-
slavík
kdo se těší zítra (v sobotu) na slavíka?
jááááááá j
a doufam že bude Marta asponna prvnich trech mistech mezi zpevackama
(fact se omluvam za hrubky) -
-
Re: slavík
Taky doufám no ... *3* -
-
Re: Re: slavík
budu vás muset zklamat... Marta neni ani v nominaci... *9* *9* *9* *9* -
-
Re: Re: Re: slavík
z
pívá pělkne ale škoda:( -
kdo je v nominaci? :-( -
-
Re: Re: Re: Re: slavík
Farna, Vonráčková a Vodráčková ml., Bílá, Bartošová a Langerová... když sem viděla, že si na Martu ani nevpomněli, chtělo se mi brečet, ale zas si říkám, že ona nepotřebuje slavíka k tomu aby dobře zpívala nebo byla slavná... ona je skvělá a umí se prosadit sama a věřim tomu, že i když nic nevyhraje bude pro nás nejlepší zpěvačkou na světě *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: slavík
mno.....
nni z ceho vybirat....tedka....
ja asi chci aby to z tehle vyhrala Lucka Vondrackova -
Myslim ze marta je skvela zpevacka fakt válí a toho slavíka bych jí osobne dala protoze to co dokázala ona to snad nikdo -
Tak vemte si to tak že ona je skoro v každym časopisu a kdyby lidi Martička nezajimala tak tam ty články nedají ... myslím že tou osobností by mohla být ... pro mě je teda 1 *4* -
to jo, to myslím, že je tou nej osobností, a když to tak necíti jiní, ja určite ano. Pro mne je osobností N°1. *4* -
Ae může být osobnost roku ne?? -
myslím, že ani nemuže byt nominovaná, když má nemeckou kapelu, ne? *7*
-
-
-
Co *7* ... si z nás dělají prdel né že tam neni ... to je pech -
-
Re: Re: Re: Re: slavík
já budu brecet :-(
-
-
-
-
-
sourozenci
jk se jmenujou sorozenci Marty (i ty nevalstní) ? -
-
Re: sourozenci
Eliška, Anežka, Petr(umřel*9* ) -
-
Re: Re: sourozenci
jj díky moc :-) -
-
Re: Re: Re: sourozenci
nz :)
-
-
-
-
Paní Marto, moc Vám přeji štěstí. Konečně chlap, který vypadá důvěryhodně a moc vám to spolu sluší. Držím vám oběma palce. Zasloužíte si... Zdraví Maďulka
-
ahoj!
Co si myslíte o Martě a Viktorovi? -
-
Re: ahoj!
nič, je to ich súkromná vec a netreba to hlavne nikde verejne riešiť !!! -
-
Re: Re: ahoj!
souhlas s klodykou, já to neřešim, ale přeju ho víc jí než Mahuleně -
-
Re: Re: Re: ahoj!
Jasan. Marta je moc sympatidká a milá, myslím že si zaslouží někoho pořádnýho *3*
-
-
-
-
marta jandová
marta jandova se mi líbí ale v té superstar je nekdy taková přísná *13* a tohle od ní nebylo moc hezké *13* *13* -
-
Re: marta jandová
co tohle ?
teď teda netuším co myslíš. *9* -
-
Re: Re: marta jandová
lol *15* *15* *15* ty ten nick.. *15* *15* prej obránce marty *15* *15* *15* oh bože dávej si normálnější ať tu nemám záchvaty sakra.. *15* *15* né jako jsi hodný že jí tak chráníš.. *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: marta jandová
EH no díky...tak radši nějaký konkrétní nick než třeba "Marta Lover" apod....
Bráním ji protože ji mám rád ;-) -
-
Re: Re: Re: Re: marta jandová
jsi hodný *15* *15*
-
-
-
-
Re: marta jandová
tak co měla říct těm psychopatům co tam byly?? *15* ještě chválit ne? *15* *15* *15*
-
-
MP3 k Marte Jandove
nechce dat nekdo k martičce jandove pisnicky MP3?prave shanim jeji songy ale nikde je nemuzu najit. Prosííím -
-
Re: MP3 k Marte Jandove
Ahoj! Je to divný že je nikde nemůžeš najít. Já jsem je našla v pohodě. Ale zkusím sem něco dát *4* -
-
Re: Re: MP3 k Marte Jandove
jééé to by si byla moc hodna, -
-
Re: Re: Re: MP3 k Marte Jandove
Asi to nebude hned,ale jak to půjde, tak sem něco hodím *3* -
-
Re: Re: Re: Re: MP3 k Marte Jandove
Jako je to dobrej nápad ... ae myslím že by se to Martě nelíbilo ... a myslím si, že tu asi jednou za rok příjde protože v jednom prozhovoru mluvila o tom o cem sme se tu bavili ...
-
-
-
-
-
jandova
Marticka je upe super ale i kdyz sem ji predtim neznala .....a poznala kdyz na stoupila jako porota do superstart ...proste je superrrr :):) -
Marta
Nejlepší z nejlepších!! =) je supr! *4* -
Slavík
Ahojky. Chtěla jsem pro vás pro všechny najít to video, ale opravdu nikde není. Musím říct, že to bylo úžasný. Byla krásná, dokonalá, úžasná, roztomilá.....Ale nebojte se, oni tam určitě dají *3* -
-
Re: Slavík
snad ano... -
-
Re: Re: Slavík
Neboj se, to by ti snad nemohli udělat. Já měla to štěstíčko, že jsem na to koukala. Ale jen náhodou. Vůbec jsem nechtěla. Myslela jsem, že budou všichni na Markíze. Musím říct, že byla maximálně úžasná. ALe to není žádná novinka. To je totiž pořád *14* -
-
Re: Re: Re: Slavík
to máš pravdu...ale musí to tam dát protože jinak nebudu jediná kdo se z toho zblázní... -
-
Re: Re: Re: Re: Slavík
Z toho si nic nedělej. Já jsem to sice viděla. Ale když to neuvidím po druhý, po třetí, po čtvrtý *4* , tak budu potřebovat taky nějakou odbornou psychiatrickou pomoc -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Slavík
já jsem mega stastna ze je aspon tou skokankou roku...
ale ja videla jenom kousek slavika pac mi bylo blbe a rikala jsem si ze tam uz nic zajimavyho nebude a ono bylo....snad to tam daj... -
to chápu :-D -
tu pomoc tady jiste potrebujem všecky, hehe *1*
-
-
-
-
-
-
Nejlepší od nich je goodbye