!! -
-
Re: The Best
Jupíííí, za chvíli nám to zase začne. Už se nemůžu dočkat *15* -
Re: The Best
Jo, to dokážem ocenit. Vždyť je úžasná *3*
-
-
ahojky
marta je fakt supr -
top 10
ahojda všimly jste si too že v top 10 Martu předehnal Robest Pattinson?? -
new blog
ahojík lidičky
mam new blog o Marte urco se juknete plsík
http://marta--jandova.blo g.cz/
ps:zanechte tam coment :-) -
diky
S chodurem vám to slusí.. priste az budete v restauraci budu chtit autogram :)) -
-
Re: diky
Kott: *13* tyto provokace si nech pro jiné, jo! je to trapný jako ty sám! už by ste si mohli vymyslet neco pravdivého!!! -
Re: diky
Co?? *7*
-
-
novy rok
Marte, její skupině Die Happy, všem jejím fanouškum a fanynkam
HAPPY NEW YEARS (nejsme moc dobra anglictinarka) -
-
Re: novy rok
Tak to bud v klidu ja taky ne ...ae musim rict ze sem se diky DH hodne v angline zlepsila ... *4* -
-
Re: Re: novy rok
Jakto ze diky DH?,,,, *4* -
-
Re: Re: Re: novy rok
Protože mě začala bavit anglina ... začala sem si překladat texty ... fakt super skupina... *14* -
-
Re: Re: Re: Re: novy rok
jj to je♥♥
-
-
-
-
-
Sexy kousek!
-
bleeeeee
je mi zni zle umi nadavatona za to ta holka namela mela neco se stipnou zlazou a ona je irejkla "podivej se na sebe je ti 22 udelej ze se bou neco zadnej hamburger a pij vodu" mela spis rict jak zpivala a tohle rekla marta jandova alias krava blba o jedne holce ze superstar a pak jeste(netusila ze se to nahrava)"je mi z toho zle kdyz ani neda ruce k sobe a jak si umyje prirozeni?" to napsala holky(co ji mate radi)prosim nezlobte se na me ale tohle je fakt moc -
-
Re: bleeeeee
take tvuj nazor respektuji! ale uvedom si ze tobe by se asi taky nelibilo kdyby ti nekdo rikal jaka je miley cyrus krava! ja ji treba nemam vubec rada a zrovna si oni myslim ze je to otresna zpevacka a krava! jo njn promin! -
-
Re: Re: bleeeeee
Moje slova!
-
-
to ze ma nekdo stitnou zlazu neznamena ze musi bejt tlustej.u nas ve tride ma taky jeden kluk stitnou zlazu a je samej sval nebo s mim tatou delal nakej chlap a ten mel taky stitnou zlazu a byl kost a kuze. *13* *16* -
-
Re: Re: bleeeeee
Jo je pravda ze nemusi byt jak prase a taky zalezi jakou mas tu poruchu ...
-
-
Je pravda ze to nemela rikat ae v podstate mela pravdu ze by mela zhubnou ... a nerikejte mi ze se stitnou zlazou se neda hudnou ... vzdycky se to da .... -
mno je to tvuj nazor ktery ti neberu mno...a toto bylo fact od ni hnusny..ty minutu jsme ji nesnasela ale na druhou stranu pak nic takovyho - narozdil od ostatnich porodcu neudelala.A za toto se omluvila cos by nikdo neudelala napr.Dara(nic proti ní)
-