-
Modré z neba
Nejlepší jak byla v tom Modré z neba-taky bych to chtěla zažíííííít *14* *14* -
-
Re: Modré z neba
Píča moc přehnaná, na facky. Bydlím vedle v baráku a když jdu proti ní ani nepozdraví. Fkat flusnou do xichtu mrdce *16* -
-
Re: Re: Modré z neba
Ripel ja te potkat tak ti taky flusnu do xichtu... ne proto ze nemas rada Martu ( to je tvoje vec) ae proto ze ses takova p... -
Re: Re: Modré z neba
misolee - nemas odkaz?
ripel:no a co?
-
-
-
úžasné
the ordinary song unplugged verzia je fakt úúúúžasnáááá, neskutočnýýý výkon!!!super! -
13. komnata
tak co dívali jste se dneska? na 13. komnatu... super! marta je prostě super ;) *3* -
-
Re: 13. komnata
Marta tam byla fakt super, akorát to bylo dost smutný. Vy co ste to naviděli jukněte na fan-diehappy.blog.cz -
-
Re: Re: 13. komnata
včera se mi to seklo u konce- dneska to dokoukam - ale je to desne smutny - chudak
-
-
-
Pjosím
Ahojky, můžete prosím hlásnout pro mou kámošku? Děkuju moc http://www.bavse.cz/#/galerie/78441 -
modré z nebe - pls
máte nekdo odkaz na stranku kde bych našla modré z nebe? -
-
Re: modré z nebe - pls
odkaz na modré z neba :-))
http://video.markiza.sk/archi v-tv-markiza/modre-z-neba/40696 -
-
Re: Re: modré z nebe - pls
mocky děkuju :-* (já se nemohla koukat nemam markizu) - jsem stastna ze to muzu videt na netu XD
-
-
-
marta
když sem se přidala do marty fanclubu tak měla asi 100 fanoušků teď jich má 630 to je hustý... *1* -
-
Re: marta
no ved to je jasný! ked je každý víkend v telke, tak ju pozná omnoho víc lidí, myslím, že superstar pomúže i jí!!! doufam, že v dobré!!!držím ji palce!!! *3* -
-
Re: Re: marta
jjj ...
-
-
-
Die Happy a Jandová :-*
Jsou to dokonalí lidičky .. A Martička taky *14* Mám je ráda .. *14* -
-
Re: Die Happy a Jandová :-*
Já je mám taky ráda *4*
-
-
Narozeniny
Milá Marti
Všechno nejlepší k narozeninám,hodně
štěstí,zdra ví. *4* *4* *4* *4* -
-
Re: Narozeniny
Taky se připojuji vše nejlepší k Tvým dnešním narozeninám!!! *3* *3*
-
-
Marta v T-music chart
Hlasujte pro Martu na t-music.cz!!! -
-
Re: Marta v T-music chart
mě příde trošku blbí že do t-musicu dali zrovna Big Boy když to je 3 nebo 4 roky stará písnička.. *4* -
Re: Marta v T-music chart
Už se stalo *3*
-
-
happy....
všchno nej nej nej k narozkám XD