Přejít na výpis diskuzí

Marta Jandová

OSOBNOST 21.11.2007 
804 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Prsatá ženská.

• katushka7

:o)

Hej lidi to je upe husté já slavím narozky 13.4. tak jako martishka:o) *15* *14* *14* *14*
    • Re: :o)

to je drsné.. *1*
  • zuzinecka1234

Marticka pri odchodu Bendika brečííí :-(

http://superstarsk.nova.cz/clanek/n ovinky/porotocovia-maju-chut-vypisk at-divakov.html
    Tady Marticka breci, bylo mi ji táááák líto :-(
  • zuzinecka1234

Koncert

Škoda, ze Martička nedela koncerty i v Opave ze svoji skupinou, skoda ze tak daleko :-) *9*
    • Re: Koncert

já bydlim 30km. od Prahy takže to mam docela v pohodě :-) ale tedka mi bylo 14 a maka me tam nechce pustit (už jsem si to i dohodla s kámoškama)
  • charmedka-jana

SUPERSTAR

já se nemuzu dockat za 20 min. superstar
    zase uvidim Martu :-) a jsem zvedava co bude povidat :-D
  • miley11cyrus

g

je dobrá v superstár jsu zvědavá jak bude vypadat dnes
    • luciq-dc

Re: g

dobře..já chcu mít taky ty svítící oči!! *15* *15* mám taky modrý ale svítěj mi jenom někdy *15* *15* *15*
  • hilaryduff1997

Vlasy

Ted se koukám na superstar a nevim jestli to je paruka a nebo jestli má jiný vlasy ale nesluší jí to. Jinak je super
    • mayda2005

Re: Vlasy

myslím, že je to paruka *4*
      • klodyka

Re: Re: Vlasy

já taky myslím, že černá paruka Nééé !!! delalo ji to mnohem starší ! Ale myslím, že jediná mala nejsprávnejší komentáre oproti ostatním a to je hlavní! *4*
        • didlousek

Re: Re: Re: Vlasy

Mě se zdá že to byla ta paruka v které byla blond... *3*
          • klodyka

Re: Re: Re: Re: Vlasy

Teším se, že dnes večer bude za sebe *3*
            • didlousek

Re: Re: Re: Re: Re: Vlasy

Nj ae bude zase vyřazování ... moc skvělá nálada nebude ... možná že se dnes taky rozbrečím ...
            • katjenka66

Re: Re: Re: Re: Re: Vlasy

já taky... tak jí to sluší nejvíc... *3* *3* *3*
  • misuleee

Die Happy

Co kdyby jsme se všichni co jsme tady přidali do fanklubu Die Happy??(kapela od Martičky *3* )
    • evcamrazik

Re: Die Happy

Jasně! Všichni kdo tady jste a líbí se vám Die Happy (myslím že je nás tady dost *4* ) tak se do fanklubu určo přidejte!
    • e.b.p.m

Re: Die Happy

já sem byla ve fankubu Die Happy dřív než ve fanklubu Marty *1* *1*
      • misuleee

Re: Re: Die Happy

dobře ty *1* *1* *1*
        • e.b.p.m

Re: Re: Re: Die Happy

dík, martu sem si přidávala do fanklubu když měla 35 fankoušků... *3* *3*
          • zuzinecka1234

Re: Re: Re: Re: Die Happy

ja uz tam dááááávno jsem *15* *15*
  • nik011

v superstar z se mi docela libi a ma mrte pisnicku tu die happy
  • Hlasujte!

Prosím hlasujte pro Marcelu Juřenovou, admina našeho webu www.michaeljacksonweb.cz Abyste hlasovali, musíte být zaregistrováni na nova.cz a mít vyplněníý profil na nově. Registrace je nahoře napravo. Vyplňte všechny údaje, abyste pak mohli hlasovat. Na email vám přijde potvrzení, abyste aktivovali profil. Až na potvrzení kliknete, můžete hlasovat. Videa najdete tady:
    http://snidane.nova.cz/clane k/novinky/michael-jackson-s-this-is -it-vybrali-jsme-pet-finalistu-rozh odnete-o-vitezi.html A hlasuje se v anketě úplně dole!!! pod všemi videi. Máte každý den 1 hlas! Marcelka vás teď potřebuje!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit