-
Asi
Asi to tak mělo být.Je ale fajn že nyvyřadila mého favorita mulata ten je božskej.I určitě Martičce se líbí dívala se na něj vážně hezky.Také máte stejný názor? *3* *4* -
Asi
Asi to tak mělo být.Je ale fajn že nevyřadila mého favorita mulata ten je božskej.I určitě Martičce se líbí dívala se na něj vážně hezky.Také máte stejný názor?
*3* *4* děkuji Martičko -
klodyka
včera jak se jí trémou hezky pletl jazyk *15* -
-
Re: klodyka
jj taky jsem si vsimla...
ona je uzasny....
a souhlasim s vama se vsim :-) -
-
Re: Re: klodyka
*3*
-
-
Re: klodyka
Myslíš, že může mít ještě trému? Vždyť není z čeho *4* -
-
Re: Re: klodyka
jasne, že múže, ona sama rikala , že pred českým publikem míva vetši tremu než pred nemci, ale včera mali všetci tremu z Gotta, i moderátori, hehe... *3* -
-
Re: Re: Re: klodyka
I když jo, asi máš pravdu, ale bylo to roztomilý *3* -
-
Re: Re: Re: Re: klodyka
vona dycky!!! *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: klodyka
Ok, jdu se o to pokusit -
tak se zaregistruj a mužem drbat *8* mimo diskuse *15* -
No to doufám, že nějakej koncík ještě stihnem. Ještě že existuje ten net, že si můžu kdejaký videa. Víš, že už jsme popsali jednu celou stránku obrazovky? *3* -
myslím, že až v dúchodu, ale když by tam mela byt štastná, at jde, ale dovtedy ješte pár koncertu snad stihnem , ne? *5* -
Néééééééé, to nesmí. TO bych nepřežila. ALe někde jsem viděla rozhovor, že by chtěla do Francie *9* Tak sepíšeme petici a určo by tu zůstala *3* -
ja taky, jen doufam, že ji tady nekdo nenaštve a nepláchne nám zas do nemecka *9* -
Chjooo, ale fakt to při nejbližší příležitosti napravím. Vážně. Už se na to moc těším, juchůůůůůůůů -
no to je smula, to si si nemela nechat ujit!!!
.. ja jí už videla ve švajcu*14*,tehdy jsem netušila, že je Jandu dcera, a už tehdy se mi zaryla do pamate a ted v superstar sem zistila, že tieto 2 osoby je vlastne ona sama! *3* -
Taky se těším na koncert. Měla nedávno kousek od nás v Nejdku, je to jen pár kilometrů a já tam nemohla být. Byla jsem tááák nešťastná *9* Musím to brzy napravit -
a taky nám všem preju pár její koncertu v čechách i na slovensku, ať si mužem od ní dobit baterky taky !!! *3* -
Ano, přejme jí jen to nejlepší v jejím životě. Hrozně moc štěstíčka a hlavně lásky *4* -
dekuji. presne, taky mám pocit, že ona má ty energie pro všechny, moc ji preju, nech ji to dlouho vydrží a nech je v živote jen a jen šťastná *14* -
Juchú, konečně se tu objevil někdo, kdo má inteligentní názory. Ty lidičky, co jsou okolí ní, musí být od ní nabitý hroznou energií -
protože vona je tak jiná a tak jedinečná, obyčejná až je neobyčejná a možná i proto, že žila hodne dlouho v zahraničí a tam si tak lidi nezávidej a neintriguj jak tady a tak stále ostala sama sebou, jak se spíva v její písničce: The ordinary people. *14* -
Jo, to je všechno pravda. Ty jo, ale řekni mi, čím to je? Vykoukne na nás z televize a všichni, nebo alespoň většina je z ní úplně hotová. -
a nejen vzhledem, ale i srdcem *14* -
Smutný to sice bude, ale příště zase bude veselá, bude tancovat a pozpěvovat si. Budu to psát pořád, ale ona je prostě nádherná *14* -
dnes to bude smutnejší*9* , ale taky bude jiste krásna *14* -
To bylo dokonalý. Jako je celá ona *14* -
a jak rekla, že Včelka Marta... *15* *15* *15* *1* -
No prostě je úžasná *3*
-
-
-
-
-
-
martička
merta je super kočička je hezka no proste je krásna atd.........
