Přejít na výpis diskuzí

Marta Jandová

OSOBNOST 21.11.2007 
804 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • simonabrozikova

Asi

Asi to tak mělo být.Je ale fajn že nyvyřadila mého favorita mulata ten je božskej.I určitě Martičce se líbí dívala se na něj vážně hezky.Také máte stejný názor? *3* *4*
  • simonabrozikova

Asi

Asi to tak mělo být.Je ale fajn že nevyřadila mého favorita mulata ten je božskej.I určitě Martičce se líbí dívala se na něj vážně hezky.Také máte stejný názor?
    *3* *4* děkuji Martičko
  • klodyka

klodyka

včera jak se jí trémou hezky pletl jazyk *15*
    • charmedka-jana

Re: klodyka

jj taky jsem si vsimla...
      ona je uzasny....
      a souhlasim s vama se vsim :-)
      • klodyka

Re: Re: klodyka

*3*
    • Re: klodyka

Myslíš, že může mít ještě trému? Vždyť není z čeho *4*
      • klodyka

Re: Re: klodyka

jasne, že múže, ona sama rikala , že pred českým publikem míva vetši tremu než pred nemci, ale včera mali všetci tremu z Gotta, i moderátori, hehe... *3*
        • Re: Re: Re: klodyka

I když jo, asi máš pravdu, ale bylo to roztomilý *3*
          • klodyka

Re: Re: Re: Re: klodyka

vona dycky!!! *14*
            • Re: Re: Re: Re: Re: klodyka

Ok, jdu se o to pokusit
            • klodyka

Re: Re: Re: Re: Re: klodyka

tak se zaregistruj a mužem drbat *8* mimo diskuse *15*

No to doufám, že nějakej koncík ještě stihnem. Ještě že existuje ten net, že si můžu kdejaký videa. Víš, že už jsme popsali jednu celou stránku obrazovky? *3*
            • klodyka

myslím, že až v dúchodu, ale když by tam mela byt štastná, at jde, ale dovtedy ješte pár koncertu snad stihnem , ne? *5*

Néééééééé, to nesmí. TO bych nepřežila. ALe někde jsem viděla rozhovor, že by chtěla do Francie *9* Tak sepíšeme petici a určo by tu zůstala *3*
            • klodyka

ja taky, jen doufam, že ji tady nekdo nenaštve a nepláchne nám zas do nemecka *9*

Chjooo, ale fakt to při nejbližší příležitosti napravím. Vážně. Už se na to moc těším, juchůůůůůůůů
            • klodyka

no to je smula, to si si nemela nechat ujit!!!
              .. ja jí už videla ve švajcu*14*,tehdy jsem netušila, že je Jandu dcera, a už tehdy se mi zaryla do pamate a ted v superstar sem zistila, že tieto 2 osoby je vlastne ona sama! *3*

Taky se těším na koncert. Měla nedávno kousek od nás v Nejdku, je to jen pár kilometrů a já tam nemohla být. Byla jsem tááák nešťastná *9* Musím to brzy napravit
            • klodyka

a taky nám všem preju pár její koncertu v čechách i na slovensku, ať si mužem od ní dobit baterky taky !!! *3*

Ano, přejme jí jen to nejlepší v jejím životě. Hrozně moc štěstíčka a hlavně lásky *4*
            • klodyka

dekuji. presne, taky mám pocit, že ona má ty energie pro všechny, moc ji preju, nech ji to dlouho vydrží a nech je v živote jen a jen šťastná *14*

Juchú, konečně se tu objevil někdo, kdo má inteligentní názory. Ty lidičky, co jsou okolí ní, musí být od ní nabitý hroznou energií
            • klodyka

protože vona je tak jiná a tak jedinečná, obyčejná až je neobyčejná a možná i proto, že žila hodne dlouho v zahraničí a tam si tak lidi nezávidej a neintriguj jak tady a tak stále ostala sama sebou, jak se spíva v její písničce: The ordinary people. *14*

Jo, to je všechno pravda. Ty jo, ale řekni mi, čím to je? Vykoukne na nás z televize a všichni, nebo alespoň většina je z ní úplně hotová.
            • klodyka

a nejen vzhledem, ale i srdcem *14*

Smutný to sice bude, ale příště zase bude veselá, bude tancovat a pozpěvovat si. Budu to psát pořád, ale ona je prostě nádherná *14*
            • klodyka

dnes to bude smutnejší*9* , ale taky bude jiste krásna *14*

To bylo dokonalý. Jako je celá ona *14*
            • klodyka

a jak rekla, že Včelka Marta... *15* *15* *15* *1*

No prostě je úžasná *3*
  • vilsy

martička

merta je super kočička je hezka no proste je krásna atd.........
    neumim to všechno napsat
    marti napiš mi na meil srdicko-jessi@seznam.cz mucíkk *4* *4* *4* *4*
    • didlousek

