-
Marta
Nechápu jak Marta mohla získat ve slavíku skokanku roku.Jěště vůbec nic nepředvedla,do loňska o ní nikdo nevěděl ani pes po ní neštěkl a najednou je skokankou roku!Nevěřím tomu,má známého tatínky ten ji to zařídil,ostatně joko vše tady.Nebíd jejího tatínka který jí prošlapal cestičku a všude ji cpal tak o ni nikdo neví.A v Superstar je taky pěkně trapná a vulgární. -
-
Re: Marta
trochu s leosvoboda souhlasim né v tom že by marta byla trapná a vulgární nebo že by byla známá jen kvůli svému tátovi, naopak si myslim že on ja teď u mladších lidí známnější, díky ní . Ale přesto si myslím že slavík je hlavně soutěž o zpěvu a nemyslim si že by byla Marta skokankou roku kvůli zpěvu (když většina od Die Happy nic nezná, tim nemyslim nikoho zvás), né že by neměla skvělej hlas ,ale v česku nevyhrála kvůli němu. Myslíte že kdyby neporotcovala superstar tak by tak "zkočila"...... -
-
Re: Re: Marta
Nemysli to ve zlym ae poslechni si někdy Evropu 2 po 20. hodině ... hodně často tam jsou pisnicky Die Happy ... podle me ju zna dost lidi... *3* -
-
Re: Re: Re: Marta
asi si nepochopila muj koment, presne to sem psala, že když je nekdo v televizi a nebo v radiu, tak ho zná moc lidi a tak jiste rádi pošlu hlas ! ja nepsala, že ji nikto nezná... *3* -
-
Re: Re: Re: Re: Marta
promin nevsila sem si toho *3*
-
-
-
práve o to jde*7* , tým, že prijala ponuku v superstar, vlastne skočila rovnýma nohama do povedomia lidí, o to tady jde!skokan roka!
taký chodur, nic ješte nedokázal a je tam taky!
...darmo nekdo hezky zpíva, když není denne na obrazovkách nebo v rádiich, tak nemuže taky dostát ani hlas, když ho nikto nezná, to je myslím logické! je to presne o tom!
-
-
a vis ze zila asi 15 let v nemecku kde se asi 6 let zivila uklizenim a mitim nadobi nez se proslavila se svou kapelou !! vis ze jeji tatka byl v nemecku tak strasne malo ze ji tm nemohl nic proslapat!! a ty rikas ze nic nedokazala!! hmmm tak to asi nevys ze ma pres 30 nebo i vic pisnicek ktery miluje cely nemecko!! a tady ji milujou taky ti co chodi na sazava festy nobo kam !! a na superstar ji rozhodne jeji tata nedostal!! a skokan roku byla protoze pro ni hlasovali lidi to nejde nejak zaridit!!a jenom by me zajimalo co vsechno ji tady tatinek zaridil krome toho co uz jsi napsal!!! at se taky trochu pobavim!! vubec ji neznas a nic o ni nevis!! az si o ni neco zjistis takteprve neco rikaj ano!!?? *13* budeme ti za to vsichni mooc vdecni!! jenom takovej malej dodatek - vis kolik koncertu ma marta za rok jenom v nemecku??? ja sama nevim presne kolik ale typuju podle toho co jsem videla na jednich strankach , ze ma asi pres 150 koncertu rocne a to jenom v nemecku takze si ani neumim predstavit kolik jich muze byt i v zahranici takze se prosim te sklidni a az dokaz to co dokazala ona ( dostat se z nuly na samej vrchol pevecky kariery ) tak sem neco hnusneho pis ale do ty doby padej a drz sva ctena usta!! -
-
souhlasim *14*
-
-
Pro leosvodu : nesnášim tyhle mudrlanty, co neví o Marte absolutne nic ! *10* -
Sklapni ani nws o kom mluvis prosimte ... zalez kokote ... nema cenu se s tebou bavit ... Jestli mas nejakej problem nelez sem a zdechni ... aspon tu bude klid ... komu se Marticka nelibi at si prdel polibi. *1* -
-
ježiš, kde se to v tobě bere? -
-
Re: Re: Re: Marta
V něm nebo ve mě?? *1* *1* -
-
Re: Re: Re: Re: Marta
v tobě. Myslím tím, jak jsi se rozjela. Neber to vůbec ve zlým -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Marta
No, to je taky fakt *1* -
aspon se tu zasmějem né *7* *1* -
tak to se ti ani nedivím, já jsem na tom úplně stejně -
Neboj neberu ... jen nesnáším lidi co pomlouvají ... *1*
-
-
-
-
-
trapnej jsi tu jenom ty !!
-
-
VŠE nej!!!
Všechno nejlepší k narozkááám! *14*
Martu mám moc ráda jako zpěvačku!!:* -
Všechno nejlepší!!
-
Marti
Všetko najlepšie k dnešným narodkám, hlavne zdravie, to je základ ! *3* -
Web
Zdravím, pozerám odkazy a vidím že už žiadny web nie je aktuálny a nie sú v ňom novinky, takže som sa rozhodla že obnovím svoj web a budem pridávať novinky :) www.jandova-marta.blog.cz
A všetko najlepšie Martička *4* -
-
Re: Web
na mém blogu sou novinky o Die Happy. www.fan-diehappy.blog.cz *1* -
Re: Web
mam dotaz, na facebooku je Marta Jandova a je narozena 27. březen 1985, coz ji je 25, a tady ze ma 13.4 a to ji je 35, tak ted nevim -
-
Re: Re: Web
*1* *1* je ji 36:) *1* *1* *1* Mimochodem Marta je nej nej zpěvačka na světě!!!Kam se na ní všichni hrabou!! -
Re: Re: Web
Asi nejaký preklep, Marta už má 36 rokov :) -
-
Re: Re: Re: Web
tak to bude dalši falošný profil -
-
Re: Re: Re: Re: Web
Asi jo, ale melo by se tomu nejak zabranit ne?, ale jak, ze? -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Web
Lidi Marta má na facebooku profil kde jsou pravy informace... *3*
-
-
-
-
-
-
marta
včera byla Marta v superstar úplně hustá! *1* -
-
Re: marta
jo, jo na očku byla dobrá, prej nukleární kuchině *1* -
-
Re: Re: marta
to je fakt dobrý nazev *1* -
*1* třeba taková někdy bude ... *1* *1*
-
-
Re: marta
jj :-) -
-
nevíte někdo co tam řekla nevhodnýho, že se chytla za pusu a prej "pardon" ? Nějakým způsobem se mi to podařilo přeslechnout :-) -
-
Re: Re: Re: marta
rekla "vopruz" pardon *1* -
-
Re: Re: Re: Re: marta
äha tak jo no -
*1* *1* *1* -
http://video.markiza.sk/archiv-tv-m arkiza/superstar/33995
bolo to pri hodnotení thomasa -
-
Re: Re: Re: Re: Re: marta
DĚKUJI *3*
-
-
-
Rozhodne to slovo nedorekla ... -
-
myslim, že řekla něco jako magoři nebo tak
-
-
No ja sem to moc taky nestihla ... nerekla dopr. *7* neco sem zaslechla ae nwm presne co ...
-
-
-
-
Je to prsatá ženská.
-
ČTĚTE!!
vtipy-vesele.wgz.cz -
!
MArta bude na Markize reláciu Aj múdry schybí v piatok, 4. decembra o 20.00h!
*3* -
Marta
leosvoda: Prosímtě, co sem vůbec lezeš, když Martu tak nesnášíš? Tady to je fanklub Marty - takže sem chodí lidi, kteří jí mají rádi, tak jdi prosímtě pryč a hlavně jí nepomlouvej, jo? Neznáš jí ani trochu, takže tyhle blbý keci si schovej pro někoho jinýho, jo? Jinak zdravím všechny holky - fanynky Marty. *4* -
-
uplne s tebousouhlasim marta jandova je nejj taky jsi jeji nejjjjvetsi fanynka?? a jak se jmenujes budeme kamosky? *3* -
-
souhlasim je nejjjjj
-
-