neumim to všechno napsat
marti napiš mi na meil srdicko-jessi@seznam.cz mucíkk *4* *4* *4* *4* -
-
Re: martička
Nevíte jestli sem někdy Martička chodí?? *7* -
-
Re: Re: martička
sem ne, ale na MySpace jo :D
-
-
-
osudna chvile
Mě se Marta začla libit jak v superstar v tom divadle chodili mezi tema sotezicima a ona si k nim vzdycky stoupla a tak na ne koukala tak z toho jsem mela az takovej divnej pocit, a pak sem ji zacla upa zboznovat. *14* -
-
Re: osudna chvile
presne :-)
ale tomu jednomu jsem to moc nezavidela - malem se rozbrecel :-D -
-
Re: Re: osudna chvile
Jn predstava ze by to udelala me ... je to des ... bylo mi jich moc lito ...
-
-
-
martičce
mááááááááááááám těěěěěěěěěě mocííííííííííííík rrráááááááddaaaaaaaa *14* -
miluju the
*14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: miluju the
A je nás strašně mooooooooooc !! *3* -
-
Re: Re: miluju the
*14* *14* *14* ano je naas moc.. co ta mame hrozne radii... die happy miljem !! a martu tiez v superstar je najlepšia..!!! uplne.. a vobec neni vulgarna len si povie svoj nazor a to kazdy nedokaze !!!! luubim kiss *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Re: Re: miluju the
joooooooooooooo *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
-
ahoj matuš si uplne bezva si naj zo superstar!!! milujem ta *14* *14* *14* *14* -
Je upa boží ... nenahraditelná ... její písničky žeru ... *3* -
-
Re: Re: Re: miluju the
jj...Marta...taje úžastná...xD *14* *14* *14*
-
-
-
-
fotky
j a pribyly tu hezu fotky - mocinky moc hezy jsou :-D -
-
Re: fotky
jj krásný,,,,no ona je krásná na všech,ale to v tom blesku jako nemuseli,,,,,,,, -
-
Re: Re: fotky
tk ale oni tam dali blbou fotku ptž na face má fotky nebo kde už nwm ale pstě je tam taky nenamalovaná a moc jí to sluší jenom blesk pstě musí rejpat a rejpat... *16* *16* -
ja kdyz se vyspim vypadam aspon 4krat hur.na to ze bylo asi docela brzo nevipadala tak hrozne.nebo taky mohla zaspat a nestihla se namalovat *1* *5* -
-
Re: Re: Re: fotky
Ona prej chodí nenamalovaná na každou zkoušku Barona P.,,, *7*
-
-
sorry ale tady nevim o co go
mno ja totis blesk nectu, je to ten nejhorsi bulvar tady a kdyby se lidi premohly a nekupovaly si ho tak by mozna zbankrotoval(do tohohle slova jsme se zamotala) -
co to resite dyt kazdej kterej rano vstane vypada jako ona kazdej ! i top modelka kdyz rano vstane a nenamaluje se a nekam vyrazi tak taky nebude vypadat jako top modelka!je to ubohy! bych chtela videt toho idiota co to nafotil po rano hned jak vstal! nikdo si neumi predstavit co vsechno ona musi stihat plus jeste spanek! me je ji i lito ale sama si to vybrala a asi ji to vyhovuje tak at! *4* -
-
Re: Re: Re: fotky
No jasny že každej ráno nevypadá jak topmodelka,já to myslela tak, že jí mohli nechat napokoji a ne hned ji tam hodit do bulváru,,,,taky je mi jí líto,,, *9*
-
-
-
-
luky
nejen ona, ale i Habera by se mohli krotit s tim co rikaj ! *3* -
Máte rádi Martu Jandovou?? Podívejte se na můj blog http://markeet123.blog.cz
a taky hlasujte prosím v anketě na
http://markeet123.blog.cz/1211/nejkrasnejsi-bzlute-saty
děkuji :-)