Re: martička

Nevíte jestli sem někdy Martička chodí?? *7*
      • Re: Re: martička

sem ne, ale na MySpace jo :D
  • pavli12

osudna chvile

Mě se Marta začla libit jak v superstar v tom divadle chodili mezi tema sotezicima a ona si k nim vzdycky stoupla a tak na ne koukala tak z toho jsem mela az takovej divnej pocit, a pak sem ji zacla upa zboznovat. *14*
    • charmedka-jana

Re: osudna chvile

presne :-)
      ale tomu jednomu jsem to moc nezavidela - malem se rozbrecel :-D
      • didlousek

Re: Re: osudna chvile

Jn predstava ze by to udelala me ... je to des ... bylo mi jich moc lito ...
  • vilsy

martičce

mááááááááááááám těěěěěěěěěě mocííííííííííííík rrráááááááddaaaaaaaa *14*
  • vilsy

miluju the

*14* *14* *14* *14* *14* *14*
    • didlousek

Re: miluju the

A je nás strašně mooooooooooc !! *3*
      • Re: Re: miluju the

*14* *14* *14* ano je naas moc.. co ta mame hrozne radii... die happy miljem !! a martu tiez v superstar je najlepšia..!!! uplne.. a vobec neni vulgarna len si povie svoj nazor a to kazdy nedokaze !!!! luubim kiss *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
        • misuleee

Re: Re: Re: miluju the

joooooooooooooo *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
      • Re: Re: miluju the

ahoj matuš si uplne bezva si naj zo superstar!!! milujem ta *14* *14* *14* *14*
      • didlousek

Re: Re: miluju the

Je upa boží ... nenahraditelná ... její písničky žeru ... *3*
        • sharpay1995

Re: Re: Re: miluju the

jj...Marta...taje úžastná...xD *14* *14* *14*
  • charmedka-jana

fotky

j a pribyly tu hezu fotky - mocinky moc hezy jsou :-D
    • kackam

Re: fotky

jj krásný,,,,no ona je krásná na všech,ale to v tom blesku jako nemuseli,,,,,,,,
      • Re: Re: fotky

tk ale oni tam dali blbou fotku ptž na face má fotky nebo kde už nwm ale pstě je tam taky nenamalovaná a moc jí to sluší jenom blesk pstě musí rejpat a rejpat... *16* *16*
      • pavli12

Re: Re: fotky

ja kdyz se vyspim vypadam aspon 4krat hur.na to ze bylo asi docela brzo nevipadala tak hrozne.nebo taky mohla zaspat a nestihla se namalovat *1* *5*
        • kackam

Re: Re: Re: fotky

Ona prej chodí nenamalovaná na každou zkoušku Barona P.,,, *7*
      • charmedka-jana

sorry ale tady nevim o co go
        mno ja totis blesk nectu, je to ten nejhorsi bulvar tady a kdyby se lidi premohly a nekupovaly si ho tak by mozna zbankrotoval(do tohohle slova jsme se zamotala)
      • fredas

co to resite dyt kazdej kterej rano vstane vypada jako ona kazdej ! i top modelka kdyz rano vstane a nenamaluje se a nekam vyrazi tak taky nebude vypadat jako top modelka!je to ubohy! bych chtela videt toho idiota co to nafotil po rano hned jak vstal! nikdo si neumi predstavit co vsechno ona musi stihat plus jeste spanek! me je ji i lito ale sama si to vybrala a asi ji to vyhovuje tak at! *4*
        • kackam

Re: Re: Re: fotky

No jasny že každej ráno nevypadá jak topmodelka,já to myslela tak, že jí mohli nechat napokoji a ne hned ji tam hodit do bulváru,,,,taky je mi jí líto,,, *9*
  • luky

nejen ona, ale i Habera by se mohli krotit s tim co rikaj ! *3*
  • Máte rádi Martu Jandovou?? Podívejte se na můj blog http://markeet123.blog.cz

a taky hlasujte prosím v anketě na
    http://markeet123.blog.cz/1211/nejkrasnejsi-bzlute-saty
    děkuji :-)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit