-
marta
Ahoj já se chci jenom zeptat marta kouří cigára nebo ne?Já jenom že tady na fotkách je s cigárem *7* *7* -
-
Re: marta
prej přestala -
-
Re: Re: marta
jj už nekouří *4* *4* *4*
-
-
Re: marta
jo, kouří, ale ne hodně *3*
-
-
sukáá
Borka spís C´hodúúre !!! *5* -
-
Re: sukáá
tenhle coment jsem nepochopila...
-
-
mj
Dočetla jsem se, že v Karlových Varech (24. 10) bude vystupovat se svojí skupinou. Nevíte někdo kde, v kolik a při jaký příležitosti? Díkas -
-
Re: mj
hm,pry to neni ve varech, ale v nejdku a je to nejaky rockovy vecer este gaiah mesiah atd....cena na miste asi 330
-
-
Marta je dobra zpevacka!;) ni prave!marta je zpevacka!pro to v show tvoje tvar ma znamy hlas nemela postoupit do finale!'i kdyz spatna nebyla!!:)
-
všechno nejlepší Marti
-
die happy und oomph
die happy je moje nejoblibenejsi kapela a zacala jsem poslouchat i kapelu oomph a hrozne me potesilo ze s touto kapelou ma marticka naspivanou pisnicku je to super! taky by se vam mohla libit ikdyz myslim ze ji znate ale prec jmenujese traumst du( a je prehlasovany). *14* *14* -
-
Re: die happy und oomph
Jj ta pisnička je bestovní ... taky ju poslouchám :-) -
-
Re: Re: die happy und oomph
jj krasna pisnicka :-D
-
-
-
b
je suprováá i love you -
Lovely Marta - nový fanweb ;)
Přijďte se podívat na http://jandova.ic.cz , nový fanweb Marty Jandové. Najdete tu poslední novinky, fotografie, rozhovory a mnohem více... -
:)
martu mám rááda..,.!!!, je skvělá na nic si nehraje prostě svá... :)
...posleních pár týdnu hodně poslouchám DH, věděla jsem že existují, kdysi mi o nich řekla kámoška, ale nikdy jsem jim nevěnovala takovou pozornost, ale až se teďka marta dokonce objevila v SuperStar tak jsem si jí víc začala všímat, ze začátku jsem si myslela že ji fakt moc lidí nezná... ale když tak brouzdám netem, tak si myslím že má fakt dost věrných fanynek a fanoušků!! *14* a já mezi ně už myslim taky patřím! myslim každý by si ji přál potkat a udělat si s ní nějaké to foto na pamatku já taky, tak doufám že se mi to splní i vám ostatním to přeju... :) Marto, jsi super jen tak dááál! ;) *14* mimochodem má na ni někdo pravý mail? nebo něco takového, jestli se jí dá napsat víte jak to myslim.. :) díky -
-
Re: :)
Taky má profil na facebooku. :-)) -
Re: :)
suuhlas *3* -
-
Re: Re: :)
TAKY SOUHLAS :-) nechces se sem prihlasit a chodit sem pravidelne? tedka sem nikdo nechodi :-( a e-amil nemam :-( -
-
Re: Re: Re: :)
jj no tak.. občas sem zajdu.. ;) a díky ten mail.. a fb jaký? jsem hledala a nic.. jenom různé skupny atd.. *7* -
Re: Re: Re: :)
e-mail na martu marta@diehappy.de a marticka@gmx.de *1*
-
-
-
-
haluz
Ahojte...Ja len.. hezká hezká hezká:)) ale aj jej hafan je zjatunky:o))
*5* *4* -
-
Re: haluz
óóó ona (ten pes) se jmenuje Katze - no není to roztomilý jméno ? :D *14* -
-
Re: Re: haluz
hezkyyyy...pes a macka v jednom... mam podobnu ciernu....tak som sa smiala ze black and white
*15* -
-
Re: Re: Re: haluz
teď jsem chvíli přemýšlela co je macka, a až pak mě trklo že je to kočka *1* -
-
kote
i kote ne..? muj pes je becky a je utulkova bezpapierova milunka bastardica... cesky..hm fuu je z utulku taký milaček změs všeho druhu:o))
-
-
-
-